Få Microsoft Office Pro 2019 for Mac eller Windows for bare $30

0
11
fetchmicrosoft

Kjøp en livstidslisens til Microsoft Office Pro Plus 2019 for Windows eller Mac med rabatt akkurat nå.

StackSocial

Å levere profesjonelle eller akademiske oppgaver krever en pålitelig pakke med programmer, spesielt hvis de involverer skriving , presentere eller kommunisere. For å hjelpe er livstidslisenser for Microsoft Office Professional Plus 2019 for Windows og Microsoft Office Professional Home og Office for Mac til salgs for bare $30 (reg. $229) i en begrenset periode. 

Microsoft Office Professional Plus 2019

Microsoft Office Professional Plus 2019

$30 hos StackSocial

Disse engangsnedlastingslisensene kan få deg i gang på kort tid. For Windows-brukere er det viktig å vite at du må ha Windows 10 eller 11 installert før du laster ned lisensen din. (Du kan oppgradere til Windows 11 Pro for en lav pris her.)

En ting å merke seg: Mens StackSocial tilbyr «livstidstilgang» til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men avtalen har vart i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook i fjor, fungerer fortsatt. Du vil heller ikke få fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet, men du trenger ikke å betale en årlig avgift på USD 70 for å få tilgang til Office-apper heller.