De beste telefontilbudene akkurat nå

0
18

2024 startet med et smell; flere store smarttelefonprodusenter har allerede sluppet nye flaggskipenheter, inkludert Samsung og OnePlus. Det betyr at du akkurat nå kan finne noen av de beste tilbudene på både de nyeste enhetene og de som ble utgitt tidligere.

Fra budsjettvalg til operatørtriks, nedenfor har jeg brutt ned de beste tilbudene på ZDNET-testede mobiltelefoner. Våre favoritttelefontilbud er Samsung Galaxy S24-kampanjene som tilbys av AT&T og Verizon. Både AT&T og Verizon vil gi deg opptil $1000 i rabatt på en av de nye enhetene med en kvalifisert innbytte- og 5G-plan. For flere tilbud, inkludert de for iPhone 15-serien og Google Pixel 8, se hele listen nedenfor.

De beste smarttelefontilbudene

Samsung Galaxy S24 og S24 Plus

Spar $1300

Samsung Galaxy S24 og S24 Plus Kerry Wan/ZDNET

Gjeldende pris: GratisOpprinnelig pris: $1000 for telefonen og $300 for nettbrettet

Akkurat nå promoterer AT&T et “On Us”-tilbud for den nye Samsung Galaxy S24-serien. Kampanjen, som gir deg en av de nyeste telefonmodellene og en Galaxy Watch 6 uten kostnad, krever at du registrerer deg for en 36-måneders avdragsordning, bytter inn en kvalifisert smarttelefon (inkludert en hvilken som helst telefon i Galaxy Z-, S- eller Note-serien uansett tilstand), og aktivere eller beholde en etterbetalt ubegrenset trådløs tjeneste.

Det er flere forutsetninger her, men de gir opptil $1300 besparelser, som for noen som ønsker å bytte operatør eller re -signere en kontrakt, er veldig ideelt.

Se nå på AT&T

OnePlus Open

Spar $200

OnePlus Open foldet åpen på energigul bakgrunn Kerry Wan/ZDNET

Gjeldende pris: $1499Opprinnelig pris: $1699

OnePlus Open er for øyeblikket øverst på ZDNETs beste sammenleggbare telefonliste, og med god grunn. Enheten er fullpakket med 16 GB RAM, 512 GB lagringsplass, den nyeste Qualcomm-prosessoren og noen av de raskeste kablede ladingene vi har testet.

Akkurat nå kan du kjøpe den nyeste OnePlus-telefonen- sammenleggbar til nettbrett for $1 499, et avslag på $200 fra den opprinnelige prisen.

Se nå på Amazon

Samsung Galaxy S24 Ultra

Spar 1000 dollar

h3> Samsung Galaxy S24 Ultra på lilla bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: $300Opprinnelig pris: $1300

Verizon kjører en lignende avtale som AT&T, med rabatt på så mye som $1000 på den høyeste Galaxy S24 Ultra-modellen. For å kvalifisere for tilbudet må kundene være registrert i en Unlimited Ultimate-plan, bytte inn en kvalifisert enhet og godta å motta kampanjekreditten på USD 1000 i løpet av 36 måneder.

Se nå på Verizon

Google Pixel 8 Pro

Spar $200

Google Pixel 8 Pro i Bay Blue Kerry Wan/ZDNET

< strong>Gjeldende pris: USD 799Opprinnelig pris: USD 999

Google Pixel 8 Pro var ZDNETs sovende valg for beste Android-enhet i 2023, og den holder seg fortsatt i år. Akkurat nå viser Amazon flaggskipet Pixel-telefonen for bare $799. Det er en konkurransedyktig pris for en telefon som bare blir bedre med tiden, og jeg forventer ikke at avtalen varer lenge.

Se nå på Amazon

Motorola Razr (2023)

Spar $200

Spider-Man Across the Spiderverse som spiller på Motorola Razr Plus (2023) ) Kerry Wan/ZDNET

Nåværende pris: $499Opprinnelig pris: $699

Motorolas Razr-fornyelse i fjor var lett den mest verdifulle sammenleggbare telefonen på markedet. Selv om det bare har gått måneder siden lanseringen, er Razr mer tilgjengelig priset enn noen gang, med selskapet som viser 6,8-tommers modellen for bare $499 ($200 rabatt). Razr kommer med en stilig bakside i imitert skinn, en hendig ekstern skjerm og en figur som kan brukes i lommer som er flott for enda mindre lommer.

Se nå hos Motorola

Flere telefontilbud

Apple iPhone 15 Pro-innbytteavtale gratis (spar $1000)

Apple iPhone 15 Pro-innbytte avtale gratis (spar $1000)

Se nå på AT&T Google Pixel 7a

Google Pixel 7a for $379 (spar $125)

Se nå på Amazon oneplus-12r3

OnePlus 12R-avtale for $499 (spar $100)

Se nå hos OnePlus

Hva er den beste telefonavtalen?

Våre favoritttelefontilbud i februar inkluderer AT&T og Verizons aggressive innbytte tilbud for Samsung Galaxy S24-serien. Google kjører også noen aggressive tilbud på sine nyeste Pixel-telefoner, inkludert modellene i Pro- og A-serien, og ingen av disse krever innbytte- eller avbetalingsordninger.

Hvordan valgte vi disse telefontilbudene?

Da vi valgte de beste telefontilbudene tilgjengelig på nettet, inkluderte vi alternativer basert på følgende kriterier: 

Verdi: Avtalen måtte gi god valuta for pengene, spesielt angående innbyttetilbud eller rabatter for nye telefoner, nettbrett eller underholdningsprodukter. Rimelig pris: Økonomien går en usikker tid i møte, og når vi opplever denne typen forstyrrelser er det noen ganger viktig å redusere utgiftene våre så mye som mulig. Med dette i bakhodet har vi inkludert produkter som passer for ulike budsjetter. Variasjon: Vi krever ulike smarttelefoner for å passe ulike brukere og deres behov. Gratis produkter : Enheter faller i verdi over tid, og for å laste ned overflødig lager, vil noen operatører lansere tidssensitive avtaler, som gir abonnenter gratis produkter i bytte mot å registrere seg for en ny kontrakt. Begivenheter: Det er alltid verdt å sjekke forhandlere etter en betydelig begivenhet, for eksempel Apples årlige begivenhet. Du vil ofte oppdage at avtaler vil bli lansert like etter, noe som lokker kunder til å gå med på å forhåndsbestille det nye håndsettet sitt i retur for rabatter og gratis lagringsoppgraderinger.

Hva er de beste tilbudene akkurat nå?

Beste tilbud fra forhandler

De beste Amazon-tilbudeneDe beste Apple-tilbudeneDe beste AT&T-tilbudeneDe beste Verizon-tilbudene

De beste tilbudene etter kategori

De beste VPN-tilbudeneDe beste tilbudene for bærbare datamaskinerDe beste robotstøvsugertilbudeneDe beste telefontilbudeneDe beste iPhone-tilbudeneDe beste TV-tilbudeneDe beste tilbudene under $30

Når vil disse avtalene utløpe?< /h2>

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.