De beste iPad Air-dekslene i 2024: Ekspert gjennomgått og testet

0
22

Med en skjerm ZDNET mener er “på nivå” med 11-tommers iPad Pro, tilbyr 2022 iPad Air og iPad Air-modellene generelt imponerende ytelse, batterilevetid, tilkobling for en lettere formfaktor og billigere prislapp. Men ingenting av det betyr noe hvis nettbrettet ditt ikke er ordentlig beskyttet. iPad-deksler og -deksler er et flott middel for beskyttelse, men ikke alle er skapt like. 

Også: Det beste iPad-tilbehøret: dokker, huber og mer for nettbrettet ditt

Hva er det beste iPad Air-dekselet akkurat nå?

Apple Smart Folio er ZDNETs toppvalg for beste iPad Air-deksel generelt takket være dens garanterte passform, sømløse bruk og stativkonfigurasjoner. Men det er et hav av iPad-deksler å velge mellom – det er derfor ZDNET gikk praktisk og dypt inn i ekspertundersøkelser for å finne de beste iPad Air-dekslene for deg. Se de beste iPad Air-dekslene og -dekslene for ikke bare å beskytte nettbrettet ditt, men også hjelpe til med produktivitet, funksjonalitet og til og med legge til litt ekstrautstyr nedenfor. 

De beste iPad Air-dekslene i 2024

Apple Smart Folio

Beste iPad Air-deksel generelt

Apple Smart Folio Apple/ZDNET

Pros & Ulemper ProsGarantert passform To stativkonfigurasjoner Massevis av fargealternativer Enkelt å kjøpe Udemper Dyrt Begrenset fallbeskyttelse Flere detaljer

Apple Smart Folio-funksjoner: Automatisk dvale-våknefunksjon | Kobles magnetisk til iPad-en din | Design med to stativer | Kompatibel med 4. og 5. generasjons iPad Air-modeller

Det er vanskelig å slå en sak som kommer rett fra produsenten. Når du velger Apple-designet Smart Folio for iPad Air, er du ikke bare garantert en perfekt passform. Du får også funksjonalitet som kan gjøre det enklere å både beskytte og bruke nettbrettet ditt, for eksempel muligheten til å lade Apple Pencil med etuiet på. 

“Livet mitt som digital markedsføringsguru får meg til å hoppe i gang. , så jeg trenger en sak som handler like mye om forsvar som det handler om praktisk,” sier Ryan Ratkowski, grunnlegger av Cascade Interactive. “Og her er kickeren, funksjonen jeg ikke kan få nok av – den automatiske vekke-/søvnfunksjonen.”

Denne funksjonen, som Ratkowski kaller «den ubesungne helten av iPad-funksjonalitet», betyr at når du åpner dekselet, våkner iPad Air-skjermen automatisk. Når du lukker det, går nettbrettet i dvale og sparer batteri – selv om du kanskje ikke trenger det siden den siste generasjonen har opptil 10 timers batterilevetid. 

Smart Folio kobles til nettbrettet ditt magnetisk. Det holder designen slank og lett, men den gjør at kantene på iPad Air blir utsatt for skade hvis du mister den. 

Også: iPad Air (2022) anmeldelse: Så bra at jeg nesten angrer på at jeg kjøpte iPad Pro

Dekselet til Smart Folio har en tri-fold design som kommer i åtte fargealternativer. Det lar deg rulle den opp for å tjene som en liten bump for å gjøre det enkelt å skrive på overflaten av nettbrettet. Alternativt kan du brette den sammen som et stativ for å holde iPad Air nesten vertikal for enkel visning. 

Den største ulempen her er prisen. Til $79 er denne saken ikke engang i nærheten av de rimeligste sakene der ute. Når det er sagt, kan å kjøpe dekselet rett fra Apple gi deg trygghet om passform og funksjonalitet – og kan strømlinjeforme prosessen, siden du kan kjøpe den når du kjøper iPad Air. Mange Best Buy-anmeldere er enige, og bemerker at til tross for dekselets beskyttelse, kvalitet og brukervennlighet, har den en høy prislapp for et etui.

“Tenk på det som Batman of iPad-deksler – magert, slemt, og til tross for en ultraslank profil, handler det om å forsvare enheten din,” sier Nina Clapperton. Som administrerende direktør for She Knows SEO er hun en hyppig reisende som tar iPad Air med seg. Hun sier at Apple Smart Folio kan “håndtere daglige støt som en mester, og holde de vanlige synderne som søl, støv og rusk i sjakk.”

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AmazonSe nå hos Apple flere kjøpsvalg

OtterBox Defender Series Pro-deksel

Beste iPad Air-deksel for holdbarhet

OtterBox Defender Series Pro Case OtterBox/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Holdbarhet Kantbeskyttelse Portdeksler Utmerket beskyttelse mot skitt og skitt Robust konstruksjon IdelesDyrt Ingen fargealternativer Bulky Flere detaljer

OtterBox Defender Series Pro Case features: Høyde kanter for ekstra beskyttelse | Antimikrobielt tilsetningsstoff for å redusere bakterievekst | Port dekker | Kompatibel med 4. og 5. generasjons iPad Air-modeller

Noen bruker iPad-ene sine til å rulle på sofaen, mens andre trenger et nettbrett i felten. Enten du jobber i konstruksjon, verktøy eller en annen industri, vil du kanskje at iPad Air skal kunne dra ut med deg. Skriv inn: OtterBox Defender Series Pro Case. 

Med hevede kanter tilbyr den fallbeskyttelse for skjermen og kameraet. Hvis du kjøper den på Amazon, får du også en skjermbeskytter. I tillegg kommer Defender Series Pro-dekselet med OtterBoxs sølvbaserte antimikrobielle tilsetningsstoff, som betyr at dekselet ditt aktivt bekjemper bakterievekst. Til slutt har dekselet portdeksler for å sikre at smuss og støv du møter i felten ikke tetter til kontaktene og portene dine. 

Nåværende brukere elsket verdien, kvaliteten, brukervennligheten til denne saken, spesielt materialet og konstruksjonen for å beskytte mot selv de tøffeste fall. Til tross for dette uttrykte noen Best Buy-anmeldere problemer med å få dekselet av og på iPad Air og la merke til at dekselet er litt klumpete. 

For å lære mer om denne saken, kan du grave i anmeldelsen vår om iterasjonen av OtterBox Defender for iPad Pro. 

Se nå på AmazonSe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Logitech Combo Touch Keyboard Case

Beste iPad Air-deksel med tastatur

Logitech Combo Touch-tastatur med Logitech Crayon og Pixel 7 ved siden av . Juni Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Powers via Smart Connector Bærbar opplevelse med bakgrunnsbelyste taster og styreflate Kompatibel for å oppbevare pennen Dekselet er fullt omslutter iPad for ekstra beskyttelse Imper Dyrt Begrensede fargealternativer Mangler skrivekomfort og hurtighet sammenlignet med Apple Mer Detaljer

Logitech Combo Touch iPad Keyboard Case features: Høypresisjon styreflate | Bakgrunnsbelyste taster | Justerbart støtteben | Kompatibel med 4. og 5. generasjons iPad Air-modeller 

For å ta iPad Air til neste nivå, ble dette foliodekselet fra Logitech faktisk laget for Apple-nettbrett og kommer med et ganske imponerende tastaturoppsett. Det vedlagte tastaturet inkluderer en høypresisjons styreflate som bruker flerbevegelseskontroller for å navigere iPad Air enda raskere. Og de bakgrunnsbelyste tastene betyr at du kan se arbeidet ditt selv i svak belysning. 

ZDNET Review Editor June Wan gikk hands-on med Combo touch i desember 2022, og kalte den – og merkevarens stylus-duo, like god som Apples egen lineup. «Logitechs duo er ikke perfekt, men den gir en mer funksjonsrik opplevelse enn Apples førstepartstilbehør til en brøkdel av prisen», skrev Wan i sin anmeldelse. Nåværende brukere og Best Buy-anmeldere er enige, og berømmer Logitech Combo Touchs generelle verdi, kvalitet og brukervennlighet, og påpeker spesielt hvor effektiv og funksjonell styreflaten er. 

Tastaturet har også nyttige iPad OS-snarveier slik at du får tilgang til startskjermen, Siri, Søk, mediekontroller og mer med ett enkelt trykk.

Også: Min favoritt iPad-tastatur og -penn ble ikke laget av Apple

Dekselets sammenleggbare design og justerbare støtteben tillater fire moduser (type, visning, skisse og lesing) med 40 graders vinkler. I tillegg kobles dekselet umiddelbart sammen med iPad Air via en Smart Connector og henter strømmen direkte fra enheten. 

Det kobles også sammen med Logitech Crayon eller Apple Pencil (2. generasjon) og lader dem trådløst på siden av saken. Når det gjelder beskyttelse, kan dette Logitech-dekselet beskytte iPad Air mot støt, riper og søl.

Se nå på WalmartView nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsalternativer

Casetify Impact Case

Beste iPad Air-deksel for stil

casetify-ipad-air Casetify/ZDNET

Pros & Ulemper Fordeler Tonnevis av design, mønstre og farger 4 fot fallbeskyttelse Antimikrobielt belegg Apple blyantlading IdelesDyre grunnleggende funksjoner Flere detaljer

Casetify Impact iPad Air-deksel medfunksjoner: 4 fot fallbeskyttelse | Apple blyantlading | Utvalg av farger og stiler | Upcycled konstruksjon | Antimikrobielt belegg | Beskyttende hjørner 

Hvis du er ny i teknologi-tilbehørsverdenen, la meg ta deg opp – Casetify er som din trendy Gen Z-kollega som bringer friskt design og innovative funksjoner til bordet. Alltid så populært for iPhone-dekslene deres, er det lett å overse merkevarens andre beskyttelsestilbud, inkludert for iPad Air. 

Casetifys Impact Case for iPad Air kombinerer stil og funksjon. Den har Casetifys EcoShock-teknologi og forbedrede beskyttende hjørner for ekstra sikkerhet, og er fallklassifisert opp til 4 fot. Sammen med et sikkert ytre har Impact-dekselet Apple Pencil-lading for enkel integrering med pekepennen din. Nåværende Casetify Impact Case-brukere elsker materialet, kvaliteten, designet og holdbarheten til denne dekselet, og nyter de mange mønstrene, fargene og designene den er tilgjengelig i. 

Etuiet er laget med et antimikrobielt belegg for å bekjempe bakterier, og er delvis konstruert fra resirkulerte telefondeksler via Re/Casetify-programmet, og bidrar også til å redde miljøet. 

Kanskje den beste delen av Impact-saken er at som de fleste Casetify produkter, den kommer i en rekke design, mønstre og farger, og dens elegante konstruksjon gir sikker beskyttelse og praktisk bruk, 

Se nå på Casetify

Moshi VersaCover-deksel

Beste allsidige iPad Air-deksel

Moshi VersaCover-deksel Moshi/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsBredt utvalg av stativkonfigurasjoner Magnetisk feste til vertikale overflater Apple Pencil-beskyttende klaff Imper Begrenset fallbeskyttelse Pris Ikke kompatibel med nyeste iPad Air Flere detaljer

Moshi VersaCover-deksel features: Magnet for å henge iPad Air på en vertikal overflate | Klaff for å beskytte Apple Pencil | Utvalg av farger og stiler | Kompatibel med 4. generasjons iPad Air

Selv om alle disse veskene kan tjene som et stativ for å se iPad Air i liggende retning, kan det hende du trenger – eller vil – se den i stående retning. Med VersaCase kan du gjøre begge deler. 

Faktisk betyr den prisbelønte, origami-inspirerte naturen til dette etuiet at du har et bredt spekter av alternativer for å konvertere nettbrettets deksel til det riktige stativet for dine spesifikke behov.

Det ligner på andre tilfeller ved at dekselet er magnetisk, men dette kan gjøre mer. Magneten til VersaCover er så sterk at du kan bruke den til å “henge” iPad Air på en vertikal overflate, enten det er tavlen på kontoret eller kjøkkenkjøleskapet. Nåværende brukere av Moshi-deksler liker den sterke magneten og dekselet i trekkspillstil som gjør det mulig å konvertere til forskjellige stativposisjoner, men la merke til at lean på iPad Air ikke er ideell i utvalgte konfigurasjoner. 

I likhet med mange av disse andre magnetiske flip-cover-dekslene har VersaCover begrenset fallbeskyttelse. Den har imidlertid en liten klaff for å gå over Apple Pencil for å holde den på plass mens den er under transport. 

Se nå på AmazonSe nå på B&H flere kjøpsvalg

Hva er den beste iPad Air etui?

ZDNETs valg for beste iPad Air-deksel er Apples Smart Folio. Den passer garantert godt til iPaden din, og med tri-fold design kan du justere iPaden i en rekke stående konfigurasjoner. Her er en titt på hvordan hvert av de beste iPad Air-dekslene er sammenlignet med pris og spesialfunksjoner:

Beste iPad Air-deksel Pris Spesialfunksjoner< /strong>
Apple Smart Folio Case $79 Garantert passform, mange fargevalg
OtterBox's Defender Series Pro Case $47 Høyde kanter beskytter skjermen, antimikrobielt tilsetningsstoff deaktiverer bakterievekst
Logitech Combo Touch iPad-tastaturdeksel $200 Tastatur med bakgrunnsbelyste taster og styreflate, justerbart stativ med utvalg av vinkler
Casetify iPad Air Impact Case $82 Apple blyantlading , 4 fot fallbeskyttelse, forbedrede hjørner for fallbeskyttelse, antimikrobielt belegg
Moshis VersaCover-deksel $55 Magnetisk feste til vertikal overflater, klaff beskytter Apple Pencils

*Laveste, ikke-rabatterte pris i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilket iPad Air-deksel passer for deg?

Å finne riktig iPad Air-deksel starter med å vurdere budsjettet ditt. Vi legger to valg på denne listen for under $35, så du har alternativer hvis dette ikke er et område hvor du vil bruke mye.

Derfra vil du imidlertid se at mange av dekslene fungerer ganske likt. Vi har flere valg med magnetiske deksler, automatisk vekking-søvnfunksjonalitet og allsidige støttekonfigurasjoner. Å finne det ideelle dekselet handler i stor grad om å identifisere hvilket du liker utseendet og funksjonene til best. 

< td>Et allsidig deksel for å beskytte iPad Air. Dekselet er magnetisk og sterkt nok til å “henge” iPad Air på en vertikal overflate.

Velg dette iPad Air-dekselet … Hvis du vil … < /td>
Apple Smart Folio-deksel Det beste iPad Air-dekselet. Dette alternativet kommer rett fra Apple, gir en perfekt passform og sparer batteri via en automatisk vekke-/dvalefunksjon.
OtterBoxs Defender Series Pro-deksel Et slitesterkt iPad Air-deksel bygget for beskyttelse. Med hevede kanter, en inkludert skjermbeskytter og portdeksler, er den perfekt å ta med til jobben.
Logitech Combo Touch iPad-tastaturdeksel For å konvertere iPad Air til en brukbar bærbar datamaskin. Denne modellen kommer med et tastatur med bakgrunnsbelyste taster og en styreflate, og konverterer iPad Air til det ultimate produktivitetsverktøyet.
Casetify iPad Air Impact Case Et trendy, men likevel slitesterkt iPad Air-deksel som tilbyr viktige funksjoner i tonnevis av design og farger
Moshi's VersaCover-deksel

Faktorer for å Vurder når du velger et iPad Air-deksel

Hvis du er ute etter et iPad Air-deksel, er det noen faktorer du bør huske på: 

Størrelse: Det er avgjørende at iPad-dekselet og dekselet ditt er kompatibelt med iPaden. Sjekk størrelsen på dekselet for å sikre at det passer til iPad-modellen din, slik at det ikke er for lite eller for stort for iPad.

Bygg:iPad-deksler og -deksler kan lages av mange forskjellige materialer. De beste iPad Air-dekslene og -dekslene inneholder mer holdbare materialer som gummi og polykarbonatplast. Noen kan til og med bli vurdert for fallbeskyttelse, noe som gir et ekstra nivå av holdbarhet og sikkerhet for enheten din.

Design: Hvorfor ikke legge til litt stil til iPad Air? Mange av de beste iPad Air-dekslene og -dekslene er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger og mønstre, slik at du kan legge til en skvett personlighet til hverdagen din, hvis det er det du leter etter. Sørg for å tenke på hva du vil ha for iPad-en din. 

Budsjett: Det er mange rimelige etuialternativer tilgjengelig, men det er også noen som koster godt over $100, avhengig av design og funksjoner. Angi et budsjett for deg selv – det vil bidra til å begrense søkeparametrene dine. 

Hvordan valgte vi disse beste iPad Air-dekslene?

Vi valgte disse pekepennealternativene etter omfattende undersøkelser av produktkategorien og ved å gå hands-on med noen av disse produktene. Vi så på kjente merker og anmeldelser (både gode og dårlige) og la merke til de topprangerte iPad Air-dekslene for forskjellige ønsker og behov. Til syvende og sist styrte faktorer som kostnad, kompatibilitet, bruksområde, størrelse og praktiske våre toppvalg. Vi vurderer i tillegg brukervennlighet, funksjon, design og andre direkte funksjoner for å sikre at vi anbefaler det beste av det beste til deg. Vi sørget også for å se etter de beste funksjonene som er hyggelig å ha, som Apple Pencil-lading, områder for oppbevaring av Apple Magic-tastaturet og flere stativkonfigurasjoner.

Er iPad (2022) og iPad Air (2022) samme størrelse?

De nyeste iPad- og iPad Air-iterasjonene tilbyr begge en 10,9-tommers skjerm, samt lignende Liquid Retina-skjermer. 

Trenger jeg virkelig et deksel til iPad Air?

Du legger et etui på smarttelefonen din, så hvorfor ville du ikke sette et etui på nettbrettet ditt? Deksler og deksler sikrer at enheten du brukte penger på, er beskyttet gjennom reiser, hverdagslige støt og smell og potensielle riper. 

Å investere i et godt iPad Air-deksel er å investere i iPad Air. < /p>

Trenger jeg et iPad Air-tastaturdeksel?

Svaret her koker ned til hvordan du vil bruke iPad Air. Hvis du ofte bruker iPad-en din som et mini-datamaskinoppsett for å gjøre jobb, skole eller andre skrive- og pekepenndrevne aktiviteter, kan et tastaturdeksel være et flott alternativ for deg – spesielt hvis du ønsker å optimalisere iPad-en og oppgradere hvordan du kan bruke det. 

Hvis du bare bruker iPad Air til underholdning som å følge med på favoritt-TV-programmet ditt, er et dyrt tastaturdeksel sannsynligvis ikke verdt investeringen. 

Kommer alle iPad Air-deksler med stativ?

Selv om det ikke er en fast regel at et iPad Air-deksel må inkludere et stativ, gjør de aller fleste produktene på markedet i dag. Hvis et stativ er en funksjon du ikke er villig til å gå på akkord med, sørg for å bruke det som en måte å begrense søkeparameterne på. 

Hvis jeg kjøper en sak fra et annet selskap enn Apple, vil det passe?

Trikset her er å bekrefte at du kjøper et deksel designet for å passe generasjonen av iPad Air du har kjøpt. Hvis du kjøpte 2020 4th Generation Air, vil den passe til deksler for 2022 5th Generation iPad Air og omvendt. Både 4. og 5. generasjons iPad Air har samme dimensjoner og samme plassering av knapper og kameraer. 

Vil dekselet gjøre iPad Air vanntett?

Ingen av dekselene vi har diskutert her vil gjøre det trygt å dunk din iPad Air. Dessuten vil du bli presset hardt for å finne et anerkjent vanntett iPad Air-deksel på markedet i dag, spesielt for 4. og 5. generasjons nettbrett. 

Det er også verdt å merke seg at Apple ikke bygger inn samme nivå av vannmotstand som mange kanskje forventer. Mens deres senere iPhone-modeller generelt tilbyr en viss vannmotstand, gjør de ingen slik påstand med iPad Air. Lang historie kort, det nye nettbrettet og vannet blandes ikke. 

“Et vanntett deksel vil ikke gjøre iPad Air om til en ubåt, men det tilbyr en solid forsvarslinje mot utilsiktet søl og plutselige dusjer,” forklarer Jamie Boudreaux fra Golfer Geeks. “Det er helt klart en livredder på banen, der uforutsigbart vær er på linje med banen.”

Clapperton legger til: “I et nøtteskall, selv om et deksel kanskje ikke gjør iPad Air vanntett, gjør den det legg til et lag med beskyttelse som, ærlig talt, er ganske avgjørende hvis du har til hensikt å få enheten din til å holde seg.”

Hvor kan jeg finne iPad Air-deksler?

De fleste store forhandlere som Best Buy, Walmart og Amazon har flere iPad Air-deksler for salg i butikk og online. Hvis du leter etter flere skreddersydde merker, for eksempel Casetify, kan det hende du må se direkte på de enkelte forhandlernes nettsteder for å se deres iPad Air-deksler. Men ikke bekymre deg – å starte søket på ZDNET er alltid en god avgjørelse. 

Finnes det alternative iPad Air-deksler verdt å vurdere?

Ja, det finnes tonnevis med iPad Air cases på markedet, hver med forskjellige tilbud. Mens ZDNET samlet noen av våre toppvalg ovenfor, er her noen andre flotte alternativer du kan vurdere. 

Se på AmazonView på Zagg