De beste telefonene for barn i 2024

0
18

Du tror kanskje at det ikke er en god idé å gi barna en telefon (til minst en viss alder), men la oss innse det: vi lever i en teknologidrevet verden og barna våre vokser opp med teknologiske enheter mer tidlig på. I stedet for å se på en telefon for barnet ditt som en negativ ting, kan du få fred i sinnet med muligheten til å spore posisjonen deres og kontakte dem direkte uansett hvor de er, eller hvem de er sammen med. Og selv om beslutningen om å skaffe barnet ditt en telefon kan være komplisert, har vi delt det ned for deg.

Dessuten: De beste nettbrettene for barn

Selv om det er noen telefoner på markedet laget spesielt for barn, har andre smarttelefoner grunnleggende og rimelige funksjoner som kan nyttig for barnet ditt. ZDNET samlet de barnevennlige telefonene, og det beste alternativet var Apple iPhone SE, men vi inkluderte også enheter fra Samsung, Gabb og flere.

Den beste telefonen for barn i 2024

Apple iPhone SE (3. generasjon)

Beste telefonen for barn generelt

iPhone SE Apple/ZDNet

Fordeler & Ulemper Pros Rimeligste iPhone Sterk ytelse God batterilevetid Flott kamera Ulemper Skjermen er noe liten Gammel design Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Apple iPhone SE: Skjerm: 4,7-tommers | Prosessor:  Apple A15 Bionic | Minne: 4GB | Lagring: 64/128/256GB | Bakkameraer:  12MP | Frontkamera: 7MP FaceTime-kamera | Batteri: 2018 mAh | Kostnad: Omtrent $429

Apples iPhone-utvalg spenner over et bredt utvalg av modeller til varierende priser. Den rimeligste iPhonen er iPhone SE, som starter på $429. Apple fornyet iPhone SE i 2022 med samme prosessor som den dyrere iPhone 13-serien. Sluttresultatet er en iPhone 13-lignende opplevelse i en telefon som er halve prisen. 

Telefonen har en 4,7-tommers skjerm og en Touch ID-hjemknapp som barnet ditt kan bruke til å sikre sin iPhone med et fingeravtrykk. Det bakre kameraet tar bilder som er nesten like klare og skarpe som avanserte iPhones, mens frontkameraet gir en solid FaceTime-opplevelse. 

I tillegg til utmerket maskinvare til en rimelig pris, er du får også tilgang til Screen Time foreldrekontroll, Find My, Family Sharing og resten av Apples programvaretjenester. For en familie som har investert mye i Apple-produkter, er iPhone SE en flott starttelefon for barn. 

Anmeldelse:iPhone SE

Se nå hos Apple

Moto G Pure

Beste starttelefon for barn

moto-g-pure Motorola

Fordeler & Ulemper ProsRimelig Stor skjerm Godt batteri Imper Noe treg ytelse Lite intern lagring Flere detaljer

Moto G Pure-teknologiske spesifikasjoner: Skjerm: 6,5-tommers | Prosessor: MediaTek Helio G25 | Minne: 3 GB | Lagring: 32 GB, støtte for microSD-kort | Bakkameraer: 13MP, 2MP, dybdesensor | Frontkamera:< /strong> 5MP | Batteri: 4 000 mAh | Kostnad: Omtrent $159

 Moto G Pure er en utrolig rimelig telefon som tilbyr en grunnleggende opplevelse. Den er ofte på salg fra utsalgsprisen på $100, noe som gjør den til en god starttelefon for barn som lærer å ta vare på en enhet for første gang.

Faktisk startet begge barna mine med en Moto G-modell for å bevise at de kunne ta vare på en telefon uten å gå i stykker, miste eller etterlate den et sted den kunne bli stjålet. Moto G Pure har et anstendig kameraoppsett, 3,5 mm hodetelefonkontakt, stort batteri (nyttig for barn som elsker å spille spill), og stor skjerm, 

Det er imidlertid to potensielle ulemper med G Ren: Lagring og hastighet. Med 32 GB intern lagring vil du legge til et 512 GB microSD-kort for å gi plass til bilder, videoer, apper og spill. 

Ytelsen vil være tregere enn hva du finner på en iPhone og andre telefoner på denne listen, men for et barns første telefon er det helt greit. 

Se nå på Amazon

Samsung Galaxy A32 5G

Beste barnetelefon for Samsung-familier

samsung-galaxy-a32-5g Samsung

Pros &amp ; Ulemper ProsGod pris Flotte kameraer Solid batterilevetid Imper Begrenset intern lagring Flere detaljer

Samsung Galaxy A32 5G tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 6,5 tommer, 90 Hz | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 665 | Minne:  4 GB | Lagring: 64 GB, med støtte for microSD | Bakkameraer: 48MP hoved-, 8MP ultrabred, 5MP makro og 2MP dybdesensor | Frontkamera: 13MP-kamera | Batteri: 5000 mAh&nbsp ;| Kostnad: Omtrent $160

Samsung er ikke kjent for smarttelefoner med lav pris. Men siden LG nylig forlot smarttelefonbransjen, har Samsung begynt å forbedre og gjenta sine nybegynnertelefoner. 

Også: De 5 beste Samsung-telefonene

< p>Samsung Galaxy A32 5G ser ut og fungerer akkurat som en high-end Galaxy S22, men den koster bare $160. Den har også et 5000 mAh batteri, som er kraftig nok til å overleve en hel dags bruk for de fleste (selv barn). I tillegg er kameraet på 48 megapiksler og bakovervendte kameraer solide. 

Med bare 64 GB intern lagringsplass vil du ønske å legge til mer ved å bruke det innebygde microSD-kortsporet som lar opptil 1 TB ekstra lagringsplass. 

Se nå på Walmart

Gabb Phone 3 Pro

Beste budsjetttelefon for barn

Gabb Phone 3 Pro Gabb/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros BilligHelt foreldrekontrollert UlemperMånedlige avgifter for de beste funksjonene vil koste deg mellom $25-$35/måned, pluss et ekstra månedlig kontraktsgebyr Begrenset til Verizon-nettverket Flere detaljer

Gabb Phone 3 Pro tekniske spesifikasjoner: Skjerm : 6,6-tommers | Prosessor: Octa-Core 4×2,0 GHz Cortex-A55 & 4×2,0 GHz Cortex-A55-prosessor | Minne: 3GB | Lagring: 32GB | Bakkameraer: sterkt> Quad Core-kamera med vidvinkel (50 MP), ultravid (5 MP), makro (2 MP) og dybde (2 MP) linser:| Batteri: 5000mAh batteri | Kostnad: $100

Gabb Phone 3 Pro ble laget spesielt med barn i tankene, og den har barnesentrerte funksjoner foreldre vil godkjenne. Disse inkluderer 100 Gabb-anmeldte, foreldreadministrerte apper (men ingen sosiale medier eller internett), ren musikkstrømming fra Gabb Music og Gabb Messenger, som filtrerer tekstmeldinger for tryggere kommunikasjon. Andre tredjepartsapper kan lastes ned i tillegg, men appnedlastinger kontrolleres fullstendig av forelderen. 

Gjennom telefonens GPS-sporing kan foreldre også opprette «Trygge soner» der de kan bli varslet når deres barnet forlater eller går inn i et bestemt område.

På utsiden ser og føles det fortsatt som en “voksen” smarttelefon, med spesifikasjoner som en 6,6-tommers Infinity-V-skjerm, Quad Core-kamera med bred , ultrabred, makro, & dybdeobjektiver og skarpe 1080p@30fps videoopptak. 

Gabb Phone 3 Pro bruker Verizon-nettverket og et Android OS.

Se nå på Amazon

Google Pixel 6a 5G

Beste sikre telefon for barn

Google Pixel 6A https://www.amazon.com/Google-Pixel-6a-Smartphone-Megapixel/dp/B0B3PSRHHN

Pros & Ulemper ProsUtmerket sikkerhet Flotte kameraer Solid batterilevetid Hurtiglading Undeler Dyrt Ingen støtte for microSD-kort Ingen støtte for trådløs lading Flere detaljer

Google Pixel 6a 5G tech-spesifikasjoner: Skjerm: 6,1-tommers | Prosessor: Google Tensor | Minne: 6 GB | Lagring: 128 GB | Bakkameraer: 12MP bred, 12MP ultrawide | Frontkamera: 8MP | Batteri: 24 timer | Kostnad: strong>$349

Google Pixel 6a er en av de sikreste telefonene du kan kjøpe til barnet ditt. Google Tensor-prosessorens sikkerhetskjerne fungerer med Titan M2-sikkerhetsbrikken for å gjøre telefonen motstandsdyktig mot hacking, sporing og spionasje. 

Anmeldelse: Google Pixel 6a

Den bruker også en fingeravtrykkleser for å låse opp, slik at bare du, barnet ditt og autoriserte brukere har tilgang til telefonen for samtaler og tekstmeldinger. Telefonen er også IP67-klassifisert for vann- og støvbestandighet, noe som betyr at litt regn eller søl ikke vil ødelegge den. 

Med 24-timers batterilevetid og hurtigladefunksjon kan du kan holde kontakten med barnet ditt hele dagen. 

Se nå på Amazon

Bark Phone

Beste telefonen for yngre barn

Foran og baksiden av Bark Phone Bark Phone/ZDNET

Bark Phone Tekniske spesifikasjoner: Skjerm:  6,6-tommers | Prosessor: Octa core (2,2Ghz + 2,0Ghz) | Minne: 4GB | Lagring: 64 GB | Bakkameraer: 50MP | Frontkamera: 13MP | Batteri: 5000mAh | Kostnad: Starter på $39/md.

Bark-telefonen ser ut og føles som en ekte smarttelefon (en Samsung Galaxy A13, for å være nøyaktig), men den er perfekt for yngre barn takket være de avanserte funksjonene for overvåking av foreldreinnhold, GPS-posisjonssporing og mer. I tillegg kommer startplanen uten apper, ingen nettlesere og ingen sosiale medier, så barnet ditt bruker bare tekst- og ringefunksjonene på telefonen.

Foreldre kan godkjenne eller nekte kontakter på telefonen slik at du vet hvem barnet ditt sender meldinger med, og telefonen skanner til og med tekstmeldinger og sender deg varsler om potensielle problemer i alle meldinger. 

Når barnet ditt blir eldre , kan du enkelt oppgradere til den avanserte planen og legge til tilgang til apper og spill mens du beholder den samme telefonen og de avanserte overvåkingsfunksjonene.

Se nå på BarkView nå på Amazon ~Kun samtaler og tekstmeldinger~Innholdsovervåkingsteknologi~Nei kontrakt krevde flere kjøpsvalg

Hva er den beste telefonen for barn?

Apples iPhone SE er den beste telefonen for barn fordi den har lang programvarestøtte og tilbyr den beste ytelsen du kan få i en telefon under $500. Batterilevetid og kameraytelse er bare bonuser.

Slik er de beste telefonene for barn sammenlignet med pris, skjermstørrelse og operativsystem:

Telefon for barn

Pris

Skjermstørrelse< /p>

Operativsystem

Apple iPhone SE

$429

< /td>

4,7-tommers

Apple

Moto G Ren

$159

6,5-tommers

Android

Samsung Galaxy A32 5G

$160

< p>6,5-tommers

Android

Gabb Phone 3 Pro

< /td>

$100

6,6-tommers

Android

Google Pixel 6a 5G

$349

6,1-tommers

Android

Bark Phone

Fra $39/md.

6,6-tommers

Android

Som er riktig telefon for barnet ditt?

Å bestemme hvilken telefon som er riktig for barnet ditt avhenger av noen få faktorer, inkludert alder, totalkostnad og hvilket operativsystem du foretrekker. Når du kjenner disse detaljene, kan du begrense søket ditt og gjøre et valg basert på personlige preferanser. 

Velg denne barnas telefon…

Hvis du vil…

Apple iPhone SE

Den beste all-around barnetelefon som vil bli støttet i årevis, og den har et godt kamera og utmerket batterilevetid. 

Moto G Pure

En budsjettvennlig starttelefon for barn som er rimelig, har en stor skjerm og et godt batteri. 

Samsung Galaxy A32 5G

En god blanding av rimelig og ytelse for foreldre med solid batterilevetid barna dine vil elske.

Gabb Phone 3 Pro

En budsjettvennlig smarttelefon. Den kommer med foreldregodkjente apper og foreldrekontroll, og tillater ikke sosiale medier eller nettsurfing.

Google Pixel 6a 5G

En sikker telefon med flotte kameraer, hurtiglademuligheter og solid batterilevetid. 

Bark-telefon

En telefon for mindre barn. Den tillater bare samtaler og tekstmeldinger og har avansert innholdsovervåking og foreldrekontroll.

Hvordan valgte vi disse telefonene for barn?

Jeg har anmeldt telefoner i mer enn et tiår. Ikke bare har jeg testet disse enhetene selv, men jeg har opplevd at mine egne barn har nådd en alder av å trenge sin første telefon.

Alle disse fem valgene er noe jeg (og har) stoler på at barna mine tar seg av. Jeg vurderte også følgende faktorer: 

Personvern: Det er av ytterste viktighet å oppbevare barnets informasjon og data med alle teknologiske enheter, så vi valgte telefoner med personvernfunksjoner som kryptering og foreldrekontroll slik at du kan kontakte barnet ditt ved behov. Batteritid: En telefon har liten hensikt hvis den er tom for batteri, så vi så på enheter med lang batterilevetid slik at du ikke trenger å lade hele tiden. Pris: I disse dager kan smarttelefoner variere dramatisk i pris . Siden dette sannsynligvis vil være barnets første telefon, og de rett og slett trenger noe mer grunnleggende, holdt vi prisene litt rimeligere. 

Hva med foreldrekontroll for en barnetelefon?

Både Apple og Google har sine egne respektive løsninger for å legge til foreldrekontroll på en iPhone eller Android-telefon. For iPhone-brukere vil du aktivere skjermtid på barnets telefon. For Android-telefoner kan du konfigurere Googles Family Link. 

Også: De 5 beste appene for foreldrekontroll

Begge alternativene gir deg kontroll for å planlegge når telefonen kan og ikke kan brukes, hvilke apper kan installeres, og til og med hvem barnet kan snakke med. 

Hva er det beste mobilabonnementet for et barn?

Å holde seg til din nåværende operatør og legge til en linje på kontoen din vil gi deg det beste tilbudet på en ny telefon. Men hvis du ønsker å kjøpe en telefon direkte uten å bli låst til enhetsbetalinger, kan du alltid starte med en forhåndsbetalt operatør som Republic Wireless eller Visible. Planene er billige, og du er ikke forpliktet til å betale operatøren tilbake for en telefon hvis barnet ditt mister den. 

Hvis du velger å legge til en linje på kontoen din, lar de fleste operatører deg mikse og matche planer. Du kan for eksempel ha nummeret ditt på et abonnement som tillater ubegrenset databruk med full hastighet, og deretter gi barnet ditt et abonnement som mister datahastigheten når nettverket er opptatt. Det sparer deg penger samtidig som det gir barnet ditt tilgang til alt de trenger en telefon å gjøre. 

Er det innebygde apper for å holde styr på posisjonen til barnet mitt?

Ja ! Hvis du setter opp skjermtid på en iPhone, vil du også sette opp Apples Family Share-funksjon som inkluderer Find My. Finn min er ikke bare det du bruker til å spore opp en tapt iPhone, iPad eller Mac, men det brukes også til å holde oversikt over venner eller kjære. 

Google Family Link tilbyr samme funksjonalitet, eller du kan legge til barnet ditt i Google Maps' posisjonsdelingsfunksjon. 

Også: Har du mistet en enhet? Slik sporer du det

Finnes det alternative telefoner for barn verdt å vurdere?

Selvfølgelig! Det er utallige telefoner for barn tilgjengelig. Fra oppussede iPhones til brukte enheter fra Swappa, eller et lignende bruktnettsted. iPhone 12 er den eldste enheten som for tiden selges av Apple, men den koster 599 dollar og kommer med en eldre prosessor og uten tvil et dårligere kamera enn iPhone SE. Den har imidlertid en større skjerm, Face ID og kommer i tonnevis av farger. 

Når det gjelder Android-enheter, har du virkelig valget ditt. Fra kjente merker som Samsung og Motorola til mindre kjente enhetsprodusenter som TCL og OnePlus, listen over telefoner som er verdt å vurdere er lang. 

Når det gjelder smartklokker som gjenskaper en telefonlignende opplevelse , Verizons GizmoWatch 2 er også et respektabelt alternativ. 

Se på AppleView på Amazon