Hvorfor jeg droppet beinledningshodetelefonene mine for disse “kablede” øreproppene

0
30

Soundcore Aerofit Pro-hodetelefonene festet til det justerbare hodebåndet.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Anker Soundcore Aerofit Pro-hodetelefonene er nå tilgjengelig på Amazon for $169,99. Enestående lyd, komfortabel passform og lang batterilevetid er høydepunktene i det nyeste lydproduktet. Jeg skulle bare ønske at kontrollknappene ikke var like vanskelige å administrere.

I årevis har beinledende hodetelefoner vært min favoritt for løping. Den primære grunnen til at jeg velger dem er fordi jeg svetter mye og jeg har ødelagt mange merker og modeller som hevder å være motstandsdyktige mot store mengder hudjuice. Jeg vil si at jeg lett har ødelagt nesten tjue forskjellige par ørepropper i løpet av årene, rett og slett fordi de ikke matchet min Xenomorfe svette. 

Beinledende hodetelefoner har ikke det problemet fordi de er ikke satt inn i ørene mine, der svetten samler seg og suger inn i alle åpninger den kan nå. Den andre fordelen er at jeg kan høre omgivelsene mine, slik at jeg ikke blir pløyd over av en bil, syklist eller noe som ellers kan ta meg ned.

Men beinledende hodetelefoner har en stor feil: Lydkvalitet. Jeg hadde stort sett gitt opp å prøve å finne et par beinledende hodetelefoner som lever opp til mine ganske umulige standarder. Jeg tror heller ikke at jeg noen gang vil finne det magiske paret.

Men jeg fikk nylig tilsendt et par Soundcore AeroFit Pro-hodetelefoner som overgår alle benledende hodetelefoner jeg har prøvd til dags dato.< /p>Se på Amazon

Spesifikasjonene

16,2 mm titanbelagte kuppeldrivereIPX5 vanntetthet og Sweat Guard14H på en enkelt lading, 46H med ladedekselet og 5,5H på en 10 minutters hurtiglading Åpent øre-design0,7 mm titanledning av romfartskvalitet for en bøybar, tettsittende passform. Avtagbart, justerbart nakkebånd. teknologi for 3X^3 mer dataoverføring enn standard Bluetooth4-stråleformende mikrofoner for klarhet i telefonsamtaler FlerpunktstilkoblingApp for forbedret EQ, tilpassede knapper og Spatial Audio ActivationPris $169,99 på Amazon

Min erfaring

Tradisjonelt har jeg ikke vært en stor fan av ørepropper (selv om jeg foretrekker øretelefoner for klar lyd). Soundcore Aerofit Pro har konvertert i meg. Så snart jeg klippet disse inn i nakkebåndet og skrudde opp låtene, visste jeg umiddelbart at disse lett ville utkonkurrere selv de beste beinledende hodetelefonene mine, samtidig som de fortsatt ville gi meg det samme nivået av fordeler. 

< p>Også: Mine favoritt beinledningshodetelefoner har 3 uvurderlige sikkerhetsfunksjoner

Den største overraskelsen for meg var at standard EQ (Soundcore Signature) faktisk hørtes bedre ut enn Custom-alternativet. Uansett hva Anker har gjort med denne EQ er enestående. Det tok meg en stund, men jeg var i stand til å oppnå en forbedret lyd med Custom EQ. Dette vil selvfølgelig være personlig, og igjen, jeg vil gjenta at disse ikke vil produsere lydkvalitet som vil vinne over en audiofil, men gitt deres formål, var lyden jeg klarte å få ut av disse hodetelefonene imponerende.< /p>

The Soundcore Aerofit Pro-hodetelefoner fra Anker. Jack Wallen/ZDNET

Når det gjelder lydbilde (rommet mellom instrumenter og stemmer som gjør det lettere å ikke bare skjelne de forskjellige lydene, men plassere dem), er det ganske smalt. Du kommer ikke til å lukke øynene og kunne se for deg hvor musikerne står mens de serenader deg. Likevel er Soundcore AeroFit Pro imponerende for en øreplugg. overgå de beste treningshodetelefonene mine (Mojawa Run Plus) med et langt skudd. For første gang, midt i løpet, kunne jeg se Geddy Lees bass slik den var ment å bli hørt (i stedet for den gjørmete, dempet lyden jeg hadde blitt vant til med beinledende hodetelefoner).

Et av de mer fascinerende musikkstykkene på spillelisten min er Ministrys «TV 5/4 Chan». Dette musikkstykket skifter mellom kanaler på en nesten voldelig måte, og AeroFit Pro-hodetelefonene leverte det til et punkt hvor jeg måtte hoppe gjennom sporet.

Coal Chambers «Rowboat» hadde det dype slaget det krevde, og fikk meg til å få lyst til å dunke i hodet da jeg traff halvveis i løpet. Led Zeppelins «Kashmir» (fra Live: O2 Arena-showet) hørtes ikke lenger like flatt ut som det hadde vært med mine tidligere beinledende hodetelefoner. Med andre ord, musikk ble levende for meg på løpeturene mine, noe jeg ikke har opplevd på lenge. 

Den ene advarselen

Den eneste nissen jeg kan velge med AeroFit Pro-hodetelefonene er at knappene er plassert på en slik måte at ørene mine hindrer meg i å trykke på dem enkelt. Dette vil selvfølgelig være personlig fordi formen på øret ditt vil avvike fra mitt. Men når jeg løper, må jeg enkelt ha tilgang til disse knappene slik at jeg kan pause, hoppe over eller gjenta et spor. Med en spilleliste på over 1000 sanger er det mye spor som hoppes over når du løper over ti miles, så det kan være et problem med disse.

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du lever en veldig aktiv livsstil og produserer store mengder svette, er den tradisjonelle øreproppen virkelig ikke et alternativ. Og hvis du ikke kan venne deg til beinledende hodetelefoner (eller du synes at lyden de produserer er understandard), er Anker Soundcore AeroFit Pro-hodetelefonene et flott alternativ. Ikke bare passer de godt, men de låter også bra.