Min favoritt robotstøvsuger for kjæledyrhår er under $500 akkurat nå

0
16
ferie-plassholder-bilde Beth Mauder/ZDNET

Hvis du er som meg, har du støvkaniner til kjæledyrhår i hele hjemmet ditt. Mine to super-fellende hunder og katter jobber veldig hardt for å holde gulvene mine dekket, men Roomba j7+ jobber hardere for å holde gulvene mine rene for kjæledyrhår.

Min favorittrobotstøvsuger for kjæledyrhår har sunket under $500, og dette er en pris du ikke vil gå glipp av.

Også: Jeg har testet dusinvis av robotstøvsugere og mopper, og denne støver konkurrentene

Roomba j7+

Roomba j7+

Se nå på Amazon

Roomba j7+ er en av de smarteste, om ikke den smarteste , robotstøvsuger jeg har testet. Den unngår snorer, sko, kjæledyrleker og til og med kjæledyravfall. Jeg anbefaler alltid Roomba j7+ til dyreeiere på grunn av iRobots P.O.O.P. garanti, og lover at maskinen vil unngå kjæledyravfall. Hvis du har en valp eller et eldre kjæledyr, er dette en må-ha-funksjon.

J7+s doble gummibørster gjør en fantastisk jobb med å suge opp alt kjæledyrhår og rusk i hjemmet mitt. Jeg har testet dusinvis av robotstøvsugere på dette tidspunktet, og j7+ er en som aldri roterer ut av kjøkkenet mitt. Den sitter trofast og venter på at testkjøringene skal avsluttes, slik at den kan gå tilbake til å vedlikeholde gulvene mine. 

Les anmeldelsen: Roomba j7+ anmeldelse: En robotstøvsuger som forandrer livet

En annen fantastisk funksjon er robotens Clean Base. Den tømmer pliktoppfyllende selv j7+ i det øyeblikket støvbeholderen er full, i motsetning til mange andre konkurrenter på markedet. Dette betyr at hvis stuen din er spesielt skitten, hvis støvbeholderen fylles opp fem forskjellige ganger, vil Roomba j7+ sette jobben på pause, gå over til Clean Base for å tømme seg selv, gå tilbake der den slapp og gjenoppta rengjøringen. oppgave. Dette er en strålende funksjon for kjæledyreiere som meg selv.

Roomba j7+ er en strålende robotstøvsuger fra et meget anerkjent, pålitelig merke. Jeg kan ikke anbefale det nok, spesielt siden det har sunket under $500.