De 15 beste Apple Watch-tilbudene i mars 2024

0
14

Du trenger ikke å vente på en toppsalgsesong for å oppnå besparelser på toppteknologiske produkter – selv de nyeste og beste Apple-klokkene. Hvis du ønsker å oppgradere smartklokkeoppsettet ditt eller kjøpe en for første gang, er det mange tilbud og nye rabatter på tvers av forhandlere som Amazon, Walmart og mer – inkludert på ettertraktede Apple-produkter som Watch SE , Series 8 og Series 9. 

Også: De beste Apple Watches i 2024: Eksperttestet 

Vi rundet opp de beste Apple Watch-tilbudene fra mars 2024 som du kan kjøpe akkurat nå, slik at du kan handle og finne besparelser – uansett årstid. 

Les mer: De beste Apple Watches og hvordan du velger den beste modellen for deg

De beste Apple Watch-tilbudene i mars 2024 

Apple Watch Series 8 (41 mm, midnatt, rødt, sølv eller Starlight Sport Band): $199 (spar $200 på Walmart) (minskende lager) Apple Watch Series 9 (45mm, Midnight, Red, Pink, Storm Blue eller Starlight Sport Band ): Fra $359 (spar $70 på Walmart)Apple Watch Series 9 (41mm, Midnight, Red, Pink eller Starlight Sport Band): $329 (spar $70 på Walmart)Apple Watch Series 9 (41m, Pink Sport Band): $329 (spar $70 på Amazon)Apple Watch SE (1. generasjon) (40 mm, midnattsblå, sølv eller Abyss Blue Sport Band): $109 (spar $170 på Walmart) (minkende lager)Apple Watch SE (2. generasjon) (40 mm, midnatt eller Starlight Sport Band): $199 (spar $50 hos Amazon)Apple Watch SE (2. generasjon) (40mm, Midnight, Starlight eller Starlight Band): $189 (spar $60 på Amazon)Apple Watch SE (2.generasjon) (40mm, Midnight Band): , Sølv eller Starlight Sport Band): $189 (spar $60 på Walmart)Apple Watch SE (2. generasjon) (40mm, Midnight, Starlight eller Storm Blue Sport Band): $199 (spar $50 på Best Buy)Apple Watch SE (2. Gen) (40 mm, Midnight, Starlight eller Winter Blue Sport Loop): $189 (spar $60 på Best Buy) Apple Watch SE (2nd Gen) (44mm + GPS, Midnight Sport Band): $269 (spar $60 på Walmart)Apple Watch Ultra 2 (49 mm, Olive eller Blue Alpine Loop): $780 (spar $19 hos Amazon) Apple Watch Ultra 2 (49mm, Indigo Alpine Loop): $780 (spar $19 hos Amazon)

Apple Watch Series 9 45 mm

Spar $70 på Amazon

apple-watch-series-9-3 Jason Hiner/ZDNET

Nåværende pris: $459Originalpris: $529 sterk>

Apples nyeste flaggskipklokke er til salgs i størrelsen 45 mm, så vel som andre. Series 9 tilbyr alle de nyeste funksjonene og er ett steg opp fra basismodellen SE. Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen). Og den bruker algoritmer og maskinlæring — aka, AI — for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke legehjelp. 

Se nå på Walmart

Apple Watch SE (2. generasjon) 40 mm

Spar $60

apple-watch-se Kayla Solino/ZDNET

Nåværende pris: $189 Original pris: $249 sterk>

Hvis velvære er målet ditt, er Apple-klokken et populært valg for maksimal produktivitet. Og hvis du ikke leter etter avanserte funksjoner som tilbys i de nyere Series 8, 9 eller Ultra og Ultra 2-modellene, er klokken SE et flott kjøp med alt det viktigste, og du vil bli overrasket over hvor godt denne modellen holder seg. til Apples andre konkurrenter. 

Apple Watch SE tilbyr noen av de samme helse- og sikkerhetsfunksjonene som Series 8 og Ultra, selv om den ikke sporer blodoksygen, gjør den EKG-hjertesjekker, eller sjekk temperaturen din.

Også: Apple Watch SE (2023) vs. Apple Watch SE (2020)

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner bemerket at SE (2nd Gen) også er en flott smartklokke å gi til noen som ikke har en iPhone, for eksempel et barn eller et eldre familiemedlem, ved hjelp av Apples familieoppsett. xA0;

"Hvis du er ny på Apple Watch, prøver den for første gang, og ikke er sikker på at du trenger alle de nyeste helsesensorene, så er Apple Watch SE et flott sted å få startet," Hiner sier. 

Jeg oppgraderte fra Series 3 Apple Watch til SE i løpet av ferien, og jeg har aldri vært mer fornøyd med et teknologikjøp. SE har alle nødvendige funksjoner uten de kompliserte klokkene og plystrene jeg ikke ønsket (eller trengte), men tilbyr likevel en skarp skjerm, rask responsrate og enkel bruk. Jeg elsket SE-oppgraderingen min så mye at jeg kjøpte moren min sin egen til jul.  

Anmeldelse: Apple Watch Series 9: Don't settle

Hvis du vil for å øke Apple Watch-opplevelsen din, tilbyr Series 9 noen mer avanserte funksjoner til en høyere pris, men den er også til salgs for $50 rabatt etter det nye året. 

Se nå på Walmart

Apple Watch Series 8 41mm

Spar $200 på Walmart

Apple Watch Series 8 på et håndledd Jason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: USD 199Opprinnelig pris: USD 399

Selv om det ikke er den mest oppdaterte modellen, tilbyr Series 8 fortsatt stor verdi. Series 8 er IPX 6 vann- og støvbestandig, inneholder 32 GB lagringsplass og tilbyr flere sensorer, inkludert GPS, høydemåler, blodoksygen, optisk hjertesensor, akselerometer, gyroskop, sensor for omgivelseslys, kroppstemperatursensor og høy -G akselerometer. 

Også: Se serie 9 vs. serie 8: Bør du oppgradere?

Da tidligere ZDNET-ekspertanmelder Christina Darby anmeldte klokken i 2022, sa hun at den var et godt kjøp. 

«Apple Watch Series 8 er en inkrementell oppdatering av den klassiske, squircle smartwatch – og jeg klager ikke. Den samme katalogen med pene og praktiske urskiver er der fortsatt, og med de forbedrede helse- og treningssporingsfunksjonene er klokken mer nyttig enn noen gang for å hjelpe meg med å holde meg i harmoni med kroppen både under aktivitet og hvile," Darby sa i sin anmeldelse. 

Se nå på Walmart

Beste oppussede Apple Watch-tilbud fra mars 2024

Apple Watch Series 7 (41 mm, Clover Sport Band, Fornyet): $220 (spar $295  hos Amazon)Apple Watch Series 8 (41mm, Midnight Sport Band, Restored): $249 (spar $136 på Walmart)

Hvordan valgte vi disse tilbudene?

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker avtalene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å gi de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere. 

Hva er den beste Apple-klokken?

ZDNETs toppvalg for den beste Apple-klokken er Apple Watch Ultra 2, siden den er hyllet av idrettsutøvere og pressefolk som den beste Apple Watch som noen gang er laget takket være dens robuste holdbarhet, store og lyssterke skjerm, lange batteri liv, vannmotstand og mer. Det er ingen overraskelse at den ble flaggskipsmodellen så snart Ultra ble utgitt i fjor. 

Apple Watch SE vs Series 8: Hvilket er det beste kjøpet?

Hvis du kjøper din første Apple Watch eller oppgraderer fra en Series 6 eller tidligere, anbefaler ZDNET å kjøpe Series 9 i år fordi den har en stor oppgradering av nøyaktighet for å spore helsen og kondisjonen din. 

< p>Men hvis du ønsker å komme inn til den laveste prisen eller du kjøper en klokke for et barn eller et eldre familiemedlem (for eksempel for falldeteksjon og pulsovervåking), vil vi anbefale å kjøpe fjorårets ;s Apple Watch Series 8 over Apple Watch SE fordi den har flere (og bedre) helsesensorer og den har også nødkrasjdeteksjon for ulykker.

Også: Se Series 8 vs Series 9: Bør du oppgradere? 

Når vil disse avtalene utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com. 

Hva er den nyeste Apple Watch?

Apple har en lang rekke av sitt flaggskip, teknologi, med flere gjentakelser i løpet av de siste årene. De to nyeste klokkeutgivelsene kommer i Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2, som ble utgitt i september 2023. Apple Watch SE (2nd Gen) er fortsatt den mest oppdaterte basismodellen. Med flere tilgjengelige modeller, både gamle og nye, vil du være sikker på å finne en klokke som passer dine behov og ditt prispunkt. 

Hvilke Apple-klokker har den nye dobbelttrykksfunksjonen?< /h2>

Apples nyeste utgivelser, Watch Series 9 og Watch Ultra 2, har begge den nye fingertap-funksjonen. Apple refererer formelt til dette som “dobbelttrykk-bevegelsen”," og med den kan brukere enkelt kontrollere begge klokkene med bare én hånd og uten å berøre skjermen. Brukere kan trykke pekefingeren og tommelen på klokkehånden sammen to ganger for raskt å utføre mange av de vanligste handlingene.

Hva er de forskjellige Apple Watch-båndene som er tilgjengelige?

Apple tilbyr flere båndalternativer som følger med klokkene deres, noen avhengig av modellen som er kjøpt. De vanligste båndalternativene, ofte inkludert med nye Apple-klokker, som Series 9, er Sport Band og Sport Loop, tilgjengelig i flere farger som Midnight, Starlight, White, Red, Pink og mer. < /p>

Andre bandalternativer inkluderer Ocean Band, Alpine Loop, Milanese Loop, Trail Loop, Solo Loop, Braided Solo Loop og mer. Apple og andre forhandlere tilbyr tonnevis av bånd laget av forskjellige materialer i en rekke farger og design også. 

Finnes det noen alternative smartklokker verdt å vurdere?

Apple-klokkemodellene er ikke de eneste alternativene for smartklokker, til tross for deres popularitet. ZDNET har samlet de beste smartklokke-tilbudene slik at du kan finne flere alternative tilbud, inkludert Fitbit Versa 4, Fitbit Luxe, Google Pixel Watch, Samsung Galaxy Watch 6 og mer. 

Hva betyr &quot ;innbytte" mener?

I likhet med å levere inn en eldre mobiltelefon for å motta pengekreditt for å kjøpe en nyere eller mer oppdatert versjon, har Apple og andre store forhandlere ofte muligheter for å “bytte inn”; andre enheter, som Apple-klokker. 

Når du deltar i et innbyttetilbud, gir du den tidligere brukte varen din til forhandleren i bytte mot et forhåndsbestemt beløp som kan tilbakebetales direkte brukt på ditt neste varekjøp av det samme produktet. Kvalifiserte innbyttevarer og cashback som tilbys for hvert produkt bestemmes av hver enkelt forhandler og bestemmes ofte av faktorer som alder, tilstand og funksjonalitet til varen som presenteres for innbytte. Apple bestemte seg nylig for å øke beløpet de tilbyr for innbytte også. 

Også: Apple betaler mer for det brukte Apple klokker