Apple Sports: Denne gratis iPhone-appen er enhver fans fantasi

0
19
Apple Sports. Maria Diaz/ZDNET

Apple har nettopp lansert en ny gratis iPhone-app – kalt Apple Sports – som gir sportsfans en personlig opplevelse, noe som gjør det enklere å følge lagenes og ligaenes resultater og statistikk. 

Etter at brukerne har lastet ned appen på sine iPhones, velger de sine favorittligaer og -lag. Hver dag vil Apple Sports-appen vise dagens planlagte kamper og resultater; brukere kan sveipe til venstre for å se forrige dags resultater, komplett med en oppsummering, play-by-play og boksscore, eller sveipe til høyre for å se favorittlagenes kommende kamper. 

Også: Slik gjør du iPhone klar for den landemerke iOS 17.4-oppdateringen

Hver matchup vises i et kortformat, der du ser et sammendrag for hvert spill mens du blar gjennom kortene og deretter velg en du vil utvide for å vise mer informasjon. Dette gir en intuitiv interaksjon; appen er imidlertid fortsatt ung, og navigasjonen viser det. 

Selv om statistikken er rik – du vil ha fra en sportsapp – er det mye bortkastet plass på skjermen som ber om en mer kompakt visuell design.

Men en flott ting med Apple Sports-appen er mangelen på annonser. Selv om jeg ikke tror at Apple vil legge til reklame i Sports-appen sin, ville jeg ikke bli overrasket over å se den inkludere en betalt tjeneste eller abonnementsmodell for ekstra funksjoner på en måte som Apple News. Jeg forventer at Apple vil ta en lignende tilnærming til hvordan det kjører sitt fotballfokuserte MLS Season Pass, som selskapet bruker til å markedsføre Apple Sports-appen og omvendt. 

 Apple Sports gir brukerne tilgang til ligaer som MLS, NBA, NCAA basketball, NHL og europeiske fotballigaer. Flere ligaer – inkludert MLB, NFL og WNBA – vil bli lagt til når deres respektive sesonger begynner. 

Også: Apple dobler levetiden til iPhone 15-batteriet, ingen oppdatering kreves

Apple Sports-appen er tilgjengelig for nedlasting i App Store og fungerer på iOS 17.2 eller nyere for iPhone-brukere i USA, Storbritannia og Canada.