Automatiser sikkerhetskopieringen av bilder og videoer med denne avtalen på $280

0
15
fetchback heightup=

Spar $20 på 2 TB lagringsplass med PhotoSphere.

StackSocial

Siden vi lenge har passert dagene med å stable opp videobånd og overfylte arkivskap, tar mange av oss for gitt hvor raskt visuelle medier kan hope seg opp, selv når de er digitalisert. For både bedrifter og enkeltpersoner er det viktig å ha sikre sikkerhetskopier av bilder og videoer, men det kan bli komplisert å holde tritt med forskjellige harddisker, gratis plattformer og datamaskiner. Derfor er automatisering av hele prosessen å foretrekke fremfor mange. 

Et verktøy som kan hjelpe med nettopp det, denne PhotoSphere-løsningen for sikkerhetskopiering av bilder og videoer har 2 TB HDD-plass til salgs for bare $280 (reg. $299). Designet for å automatisk og eksternt sikkerhetskopiere filer, bilder og videoer, kobles PhotoSphere rett inn i Wi-Fi-ruteren eller utvideren. Derfra er alt du trenger å gjøre å installere appen, og PhotoSphere blir automatisk oppdaget på nettverket ditt. 

Du kan tilordne alle enhetene dine til PhotoSphere. Det fungerer med iOS-enheter som iPhone, iPad og Mac-datamaskiner, samt Windows-produkter, Android-telefoner, nettbrett og mer. Når du navigerer i sikkerhetskopiert innhold, kan PhotoSphere gjøre ting enkelt med intuitive og banebrytende funksjoner.

PhotoSphere Photo & Video Backup Storage Solution med 2TB HDD < h4 class="g-text-small-bold g-outer-spacing-bottom-small">PhotoSphere Photo & Lagringsløsning for videobackup med 2 TB HDD

$280 hos StackSocial

For eksempel kan dens AI-assisterte ansiktsgjenkjenning lære ansiktene til personene på bildene dine, og deretter organisere bildene dine og sortere dem etter navn. I tillegg kan den organisere innhold basert på hvor det ble opprettet, samtidig som den tilbyr flere standardalternativer for arrangement, album og mapper. 

Ikke svett når du sikkerhetskopierer bildene og videoene dine, bare sørg for at du har en dyktig løsning til å håndtere alt for deg. 

Denne PhotoSphere-løsningen for sikkerhetskopiering av bilder og videoer har 2 TB HDD-plass og er til salgs for bare $280 (reg. $299).