Jeg fant endelig en pålitelig trådløs lader for alle Pixel-enhetene mine

0
22
Phel=

Alle Pixel-enhetene mine kan lades med ett stativ og det er en god ting.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Phelinta tre-i-ett-laderen er nå tilgjengelig på Amazon for $46.Lader alle Pixel-enhetene dine i ett praktisk sted. Det er ikke den raskeste laderen på planeten, men den gjør akkurat det den trenger.

Til dette tidspunktet ladet jeg Pixel 8 Pro på et aldrende Pixel-stativ, Pixel Watch på den offisielle laderen og Pixel Buds Pro-øreproppene mine med en USB-kabel. Det hele fungerte, men det var ikke akkurat det jeg vil kalle ryddig eller effektivt. Jeg hadde kabler på skrivebordet mitt som brukte opp dyrebare USB-porter og tok opp unødvendig plass.

Jeg hadde vært på utkikk etter en enkelt lader som kunne ta plassen til de forskjellige alternativene, men hadde ingen hell. Stativene var enten tilpasset den originale Pixel Watch, tilbød ikke et separat trådløst alternativ for øreproppene mine, eller krevde flere kabler (som beseiret et av mine behov).

Også: Det beste MagSafe-tilbehør

Etter lang tids søk fant jeg endelig Phelinta 3-i-ett-laderen og kjøpte den på stedet. Den aktuelle laderen kan fungere med enheter som Pixel Watch 2, Fitbit Versa 4 eller 3, Sense 2, Google Pixel 8/7/6/5/4 (både standard- og Pro-modeller), Pixel Buds Pro, iPhones og AirPods. Vær oppmerksom på at stativet ikke er kompatibelt med Pixel Watch 1, Fitbit Versa 2, Charge 5 og andre enheter som ikke er oppført ovenfor.

Se på Amazon

Med en enkelt USB-C-kabel kan du kan lade tre enheter samtidig. Det eneste forbeholdet er at det ikke er i stand til hurtiglading. Dette er en 9-volts lader, så ikke forvent at den skal zappe telefonen til full lading med lynhastighet (mer om dette om litt). 

Også: Det beste Pixel 8 og Pixel 8 Pro-deksler

Men for de som ønsker å ha en enkelt ladestasjon for støttede enheter, er dette et praktisk alternativ. Enda bedre, det vil ikke sette deg en formue tilbake.

Spesifikasjonene

7,5 W for iPhones10/15 W for Android-telefoner2,5 W for klokker5 W for øreplugger-ladevesker Anti-skli-puter VarmespredningLading indikatorer Connector type USB-C (1 port)Pris på Amazon: $46

Min erfaring

Det er ikke noe helt fancy med denne lille laderen. Du kobler den til, plasserer enhetene dine på den og lar dem lade. Det er ikke sexy og det er ganske grunnleggende. Den gode nyheten er at den gjør akkurat det du forventer at den skal… lade opp ting… og den gjør den jobben ganske bra. 

Plasser telefonen på den lille hyllen, så begynner den å lade umiddelbart. Det samme gjelder klokken og ørepluggene dine. 

Oppladet. Og ferdig.

Selv om det er grunnleggende, setter jeg stor pris på enkelheten og ekstra design. Dette lille stativet kommer ikke i veien. Det bare er og gjør det. 

Også: 5 tips som hjelper deg med å få bedre batterilevetid fra Pixel Watch 2

Men jeg fikk ett mindre problem. Jeg kjøpte to av disse laderne, en til meg selv og en til min kone. Selv om jeg hadde null problemer med min, fant min kone at da hun plasserte telefonen sin på laderen, indikerte det at ladetiden til full kapasitet var ganske lang (over 8 timer). 

Hun har en tendens til å kjøre telefonen ned til rundt 40-50 % (fordi hun bruker den ganske mye og ofte er borte fra huset). Når det gjelder meg selv, er det en sjeldenhet hvis telefonen min når noe under 60 % lading. For å komme rundt problemet til min kone, deaktiverte jeg Adaptive Charging på telefonen hennes, og stativet var da i stand til å få henne tilbake til full i løpet av rimelig tid. Telefonen min hadde ikke dette problemet, selv med adaptiv lading aktivert.

Legg merke til: Jeg vil advare deg om å ikke deaktivere adaptiv lading fordi det forlenger batteriets levetid (slik at du ikke finner det mindre i stand til å holde en lading ettersom årene går). Hvis du går med dette stativet, sørg for at du finner riktig tidspunkt for å plassere telefonen på den for å få riktig mengde lading. 

Også: OnePlus' nye '100 -times batterilevetid' smartklokke kan gi Pixel Watch mye penger

Jeg har funnet ut at det aldri svikter å gå fra omtrent 60 % lading til 100 % mens jeg sover , så jeg våkner alltid til en fulladet enhet. Selvfølgelig, fordi jeg bruker klokken min til å spore søvnvaner, blir enheten ladet når jeg har spist frokosten min.

Bortsett fra det ene forbeholdet, har vi ikke hatt noen problemer med denne enkle å -bruk, ryddig lite ladestativ. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du er lei av kabelrot eller må lade telefonen, klokken og ørepluggene på forskjellige steder, Jeg vil anbefale dette veldesignede stativet som kan bringe alle disse enhetene sammen og få dem ladet uten problemer. Selv om det kanskje ikke er perfekt, gjør det jobben pålitelig og uten at du trenger å bruke for mye penger. Hvis du liker et ryddig skrivebord eller nattbord, bør du vurdere dette som et must.