Denne 10-i-1-dokkingstasjonen er en multitaskers drøm, og den er 35 % rabatt akkurat nå

0
24
The Base-lowing Station

Denne 10-i-1-hubben har raskt blitt en må-ha-enhet for meg.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Baseus 10-i-1 dokkingstasjon er tilgjengelig på Amazon Prime for 25 % rabatt, pluss en kupong på $8. Den tilbyr en enkel å -bruk alternativer for port- og skjermutvidelse, uten å ta opp for mye plass. Det kan bli litt varmt under tung belastning, og screencast støttes ikke på Android.

I den stadig utviklende teknologiverdenen er det en universell konstant som mange har opplevd — behovet for flere porter og visningsalternativer for flere skjermer.

Tilbake i de tidlige dagene med databehandling, krevde det å legge til porter og skjermalternativer ofte store dokkingstasjoner som var bærbare datamaskinspesifikke, eller skjermkort som var i stand til å støtte flere skjermer. Denne tilnærmingen hjalp imidlertid ikke alltid brukere med portutvidelse. Og med Apple som produserer bærbare datamaskiner med begrensede portmuligheter, har USB-huber nå nesten blitt en nødvendighet. 

Også: Slik setter du opp en VPN på ruteren din

Det gapet er der enheter som Baseus 10-i-1 dokkingstasjon kommer inn i bildet. I stedet for å måtte jobbe med en klumpete dokkingstasjon som tar plass, kan du velge en enhet som er omtrent 5,5 x 2 tommer og som inkluderer flere alternativer enn de fleste dokkingstasjoner i full størrelse. 

Se på Amazon

Spesifikasjonene

2 HDMI-porter1 USB-C-dataport1 PD 100W USB-C-port1 Ethernet-port1 SD/TF-kort treg2 USB 3.2-porterDobbel skjerm 4K-støtte ved 120HzTrippelskjerm 4K-støtte ved 60HzStøtte for både MacOS og WindowsDataoverføringshastigheter på opptil 10Gbps ved bruk av USB 3-2-portene. klikkskjermlås

Min erfaring

Jeg var først i tvil om denne enhetens nytteverdi. Det tok imidlertid ikke lang tid å bevise hvor unøyaktig denne antagelsen var – og nå er jeg en stor tro på kreftene til dette navet. 

Det som virkelig imponerte meg var hvor enkelt du kan caste skjermen til en annen skjerm. Bare koble den sekundære skjermen til HDMI-porten på huben og trykk deretter på knappen én gang for Windows, eller to ganger for MacOS, og skjermen kastes. Hvis du deretter kobler til en USB-C-kabel til inngangsporten på huben, vil du ha en full-on dokkingstasjon som inkluderer noen ekstra porter til din disposisjon. Og hvis du trenger å lese enten et SD- eller micro SD-kort, har det spor for begge.

Jeg testet denne huben med min MacBook Pro, og den fungerte feilfritt. Jeg bruker en 2019 M1 bærbar PC, som bare har to USB-C-porter. Takket være denne brukervennlige huben trenger jeg ikke å bekymre meg for det begrensede antallet porter på MacBook-en min. Og hvis jeg trenger å legge ved en ekstra skjerm, er jeg klar til å gå. Selvfølgelig kunne jeg ganske enkelt koblet skjermen til den bærbare datamaskinen, men jeg ville trenge en HDMI til USB-C-adapter og jeg ville ikke få de utvidede portalternativene.

Også: Hva er en AI PC? (Og bør du kjøpe en?)

Det beste med Baseus 10-i-1 Hub — utover dens evne til å utvide en begrenset bærbar datamaskins tilkoblingsmuligheter — er at den er så liten. Jeg kan ta med meg navet når jeg reiser og bruke det som en enkel portutvider. Og fordi etuiet er laget av metall, sprer det varmen godt. Ja, huben kan bli litt varm under langvarig eller tung drift, men ikke så varm at den blir problematisk.

Jeg har to andre USB-huber, men de er begge begrenset til kun USB 3.2-tilkoblinger. Selv om jeg fyller disse hubene med tilkoblinger, er grensen for USB-typer ofte problematisk. Å ha Baseus 10-i-1 rundt betyr at jeg ikke trenger å bekymre meg for noen gang å ha den riktige porten på en enhet.

Jeg kunne også bruke huben med Pixel 8 Pro, så telefonen kunne lese fra både SD- og micro SD-kortsporene. Den funksjonen er nok en stor bonus.

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du lengter etter utvidede portalternativer på den bærbare datamaskinen, eller trenger å legge til en ekstra skjerm, er dette Baseus-alternativet et flott alternativ (spesielt mens den er på salg), så lenge du ikke trenger mer enn to USB-B- eller to USB-C-porter.

Selv om jeg ikke var i stand til å teste denne huben på verken Windows eller iOS-enhet, kan jeg bekrefte at enheten fungerer utmerket med både MacOS og Android.