Lær hvordan du spiller piano med disse online leksjonene

0
11

Få Skoove Premium pianotimer med rabatt akkurat nå.

StackSocial

Å lære å spille piano kan være virkelig givende. I tillegg til å gjøre deg selv til en bedre attraksjon på cocktailfester, kan du også gi denne kunnskapen ut til en du er glad i i løpet av ferien i år. Akkurat nå kan du få et livstidsabonnement på Skoove Premium pianotimer for bare $120 med kupongkode ENJOY20 – over 85 % rabatt. 

skoove-stack-social

Skoove Premium Piano Lessons: Lifetime Subscription

Se nå på StackSocial

Bli med over én million mennesker som tar interaktive pianotimer med Skoove mens det er tilgjengelig for den beste prisen på nettet. Dette abonnementet kommer fullpakket med over 400 leksjoner og tusenvis av instruksjonsvideoer som brukere på alle nivåer av erfaring kan engasjere seg i. 

Skoove underviser for en rekke smaker og interesser med et mangfoldig utvalg av leksjoner om hvordan du spiller sanger av topplister som John Legend, The Beatles og til og med Adele. Skooves pensum tar også for seg klassiske ikoner som Bach og Beethoven, så vel som deres jevnaldrende. 

Skoove har et team med musikkinstruktører som er tilgjengelig for å gi hjelp og veiledning til brukere. Programmet bruker også kunstig intelligens for å lytte til deg som spiller og gi tilbakemelding i sanntid, slik at justering og læring alltid fremmes, enten du øver på egen hånd eller i en skreddersydd økt. Appen gir også brukere mulighet til å spille fra hvor som helst, siden den er kompatibel med alle pianoer og keyboards. 

Få et livstidsabonnement på Skoove Premium pianotimer for bare $120 akkurat nå med kupongkoden ENJOY20.< /p>