Windows Photos får 'Magic Eraser' AI-funksjon: Slik bruker du den

0
31
microsoft-generative Microsoft

Da den debuterte tilbake i 2022, var Magic Eraser en av de mest snakket om funksjonene til Google Pixel-telefonutvalget. Muligheten for å fjerne uønskede objekter i bilder gjennom kraften til AI spredte seg raskt til andre produsenter, inkludert Samsungs versjon kalt Object Eraser.

Og nå får Windows sin egen versjon.

< strong>Også: Slik oppgraderer du Windows Home-utgaven til Pro

Bilder-appen for Windows-PCer har allerede en funksjon kalt Spot fix som lar brukere fjerne flekker fra bilder, men det verktøyet får nå en AI-boost og et nytt navn – Generativ sletting. 

Som Magic Slett, sier Microsoft at Generativ sletting lar brukere fikse og fjerne distraksjoner fra bilder, inkludert bakgrunnsobjekter og diverse visuelle rot. Sammenlignet med Spot fix, sier selskapet, bør den oppgraderte versjonen skape et mer realistisk resultat etter at objekter er slettet – selv når du sletter store områder.

For å begynne å bruke Generativ sletting, gå til redigeringsknappen på et bilde og velg slettealternativet. Når du har gjort det, velger du børstestørrelsen og flytter over et objekt du vil fjerne.

Også: Slik flytter du fra 'iTunes for Windows' til Apples nye medieapper uten å miste innhold< /strong>

Funksjonen er bare tilgjengelig for Windows 11 Insiders for øyeblikket, men den vil etter hvert være tilgjengelig for alle Windows 11-brukere og til og med Windows 10-brukere over tid. Og for første gang, sier Microsoft, vil brukere av eldre versjoner også få tilgang til andre AI-redigeringsfunksjoner som Fjern og erstatt bakgrunn og uskarp bakgrunn.

Det var i september i fjor at Microsoft introduserte andre Google-lignende funksjoner til Photos-appen, inkludert muligheten til å søke i bilder etter innhold og støtte for enklere å se levende bilder. Riktignok bruker de fleste bare standard fotolagringsappen som kommer på telefonen deres, men hvis du vil ha litt mer organisering eller et fint sikkerhetskopieringsalternativ, er Windows Photos absolutt litt mer attraktivt.