Denne MagSafe-kraftbanken er en av mine reisemust-haves, og den er 40 % rabatt

0
20
Baseus 200m

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank 

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Hva er greia?

Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbank får 33 % rabatt på Amazon Prime, pluss at det er et kupongtilbud på 10 %, noe som bringer prisen ned til 23 USD før skatt. 

Hvorfor denne avtalen er ZDNET-anbefalt< /h3>Denne MagSafe powerbanken bor i reisevesken min og har tjent meg godt i over et år. Den er ekstremt godt laget og magnetene danner en solid forbindelse til telefonen din. Den kan lade en standard eller Pro iPhone fullt, og lad en Pro Max til 80 % 

Apples MagSafe-teknologi banet vei for iPhone-eiere til å kunne lade opp uten et virvar av kabler. Ved å bruke den forbløffende kraften til magneter, fjerner MagSafe gjettingen ved å justere laderen med ladespolene, noe som gjør den mye mer hensiktsmessig og idiotsikker.

Å gå tilbake til trådløs lading som ikke bruker magneter for å justere laderen med enheten som lades, føles som et skritt tilbake.

Også: 5 grunner til at jeg alltid bruk et MagSafe-telefondeksel

Og det er slik du vet at en teknologi er virkelig nyttig. Kombiner MagSafe med en powerbank, og dette gir deg muligheten til å bruke trådløs lading når du er på farten.

I godt over et år nå har jeg brukt Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank, først gjennomgikk omfattende testing før jeg bestemte meg for at dette var den perfekte MagSafe-kraftbanken for både meg og massene, og la den til det tekniske reisesettet mitt, der det har fulgt meg på eventyr både på og utenfor nettet. < /p>

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank

$31,99 hos Amazon

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank tekniske spesifikasjoner:

Kapasitet: 6000mAh/3,85v (23,1Wh)Rated kapasitet: 3500mAh (5V, 2,4A)Energikonvertering: ³75 %USB-C-inngang: 5V, 2,4A; 9V, 2A; 12V, 1,5AUSB-C-utgang: 5V, 2,4A; 9V, 2A; 12V, 1,5ATrådløs ladeutgang: Maks 15W (7,5W for iPhone)Trådløs overføringsfrekvens: 115 – 205kHzStørrelse: 97,4 x 63,8 x 14,7 mmVekt: 140 g

Den magnetiske kraftbanken føles fin og solid og ekstremt godt laget. Magnetene er sterke, og gir en veldig god forbindelse med iPhone selv ved bruk av etui. Den klikker på plass tilfredsstillende og begynner å lade raskt — så lenge du husker å trykke på den knappen for å vekke strømbanken.

Her er Baseus 20W 6000mAh kraftbank i min spesiallagde fluorescerende oransje teknisk reiseveske som nettopp har kommet tilbake fra et eventyr forrige uke.

Her er Baseus 20W 6000mAh powerbank i min spesiallagde fluorescerende oransje teknisk reiseveske som nettopp har kommet tilbake fra et eventyr forrige uke.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Kontaktflaten mellom laderen og iPhonen er laget av myk silikon for ikke å ripe din dyre iPhone.

Alle kontaktpunktene med iPhone er belagt med myk silikon

Alle kontaktpunktene med iPhone er belagt med myk silikon

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Trådløs lading av iPhone er begrenset til 7,5 W. 

Hvis du vil ha raskere lading, kan du bruke USB-C-porten og koble til en USB-C-til-Lightning-kabel for å gjøre jobben (bare husk at du må ha en kabel tilgjengelig).

Også: 10 bittesmå verktøy og gadgets jeg har på nøkkelringen min

La oss komme til kjøttet av denne anmeldelsen – kapasiteten. Denne strømbanken er nok til å fullade en standard eller Pro iPhone, og tilbyr omtrent 80 prosent lading for de større iPhone Pro Max-modellene.

En virkelig godt laget magnetisk lader

En virkelig godt laget magnetisk lader

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

figur>

Du kan lade denne strømbanken på i underkant av to timer med en anstendig USB-C-lader (18W eller høyere), og det er også mulig å bruke strømbanken til å lade en iPhone trådløst mens strømbanken selv lader. takket være dens gjennomgående ladefunksjon.

Inkludert med den magnetiske strømbanken er en USB-C-til-USB-C-kabel for lading av enheten. Ser du etter den perfekte AC-veggladeren for denne strømbanken? Baseus har en fantastisk 30W GaN vegglader for under $20!

Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbank er tilgjengelig i fem farger — Perlehvit, Deep Black, Coral Pink, Misty Blue og Nebula Purple — og er det perfekte valget for iPhone-brukere som vil ha en liten powerbank for å holde telefonen påfyllt i løpet av en lang dag.