De beste billige nettbrettene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
21

Ting føles ekstra dyrt akkurat nå. Alle leter etter måter å spare eller kutte kostnader på, men la oss innse det: teknologi er dyrt. 

Også: De beste nettbrettene du kan kjøpe

Noen av de beste nettbrettene har skyhøye priser, som Apples iPad Pro som lett kan presse 2000 dollar. Men du trenger ikke å bruke en formue for å få en pålitelig og konsistent nettbrettopplevelse. Å velge billige nettbrett eller til og med tidligere generasjoner av populære flaggskipnettbrett vil tillate deg å få tilstrekkelig ytelse og funksjoner uten å tømme banken. 

Hva er det beste billige nettbrettet akkurat nå?

Enten du trenger et nytt nettbrett til skolen eller jobben, eller ønsker å oppgradere uten å bruke en formue, har vi samlet de beste billige nettbrettene basert på vår praktiske erfaring og testing. Vårt beste valg er Apple iPad (9. generasjon), men vi inkluderte også andre alternativer fra Amazon, Lenovo og flere for under $400.

De beste billige nettbrettene i 2024

iPad (9. generasjon)

Beste billige nettbrett generelt

iPad 9. generasjons nettbrett med tilkoblet tastatur på et blått skrivebord Jason Cipriani/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsFlott prosessor Mye lagringsplass Anstendig skjermstørrelse Undeler Ingen Face ID-alternativ Flere detaljer

< strong>iPad (9. generasjon) tech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,2-tommers Retina-skjerm | Prosessor: A13 Bionic | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID | Farger: Sølv, mellomgrå | Kameraer: 8 MP bak, 1080p video, 12 MP FaceTime-kamera med Center Stage | Vekt: 1,07 pund | Dimensjoner: 9,8 x 6,8 x 0,29 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, Lightning-port | Batteritid: 10 timer

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er uten tvil det beste billige nettbrettet. Ikke bare dekker standardprislappen på $329 de samme funksjonene du forventer fra Apples andre nettbrett, som iPadOS-oppdateringer i årevis og tilgang til App Store – du trenger heller ikke å betale en premie som du gjør for mer dyre Pro- og Air-modeller.

Anmeldelse: Apple iPad (2021) anmeldelse: Hvis den ikke er ødelagt, ikke fiks det

9. generasjons Apple iPad ble annonsert høsten 2021, og den inkluderer en A13 Bionic-prosessor pluss flere lagringsmuligheter. Mens 10. generasjons iPad ble annonsert i 2022, sa ZDNET-redaktør June Wan at 2021-versjonen fortsatt er et godt kjøp – pluss at den er $120 billigere. 

“Selv om du handler for personlig bruk , hvis tiltenkte bruksområder hovedsakelig er videostrømming, notater og spilling av nettbrettspill, bør niende generasjons iPad være tilstrekkelig,” sa Wan. 

Basismodellen tilbyr 64 GB, eller du kan velge 256 GB lagringsplass hvis du trenger plassen. Entry-level iPad kan pares med Apples Smart Keyboard og en Apple Pencil, og konvertere den fra et nettbrett til en 2-i-1 bærbar PC. Og totalt sett er kundene også enige om at det er det beste billige nettbrettet: 98 % av folk som kjøpte denne generasjonen Apple iPad på Best Buy vil anbefale det til en venn og ga det en vurdering på 4,9 stjerner av 5.

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg

Amazon Fire HD 8 Plus

Beste billige nettbrett med liten skjerm

Amazon Fire HD 8 Plus i hånden June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Svært rimelig MicroSD-kort utvidbar lagring Batterilevetid Imper Ytelsen er ikke den beste funksjonen Ingen tilgang til Google-apper eller -tjenester Flere detaljer

Amazon Fire HD 8 Plus tech spesifikasjoner: Skjerm: 8-tommers, 1280 x 800 skjerm | Prosessor: Quad-core 2,0 GHz | Lagring: 32 GB eller 64 GB |  Minne: 3 GB | Farger: Svart | Kameraer: 2 MP foran og bak | Vekt< /strong>: 0,78 pund | Dimensjoner: 8,0 x 5,4 x 0,4 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C |  Batteri: 13 timer

Amazons brannnettbrett – nærmere bestemt Fire HD 8 og HD 8 Plus – er blant de rimeligste nettbrettene du finner, og Fire HD 8 Plus er det billigste nettbrettet på vår liste til $120. Selskapet redesignet de tidligere firkantede og harde nettbrettene, og la til en mer rund design som ser og føles fantastisk ut. 

Hva er forskjellen? HD 8 kommer med 2 GB minne, mens HD 8 Plus kommer med de samme funksjonene samt 3 GB minne, støtte for trådløs lading og en raskere kablet lader i esken. Amazon-kunder berømmer dette rimelige nettbrettet for bildekvaliteten, og nevner at skjermen er veldig skarp, og at laderen er rask og rask.

Anmeldelse: Amazon Fire HD 8 Plus (2022) anmeldelse: Primet for Amazon superfans

Wan anmeldte også Amazon Fire HD 8 Plus, og sa at “for $120 kan du virkelig ikke klage på ytelsen til Fire HD 8 Plus.” Han anbefaler nettbrettet for uformell surfing, mobil underholdning eller til og med for et barn.

Fire HD 8 kjører Amazons Fire OS. Dette betyr at den kjører Android-apper, men du er begrenset til apper som er tilgjengelige i Amazons egen Appstore. Som med de fleste nettbrett i denne prisklassen, kan ytelsen til tider være svak, men du vil ikke ha noen problemer med å handle, surfe på Facebook eller sjekke e-posten din på Fire HD 8 Plus. Og batterilevetiden på 13 timer betyr at du kan gå lenger uten å måtte lade nettbrettet.

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Lenovo Chromebook Duet 3

Beste billige ChromeOS-nettbrett

lenovo-chromebook-duet-top-down June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros11-tommers 2K-skjerm forbedrer ChromeOS-opplevelsen Stativ og tastatur inkludert 2-i-1-faktor Udemper Høyttalerne er matte Utdatert og intetsigende design Flere detaljer

Lenovo Chromebook Duet 3 tech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers, 2K (2000×1200), IPS, berøringsskjerm (400 nits) | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 | Lagring: 64 GB eller 128 GB | Minne: 4 GB | Kameraer: 5 MP foran, 8 MP bak | Vekt: 1,14 pund  | Dimensjoner: 10,16 x 6,48 x 0,31 tommer | Tilkoblinger: 2x USB-C 3.2 Gen 1, pogo-pin (for avtakbart tastatur) |&nbsp ;Batteri: 12 timer

Lenovo Chromebook Duet 3 kom nylig ut og er et rimelig Android-nettbrett med en skjerm som er ment å løsnes fra kroppen. Lenovo gjorde to bemerkelsesverdige oppgraderinger med denne 2022-modellen: en større 11-tommers skjerm og en ekstra USB-C-port. Førstnevnte er bare en tomme mer enn forgjengeren, men fortsatt merkbar og flott for underholdning, nettsurfing og grunnleggende arbeid. 

2-i-1-konseptet til denne Chromebooken er like kompakt og bærbar som alltid. Du kan forvente at et medfølgende stativ og tastatur følger med dette nettbrettet, noe som gjør det til en bærbar arbeidsledsager i stedet for bare et nettbrett. Best Buy-kunder som har anmeldt dette nettbrettet, sier at det er en flott iPad-erstatning. 

Anmeldelse: Lenovo Chromebook Duet 3-anmeldelse: En av de beste budsjett-Chromebook-er har akkurat blitt enda bedre

Wan sa at dette nettbrettet imponerte ham like mye som noen av de dyrere Chromebook-ene på markedet: «Lenovos 64 GB intern lagring er faktisk nok for en Chromebook , selv om du planlegger å laste ned et dusin eller så apper,” sa han. 

Duet 3s panel har en oppløsning på 2000 x 1200 – Lenovo kaller det 2K – som er en fornøyelse å se på. Den har også innebygd Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 og 4 GB RAM. Alt dette betyr at du kan forvente en forenklet brukeropplevelse som vil få jobben gjort med viktige nettleseroppgaver som videoavspilling og surfing i flere vinduer, siden dette tross alt er et billig nettbrett.

Se nå på Best Buy

Lenovo Tab P11 Plus

Beste billige nettbrett med stor skjerm

lenovo-p11-plus-screen.jpg June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsFlott skjerm MicroSD-kort utvidbar lagringsplass Opptil 15 timer på en enkelt lading Cons Tastatur er ikke inkludert Mer Detaljer

Lenovo Tab P11 Plus tech-spesifikasjoner: Skjerm: 11-tommers, 2000 x 1200 2K-skjerm | Prosessor : MediaTek Helio G90T | Lagring: 64 GB eller 128 GB | Minne: 4 GB eller 6 GB | Farger: Skifergrå  | Kameraer: 8 MP foran og 13 MP bak | Vekt: 1,1 pund | Dimensjoner: 10,2 x 6,4 x 0,3 tommer | Tilkoblinger: USB-C, microSD | Batteri:   Opptil 15 timer

Et annet billig nettbrett er Lenovo Tab P11 Plus, som ligner mye på Chromebook Duet, bare større og kraftigere. Den kommer ikke med et tastaturtilbehør som Duet, men du kan velge et for å utvide funksjonene til mer av en bærbar datamaskin for $72. 

Wan sa at Lenovo Tab P11 Plus er en «gåte», og la til at den «har et spesifikasjonsark som nesten konkurrerer med flere premium-tilbud», mens den gjenstår bare $250.

Anmeldelse: > Lenovo Tab P11 Plus-anmeldelse: Det rimelige Android-nettbrettet å slå

Hvis du leter etter et nettbrett å dele med barna dine, er det en dedikert Google Kids Space-app på P11 Plus som gjør det enkelt å gi nettbrettet til barnet ditt og ikke bekymre deg for hva de får tilgang til. Den er avhengig av Googles Family Link foreldrekontroll, som gir dem tilgang til alderstilpassede apper og spill. 

“Handlingen til nettbrettet når du bytter mellom skjermer og apper er rask,” skrev en Amazon-kunde. merker også at nettbrettet kan synkroniseres med Google-kontoen din under konfigureringen. 

Se nå på Amazon

Oukitel RT3

Beste robuste billige nettbrettet

En hånd som holder Oukitel RT3 Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Utrolig robust Super rimelig Flott for utendørseventyr eller klønete mennesker Ideles Kameraet er bra Mangler luksusfølelsen Flere detaljer

Oukitel RT3-nettbrett Tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 8-tommers, 800 x 1280 | Prosessor: Octa- kjerne MT6762 | Lagring: 64 GB | Minne: 7 GB + 64 GB ROM, eksternt minne støtter opptil 1 TB | Farger: Grønn | Kameraer: 16 MP bakkamera og 8 MP frontkamera | Vekt: 538g | Dimensjoner: 207 x 134 x 14 mm | Tilkoblinger: USB-C-port og SIM-spor | Batteri: 5150mAh

Du må prøve utrolig hardt for å ødelegge dette nettbrettet. Det er fordi du kan senke den ned i vann på dybder over 1,5 m i 30 minutter, utsette den for høytrykksvannstråler og damprengjøring, og slippe den fra 1,2 m – og den går ikke i stykker. Da forfatteren Adrian Kingsley Hughes fikk tak i Oukitel RT3, kalte han den “en oppskalert versjon av en robust smarttelefon.” 

Anmeldelse: Dette Android-nettbrettet er i stand til ting min iPad Pro bare kan drømme om

For den rimelige prisen på $170 får du mye ut av en nettbrett du ikke betalte så mye for. Kamerakvaliteten er helt grei, skriver Kingsley-Hughes, og den har ikke den «snappy følelsen» mange avanserte enheter eller iPader har. Men de fleste iPad-modeller er minst doble, noen er trippel, prisen på dette nettbrettet – og ikke på langt nær så robust. 

“Den robustheten gjør at den kan overleve ting min iPad Pro ikke kunne drømme om,” skriver han.

Samlet sett anbefaler kunder som har kjøpt og brukt dette nettbrettet det for å ta teknologien din utendørs eller bruke som en pålitelig nettbrett som ikke gir etter for fall og skrammer.

Se nå på Amazon

Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Beste billige nettbrett for barn

Fire HD 10 Kids Pro Maria Diaz/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rask ytelse Amazon erstatter ødelagte nettbrett innen to år Holdbar Ideles Tregere prosessor og færre avanserte funksjoner enn iPad Flere detaljer

Amazon Fire HD 10 Kids Pro-teknologiske spesifikasjoner: Skjerm: 10,1″ 1080p-skjerm (1920 x 1200) | Prosessor: Octa-core prosessor – 2x Arm Cortex-A76 | Lagring: 32 GB med opptil 1 TB ekstra lagringsplass for kjøp | Minne: 3 GB RAM |  Farger: Happy Day, Mint og Nebula | Kameraer: 5 MP front- og bakovervendt kamera | Vekt: 23 oz |&nbsp ;Dimensjoner: 7,5″ x 10,1″ x 0,7″ | Tilkoblinger: USB-C- og microSD-spor | Batteri: 13 timer 

Når det kommer til nettbrett for barn, sier ZDNET-skribent Maria Diaz at det handler om holdbarhet, rask ytelse og garantier eller retningslinjer for erstatninger når barnet ditt uunngåelig mister eller søler melken på det. Amazons Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett har alt det og mer, og det er et flott alternativ for foreldre som ønsker å gi barna litt teknologi for lærings- og leseformål, men som ikke ønsker å betale ut en vanvittig sum penger for en enhet at barnet deres går i stykker om to måneder. 

Med Fire HD 10 Kids Pro, hvis barnet ditt bryter det i løpet av de første to årene, kan du sende det inn, og Amazon vil erstatte det — ingen spørsmål spurt. Diaz påpekte også hvor holdbart det er, og gjennomgikk et par dråper uskadd mens hun testet det. 

Anmeldelse: Dette nye nettbrettet redefinerer hva et nettbrett for barn kan gjøre

Barnet ditt vil ha tilgang til tusenvis av apper og spill og samarbeidsspill å spille med vennene sine. Nettbrettet kommer med Amazon Kids+, et abonnement du kan fornye etter ett års bruk. Av alle disse grunnene sier Diaz at hun foretrekker disse nettbrettene til de små. 

Totalt sett vil 98 % av kundene som har kjøpt dette nettbrettet på Best Buy anbefale det til andre foreldre, og ga det en helhetlig vurdering på 4,9 av 5 stjerner.

Se nå på Amazon

Hva er det beste billige nettbrettet?

Apple iPad (9. generasjons) basismodell er det beste billige nettbrettet. Selv om det er det dyreste nettbrettet på listen vår, er det også det mest kapable, med en vakker skjerm, lang batterilevetid og en sterk prosessor.

Nettbrett Pris Skjerm størrelse Lagring
Apple iPad (9. generasjon) $329 10,2 tommer Opptil 256 GB
Amazon Fire HD 8 Plus $120 8 tommer Opptil 64 GB< /td>
Lenovo Chromebook Duet 3 $379 10,9 tommer Opptil 128 GB
Lenovo Tab P11 Plus $250 11 tommer Opptil 128 GB
Oukitel RT3 $170 8 tommer Opptil 64 GB
Amazon Fire HD 10 Kids Pro $190 10,1 tommer Opptil 32 GB

*Lavest pris i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilket billig nettbrett passer for deg?

Det kommer ned til hva du planlegger å bruke nettbrett for. Hvis du allerede er tungt investert i Apples økosystem av produkter og tjenester, gir 9. generasjons iPad mest mening for det beste billige nettbrettet. Den legger seg også raskt opp, og blir den dyreste, men billige bærbare datamaskinen på listen vår. 

Men hvis du foretrekker Android, kan det beste billige nettbrettalternativet være P11 Plus eller Galaxy Tab A7. Til mer enn det dobbelte av prisen på A7 tilbyr P11 Plus en solid opplevelse med en skjerm som er vanskelig å matche på dette nivået. 

Amazons Fire-nettbrett er de tregeste i gruppen, men de er også svært rimelige og tilbyr en helt annen opplevelse. Jeg anbefaler ofte disse billige nettbrettene til foreldre som ønsker å hjelpe barna sine med å lære eller bare underholde dem, spesielt på reise. 

Velg dette billige nettbrettet… > Hvis du trenger…
Apple iPad (9. generasjon) Et rimelig og avrundet billig nettbrett. Basismodellen tilbyr 64 GB, eller du kan velge 256 GB lagringsplass hvis du trenger plassen.
Amazon Fire HD 8 Plus Et Amazon-nettbrett som gir mest funksjoner for pengene. Du vil ikke ha noen problemer med å handle, surfe på Facebook eller sjekke e-posten din på Fire HD 8 Plus.
Lenovo Chromebook Duet 3 En Chrome- basert billig nettbrett som fungerer som en bærbar datamaskin. Et stativ og tastatur følger til og med med dette nettbrettet.
Lenovo Tab P11 Plus Et billig nettbrett med stor skjerm. Batterilevetiden varer opptil 15 timer.
Oukitel RT3 Det mest robuste nettbrettet på denne listen. Senk den i vann, slipp den, pokker, til og med damprens den, og den vil fortsatt fungere. Flott for utendørseventyr eller klønete teknologieiere.
Amazon Fire HD 10 Kids Pro Det beste nettbrettet for barn med læringsapper og spill, rask ytelse og en ikke altfor sliten batterilevetid.

Faktorer du bør vurdere når du velger de beste billige nettbrettene:

Det er noen få faktorer vi vurderer før vi legger disse billige nettbrettene til dette liste. Disse inkluderer: 

Pris: Når vi lette etter de beste billige nettbrettene, begrenset vi først listen ved å se på prisene i den nederste tredjedelen av nettbrettmarkedet. Det betyr alt mellom USD 350 og USD 400 eller mindre, med de fleste alternativene våre mellom USD 100 og USD 200. Hands-on opplevelse: Når jeg hadde et prispunkt, begynte jeg å lese anmeldelser og benytte meg av min egen personlige erfaring, så vel som andre ZDNET-ansatte som har brukt disse nettbrettene. De fleste nettbrettene på denne listen har blitt vurdert av forfatterne våre, så det er et nivå av tillit og førstehåndserfaring vi trekker fra når vi kuraterer disse beste listene. Hvis vi ikke har testet produktet selv, men likevel inkluderer det på listen, er det fordi produktet er høyt ansett og vi har gjort nok forskning til å tro at det har en plass på denne listen. Holdbarhet:  Et fint nettbrett er godt og rikelig, men det bør også vare lenge for å virkelig få noe for pengene. Mange av disse nettbrettene har robuste funksjoner, slik at hvis du ender opp med å miste den ved et uhell, vil den ikke knuses, og skjermen vil ikke sprekke. Ytelse:  Ulempen med et billigere stykke teknologi er, dessverre, tregere ytelse. Vi oppsøkte nettbrett med høyytende CPUer og ytelse over gjennomsnittet, så selv om du ender opp med å velge en rimelig enhet, ofrer du ikke høy ytelse for en lav kostnad. 

Hvordan testet vi disse billige nettbrettene?

Når vi valgte de beste billige nettbrettene, tok vi hensyn til erfaringene og meningene til ZDNET-teammedlemmene som har gått hands-on med disse produktene. ZDNET utfører omfattende praktisk testing av nettbrett, inkludert bruk av nettbrettene til personlig bruk så vel som for arbeid, lagringskapasitet, nedlastingshastigheter, batterilevetid og mer. Vi tester alle våre toppvalg i virkelige situasjoner, spesielt med fokus på pris og visning. 

Hvilket merke er best for nettbrett?

De beste billige nettbrettene kommer blant annet fra merker som Apple, Samsung, Microsoft, Amazon og Lenovo.

Du kan finne flere billige Android-nettbrett enn billige Apple-nettbrett, men Apple har vanligvis nettbretttilbud under store salg arrangementer eller ferier.

Er billige nettbrett bra for studenter?

Det avhenger virkelig av hva slags klassearbeid noen skal gjøre. Yngre barn kan ha nytte av å bruke et nettbrett over en tradisjonell bærbar PC – med intuitive berøringskontroller vil det være lettere for dem å navigere gjennom menyer og apper som kreves for å delta på virtuelle klasser eller levere oppgaver. Eldre elever vil gjøre mer intensive kurs, og nettbrett er ikke best egnet for ting som tekstbehandling eller å lage regneark. 

Også: Hvordan legg til en rullegardinliste i Google Regneark

Kunststudenter er de som vil ha mest nytte av å bruke et nettbrett til undervisningen, siden de kan tegne, skissere og male digitalt på samme måte som de ville gjort med en fysisk penn og papir. I tillegg er det noen fantastiske kunstapper der ute (ProCreate, Adobe Creative Cloud) for å dra full nytte av nettbrettets prosessorkraft og skjermoppløsning.

Hvor mye lagringsplass trenger jeg på nettbrettet mitt?

Du vil ha minst 8 GB lagringsplass, men heldigvis kommer mange nye nettbrettmodeller med mye mer enn det. En grunnleggende 9. generasjons iPad starter på 64 GB mens Amazon Fire 10 Plus starter med 32 GB. Dette gir deg mer enn nok lagringsplass for apper, bilder og musikk uten å gjøre det nye nettbrettet ditt tregt.

De beste billige nettbrettalternativene på denne listen har alle stor lagringskapasitet. 

Er nettbrett billigere enn bærbare datamaskiner?

Generelt sett vil et nettbrett være mye rimeligere enn et nettbrett. tradisjonell bærbar PC. For grunnleggende hjemmebruk, som nettsurfing eller streaming av video og musikk, kan du kjøpe en for bare noen få hundre dollar. Men hvis du vil ha noe mer spesialisert, som for innholdsskaping eller grafisk design, øker prisen betraktelig.

Hva er den billigste iPaden?

Den billigste iPaden du kan få er standarden 9. generasjons iPad. På Apples nettsted selges den for 329 dollar. Det er nesten $200 mindre enn iPad Mini og over $450 mindre enn iPad Pro. 

Finnes det alternative billige nettbrett å vurdere?

Det er mange andre billige nettbrett å vurdere , inkludert de nedenfor. Hvis nettbrettet du ønsker er utenfor prisklassen din, kan du alltid vente på salgsarrangementer for tilbud på rabatterte nettbrett. 

Se på AmazonView på AmazonView på Walmart