Begynn en karriere innen IT med denne opplæringspakken for nettsikkerhet

0
30

Lær grunnleggende informasjon om nettsikkerhet med denne kurspakkeavtalen.

StackSocial

Hvis du er interessert i en karriere innen IT, trenger du ikke å få en formell utdannelse for å begynne treningen din – og du vil kanskje ikke det. Med tanke på bransjens bratte læringskurve, kan det være verdt å starte utdanningen før du noen gang setter foten inn i et klasserom, spesielt hvis du ønsker å jobbe med cybersikkerhet.

A til Å Cyber ​​Security og IT Sertifiseringsopplæringspakken gir deg 12 kurs som bryter ned grunnleggende IT-ferdigheter, inkludert nybegynnere cybersikkerhetsteknikker, etisk hacking, penetrasjonstesting og mer. Mens den er på salg, kan du få livstidstilgang til denne pakken for $35 — 90 % rabatt på vanlig pris. 

skjermbilde-2023-09-25-at-4-46- 30-pm.png

A til Å Cyber ​​Security & IT-sertifiseringsopplæringspakke

Se nå på StackSocial

Disse e-læringskursene vil ikke erstatte en grad, men de kan hjelpe deg med å komme i gang og potensielt til og med hjelpe deg med å kvalifisere deg for en entry-level tech-stilling. Kursene inkluderer valg for CompTIA-sertifiseringsforberedelse og generelle IT-veiledninger. 

Hvis du ønsker å få CompTIA-sertifisert og demonstrere ekspertisen din for en potensiell arbeidsgiver, er det to forberedende kurs for sikkerhetssertifiseringer og cybersikkerhetsanalyse med 19 timer med undervisning mellom dem. Hvis du vil jobbe med å mestre grunnleggende cybersikkerhetsferdigheter, prøv Penetration Testing and Ethical Hacking Project fra A til Å.

Kursene dekker også CISSP-eksamensforberedelse, SQL-injeksjon, sårbarhetsutnyttelse og mer. Alle kurs undervises av Dr. Mohamed Atef, en senior penetrasjonstester og sertifisert instruktør som har over 20 års erfaring i bransjen. 

Når du har kjøpt det, er alt kursmateriell og videoer tilgjengelig for deg hele livet på stasjonære eller mobile enheter.  

Start IT- og cybersikkerhetsutdanningen på din egen tid. I en begrenset periode kan du få A til Å opplæringspakke for cybersikkerhet og IT-sertifisering til salgs for $35 (reg. $372).