Mine favoritt beinledningshodetelefoner for svømming har nettopp fått en stor lydoppgradering

0
12
h2o-audio-tripro5 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

H2O Audio Tri Pro multi-sport beinledningshodetelefoner er tilgjengelig nå for $179.Offline musikkstøtte for abonnementstjenester tilbys, lyden i vannet høres fantastisk ut, og hodesettet har en høykvalitetskonstruksjon.
For $179, headset er ikke det billigste paret på markedet, og batterilevetiden er begrenset til omtrent fire til fem timer.

Bone conduction-hodetelefoner er standardtilbehøret mitt når jeg løper og sykler på grunn av muligheten til å være oppmerksom på omgivelsene mine. Jeg har også prøvd beinledningshodetelefoner mens jeg svømmer, men for den aktiviteten må musikk ofte lastes ned til headsettet for offline lytting, noe som utgjør en hindring for de fleste. Laster noen fortsatt ned musikk lokalt?

Også: De beste beinledningshodetelefonene

Heldigvis har jeg en ganske betydelig samling av MP3-filer som jeg kan lagre på klokker og hodesett som ikke støtter musikkabonnementstjenester, så dette er ikke det største problemet.

Så da folkene fra H2O Audio kontaktet meg for å teste et nytt beinledningshodesett som ville tillate meg å nyte abonnementsbasert musikk offline (mens jeg var under vann), trodde jeg det var en slags spøk eller misforståelse. Men etter to uker med løping, svømming og sykling med H2O Audio Tri Pro, er de nå det perfekte beinledningshodesettet for mine behov og muligens også for dine behov.

Se på Amazon

Bluetooth-hodetelefoner vil fungere mens du svømmer, men opplevelsen er ofte suboptimal fordi Bluetooth ikke reiser godt gjennom vann (en separasjonsavstand på bare noen få tommer er nok til å koble fra ting) og forbindelsen mellom headsettet og en klokke eller telefon er like begrenset. Imidlertid har offline musikkavspilling på H2O Audio Tri Pro vært feilfri, og musikken høres faktisk bedre ut i vannet enn når den løper eller sykler. Jeg har blitt velsignet med muligheten til å svømme daglig mens jeg tilbringer tid med datteren min i Australia, og Tri Pro har gjort treningsregimet mitt mye morsommere.

h2o-audio-tripro2 Matthew Miller/ZDNET

Metoden til galskapen er en funksjon som heter Playlist Plus, som tar opp lyden fra tredjeparts strømmetjenester som Spotify for lokal avspilling, og dette er det første hodesettet jeg har testet med slik kapasitet. I tillegg til svømming er det også nyttig å bruke denne teknologien for å få frakoblet musikk på hodesettet når du ikke vil løpe med telefonen eller påvirke batterilevetiden til telefonen eller se etter musikkavspilling.

Med Playlist Plus aktivert, vil hodesettet laste innhold som du spiller på smarttelefonen til en offline-mappe på hodesettet med 8 GB ledig plass. Du kan slå på Playlist Plus-opptak via knappetrykk på hodesettet eller via H2O Audio-smarttelefonappen. 

h2o-audio-tripro3 Matthew Miller/ZDNET

Min foretrukne måte å få Spotify-spillelistene mine over til hodesettet er å bruke smarttelefonappen og deretter koble hodesettet til laderen for opptak. Sørg for å stille inn volumet høyt nok mens du laster musikk, slik at du kan nyte det med det volumet du liker når du spiller den av senere. Merk at det tar like lang tid som musikken spilles av å laste den opp på hodesettet. Så en timelang spilleliste vil ta en time å laste opp.

Også: Casio laget en gjørmebestandig, sennepsfarget GPS-sportsklokke som jeg faktisk ville brukt

Du kan også koble til headsettet via USB og laste MP3-filer på det hvis du har en samling filer tilgjengelig. Smarttelefonappen støtter også lasting av MP3-filer til headsettet.

H2O Audio Tri Pro-hodesettet veier omtrent 33 gram og har holdt seg trygt på plass gjennom løping, svømming og sykling. Det hjelper absolutt at de er vurdert til IPX8 for en vannbestandig opplevelse ned til 12 fots dybde. Kan du dykke med disse på? Jeg vil ikke anbefale det. Men alt mer mildt som å svømme i et basseng er helt greit.

h2o-audio-tripro4 Matthew Miller/ZDNET

Lydytelsen mens jeg er under vann er merkbart høyere enn når jeg løper eller sykler, og det er greit. Jeg foretrekker faktisk å kunne høre mer av omgivelsene mine når jeg trener utendørs. Det er tre små knapper på den ene siden av hodesettet for å administrere avspillingsvolumkontroller og lydmoduser, så selv om det kreves litt muskelminne for rask navigering, vil du finne ting etter noen få bruk.

Også: Disse beinledningshodetelefonene er “svømmeklare”. Jeg setter dem på prøve

H2O annonserer opptil fem timers spilletid, og etter min erfaring er dette ganske nøyaktig. Jeg brukte en Bluetooth 5.3-tilkobling til telefonen og smartklokken min for å løpe og opplevde omtrent 20–22 % batteriforbruk for hver time med løping.

ZDNETs kjøpsråd

The&#xA0 ;H2O Audio Tri Pro bone conduction headset er rimelig priset til $179, men hvis du vil ha et headset for svømming med støtte for musikkstrømmetjenester, kan dette være det eneste tilgjengelige alternativet. Telefonsamtaler er litt begrenset med nivået på vanntett støtte, men avspilling i vannet er fantastisk.