Denne BirdBike eBike er til salgs for $700: Siste sjanse

0
21
bikeprioritet=

Ikke gå glipp av denne avtalen for 70 % rabatt på en BirdBike eBike.

StackSocial

< p>Fuglescootere tok over gatene i store byer rundt om i verden for noen år siden, og er fortsatt overalt. Nå kan du nyte den samme miljøvennlige kvaliteten i form av en e-sykkel, som selges til en bemerkelsesverdig hastighet. 

Under et tidsbegrenset prisfall er denne BirdBike eBike på salg for bare $700 (reg. $2 299) og sendes gratis til og med i dag, 21. februar. En godt bygget og slitesterk elsykkel skiller Bird seg ut med sin umiddelbare boost-teknologi, som kan hjelpe deg å sykle opp en bakke lettere , kjør raskere hjem og cruise rundt mer med et enkelt trykk på gasshåndtaket. 

BirdBike eBike

BirdBike eBike

$700 hos StackSocial

Den elektriske boosten kommer fra et inkludert 36V/12,8Ah avtakbart batteri, som er designet for å fungere i mange år fremover og er kjent for å være på linje med de beste el-sykkelbatteriene på markedet. Sykkelen leveres med en nyttig LED-dash-skjerm for enkel visning av viktige beregninger som hastigheten du sykler med, avstanden du har kjørt, batterinivået i tanken og så videre. 

Få denne BirdBike eBike på salg for bare $700 (reg. $2299) med gratis frakt. Denne avtalen avsluttes kl. 23.59 Stillehavet den 21. februar 21.