De beste skylagringstjenestene i 2024: Eksperttestet

0
11

Å ha mye lagringsplass på datamaskinen din er vel og bra, men i disse dager er det en nødvendighet å ha en pålitelig leverandør av skylagring. Du vil ha kontoret og det personlige arbeidet ditt oppbevart trygt unna hackere eller ulykker, samtidig som du er lett tilgjengelig når du vil, uansett hvor du er. Og det betyr skylagring.

Personlig skylagring har eksistert siden 2007, med bare én leverandør. I dag er det dusinvis av billige eller gratis skylagringstjenester der ute. Men – utover alt som gir deg lagringsplass – er de veldig forskjellige. 

Hvordan velger du den som passer for deg? Du kan bare velge basert på hvor mye gratis lagringsplass du får. Det er enkelt, men en skylagringstjenestes virkelige verdi kommer fra hvor godt den fungerer for deg eller din bedrift. Som du vil se, fungerer noen mye bedre med noen operativsystemer og forretningsplaner enn andre. 

Hva er den beste skylagringstjenesten akkurat nå? 

< p>Jeg har testet og undersøkt alle skylagringstjenester på denne listen. Mitt beste valg for den beste skylagringen totalt sett er iDrive for sikkerhetskopierings- og lagringsalternativene, enkle sammenkoblingen og kompatibiliteten og den rimelige prisen. Se hvordan iDrive holder seg til våre andre anbefalte skylagringstjenester. 

Beste skylagringstjenester i 2024

iDrive

< h3>Beste skylagringstjeneste totalt sett

idrive SJVN

Pros & Ulemper Pros God pris Fungerer bra for sikkerhetskopiering og lagring Utmerket sammenkobling av lagrings- og kontortjenester Ideles Relativt lav nedlastingshastighet Flere detaljer

iDrive-funksjoner: Gratis lagring: iDrive starter tilbudene sine med 5 GB gratis

IDrive er for alle som vil ha skysikkerhetskopiering og skylagring i en alt-i-ett-pakke. Hovedoppgaven er å sikkerhetskopiere små bedrifter, men den fungerer også bra for personlig skylagring og fildeling.

I motsetning til mange andre skysikkerhetskopieringstjenester, låser ikke iDrive deg til en enkelt datamaskin. Du kan bruke én konto til å sikkerhetskopiere Windows- og macOS-stasjonære datamaskiner, Android-smarttelefonen og iPhones og nettbrett, og nettverksstasjonene dine. Det er også et Linux backup-alternativ, som er ment for Linux-servere. Du kan fortsatt bruke den med litt albuefett på din stasjonære Linux.

For nå har iDrive en fantastisk avtale. Det er mest lagringsplass for minst mulig penger du finner i dag. Jeg bruker den til å sikkerhetskopiere mitt enorme mediebibliotek med 1930- og 40-tallsfilmer. 

Vanligvis tilbyr iDrive 10 GB gratis. Det er greit, men hvis du vil få mest mulig ut av det for sikkerhetskopiering, er den virkelige avtalen i dets personlige iDrive-tilbud. Disse starter på $70 for 5TB i et år eller en enda bedre avtale på $105 for 10TB årlig. Det finnes også bedriftspakker med ubegrenset antall brukere, men prisen går opp for mindre lagringsplass. 

Hvis du leter etter en personlig eller småbedriftssikkerhetskopi, er iDrive et godt valg. Den er både enkel å bruke og rimelig. Den er også bra for skylagring, og jeg er personlig veldig fornøyd med den.

Se nå på IDrive

OneDrive

Beste skylagringstjeneste for Microsoft-brukere

onedrive Microsoft

Pros & Ulemper ProsPerfekt for Windows-brukere Fungerer utmerket for Microsoft 365 Utmerket for fildeling Imper Ingen innebygd Linux-støtte Kan være veldig dyrt Flere detaljer

OneDrive er bakt inn i Windows, og de er deilige sammen. Når det gjelder en Windows-bruker, er OneDrive bare en annen katalog i filutforskeren – snakk om enkelt. Alle kan bruke den på nettet, med en skrivebordsapp for Mac og tidligere versjoner av Windows, og med OneDrive-apper for Android, iOS, Windows Phone og Xbox. Ja, Xbox. 

Linux? Nei ikke ennå. InSync-klienten, som jeg lenge har anbefalt for Google Drive, fungerer også med OneDrive. Dette programmet koster $30 for et individuelt livstidsabonnement og $50 for en teamlisens.

Microsoft OneDrives virkelige salgsargument — i tillegg til å jobbe hånd i hanske med Windows — er at den integrerer hånd i hanske med Microsoft Office-programmer. Med Microsoft 365 kan du også samarbeide med andre i dokumenter og regneark i sanntid med partnerne dine.

OneDrive kommer med 5 GB gratis lagringsplass. Microsoft 365-brukere får en ekstra terabyte per bruker fra og med $6-per-måned-abonnementet. Microsoft 365 Family-brukere får en terabyte per bruker opptil 6 TB for $19 månedlig eller $100 per år. Microsoft 365 Personal eller Family-abonnenter kan legge til opptil 1 TB ekstra lagringsplass for $10 per måned.

Microsoft 365 Business Standard-brukere får tilgang til de fullstendige nettversjonene av Outlook, Excel, Word og PowerPoint og en TB lagringsplass til $12,50 per bruker per måned med et årlig abonnement. Hvis du trenger ekstra lagring, trenger du abonnementet for Office 365 Extra File Storage. Med $0,25 per gigabyte per måned, kan dette bli veldig dyrt fort. 

Når det er sagt, hvis du allerede er en Microsoft 365-bruker, er dette en no-brainer. OneDrive er perfekt for alle som bruker Windows og Microsoft Office daglig.

Se nå på Microsoft

Box

Beste skylagringstjeneste for produktivitet

< figur>box Box

Pros & Ulemper ProsStøtter mange plattformer Utmerket sammenkobling av lagrings- og kontortjenester Svært rimelig betalt plan Undeler Desktop-klienter kan være forvirrende Flere detaljer

Som de fleste skylagringstjenester har Box klienter for Mac, Windows, iOS og Android. Den støtter imidlertid ikke Linux. Det er et tredjepartsprogram, ExpanDrive, som lar Linux-brukere jobbe med Box. 

Business Starter Plan, som koster $5 i måneden, lar deg laste opp filer på opptil 2 GB og gir 100 GB plass. Personlige brukere kan starte med en 10 GB gratis plan. Hvis du liker det du ser, kan du få 100 GB lagringsplass for $120 i året med Personal Pro-planen. 

En nyttig funksjon for arbeidsbrukere er muligheten til å beholde flere versjoner av en fil . Personal Pro-utgaven lar deg beholde 10 versjoner, mens Business Starter-planen gir deg 25 versjoner. 

Selv om Box er en fin skylagringstjeneste, skinner den virkelig som en gruppevare- eller arbeidsflytapplikasjon. Den lar deg dele filer med kolleger, tildele oppgaver, legge igjen kommentarer på noens arbeid og få varsler når en fil endres. Den er integrert med Microsoft Office og Teams, Salesforce, Google Workspace, Slack og mer.

Box starter med en gratis skylagringskonto og 10 GB lagringsplass. Startpakken for Box Business Plan for små og mellomstore bedrifter starter på $5 per måned for opptil tre brukere med 100 GB lagringsplass. Det neste trinnet opp i forretningsplaner er $15 per måned for tre brukere og ubegrenset – ja – ubegrenset lagringsplass. 

Igjen, Boxs virkelige salgsargument er kombinasjonen av lagring og kontorprogramvare.

Se nå på Box

Dropbox

Beste skylagringstjeneste for enkelhet< /h3> dropbox Dropbox

Pros & Ulemper ProsEnkel å bruke Kan brukes på praktisk talt alle plattformer Imper Det kan være kostbart Flere detaljer

Dropbox kom først, så det er ikke rart at så mange av oss har Dropbox-kontoer. Visst, Dropbox Basics gratis lagring er bare 2 GB, men du kan bruke den på hvilken som helst plattform. Du kan hente filene dine fra Dropboxs nettsted, skrivebordsapplikasjoner for Mac, Windows og Linux, de opprinnelige filsystemene og iOS-, Android- og Kindle Fire-mobilappene. Pokker, selv Blackberry-telefoner støttes fortsatt. Det er enkelt å sette opp, og du trenger ikke bekymre deg for å synkronisere filer et sekund.

Hvis du trenger mer lagringsplass, øker Dropboxs personlige planer til 2 TB for $9,99 i måneden. En individuell Dropbox Business-plan koster $ 18 månedlig for 3 TB lagringsplass. Business Team-planene starter med 9 TB lagringsplass til $20 per bruker per måned for minimum tre brukere.  

Som alltid skinner Dropbox for sin enkle enkelhet og det faktum at du kan bruke den på nesten hvilken som helst plattform du ønsker å nevne. Hvis du verdsetter enkelhet, hastighet og brukervennlighet, bør Dropbox være ditt førstevalg. 

Se nå på Dropbox

Google Disk

Beste sky lagringstjeneste for bedrifter og Chromebook-brukere

google-drive Google

Pros & Ulemper Pros God lagring Utmerkede tilleggstjenester Gode priser Inkluderer en gratis plan Ideles Nettgrensesnittet kan være komplisert Flere detaljer

Google Disk pleide å være bare lagring. Men så tok Google sin nettbaserte kontorpakke, Google Docs, og limte dem sammen i Google One. Hvis du er litt forvirret fordi det også finnes Google Workplace, er du i godt selskap. Google Workspace Individual er ment for småbedriftseiere, mens Google One er et forbrukerabonnement som gir deg mer lagringsplass på Google Disk, Gmail og Google Foto, 

Bare det å ha en Google-konto gir deg 15 GB gratis lagringsplass og en utmerket kontorpakke. Det er godt nok at mange bedrifter og Chromebook-brukere nå bruker det som sitt komplette skybaserte kontor. Hvis du kjøper en Chromebook og er en ny Google One-kunde, får du 100 GB gratis skylagring i ett år. Med begge typer gratis lagringsplass, deles den på tvers av Gmail, Google Disk og Google Foto

Google Disk kommer med klienter for de fleste operativsystemer, bortsett fra, merkelig nok, Linux. Google lovet for lenge siden at det skulle være en Linux-klient, men de beholdt aldri det problemet. Det er imidlertid en utmerket tredjeparts Linux kommersiell klient, Insync. Dette programmet koster $30 for et individuelt livstidsabonnement og $50 for lag. Hvis du bruker GNOME-skrivebordet, kan du bruke filbehandleren Nautilus til å jobbe med Google Disk. 

Trenger du mer lagringsplass? Ikke noe problem. Under navnet Google One starter Google Drive-lagringsprisene på $2 per måned eller $20 per år for 100 GB. Eller, for $3 i måneden eller $30 i året, får du 200 GB. I den høyere enden, for 2TB, betaler du $10 per måned eller $100 årlig. Du kan dele lagringen din med opptil fem andre personer ved å bruke en av  disse planene. 

Du kan også bruke Google One-appen på både Android- og iOS-enheter for å automatisk sikkerhetskopiere smarttelefonene dine. Dette inkluderer enhetsdata, multimediemeldinger og bilder/videoer i originalkvalitet.

En av Google Drives beste funksjoner er integrasjonen med Google Søk. Så hvis du for eksempel har mistet oversikten over en fil, men husker et par ord i den, er den lett å finne. Jeg bruker denne funksjonen nesten hver dag. 

Se nå på Google

Nextcloud Files

Beste åpen kildekode-skylagringstjeneste

nextcloud Nextcloud

Pros & Ulemper ProsÅpen kildekode Gratis Tilbyr en rekke tjenester Ideles Det kan være vanskelig å sette opp Flere detaljer < p>Nextcloud Files er et åpen kildekode-program som lar deg sette opp din egen skylagringstjeneste ved å bruke dine eksisterende servere og harddisker. Denne gjør-det-selv-skyen er for alle som verdsetter sikkerhet og personvern. 

Du kan bruke Nextcloud til å sette opp skylagring enten på en kontorserver eller på dine egne eksterne servere. Hvor mye lagring kan den gi deg? Hvor mye vil du ha? Jeg har en 4TB Nextcloud-stasjon på kontoret mitt og en annen terabyte utenfor serverracket mitt som serveres sammen. 

Fortsatt, selv om NextCloud er enkelt å sette opp for en Linux-strømbruker, skulle det vise seg en utfordring for folk som ikke kjenner Linux så godt. 

Nextcloud er også i utvikling. Det startet som en frittstående Infrastructure-as-a-Service (IaaS) fillagringssky. Det har blitt lagt til flere tjenester, noe som gjør det mer til en alt-i-ett kontorpakke som de som tilbys av Google og Microsoft. 

I disse dager kommer Nextcloud i fire deler: Nextcloud Filer, den opprinnelige skyfilserveren; Nextcloud Talk, et program for lyd-/videokonferanser og tekstchat; Nextcloud Groupware, som integrerer kalender, kontakter, e-post og andre produktivitetsfunksjoner; og Nextcloud Office en LibreOffice-basert nettbasert kontorpakke. Bedrifter kan integrere dem alle sammen med Nextcloud Hub.

Nextcloud kommer med både en gratis og en bedriftsutgave. Med gratisversjonen setter du den opp selv ved hjelp av dine egne datamaskiner. Du får så mye lagringsplass som du har tilgjengelig på maskinene dine. 

Hvis du ikke vil kjøre det selv, er forretningsversjonen. Nextcloud Enterprise kommer med grunnleggende støtte fra 100 brukere og koster €37,49 per bruker per år.

Denne skylagringsløsningen er for alle som vil ha maksimal kontroll over skyen sin og ikke har noe imot å gjøre litt ekstra arbeid for å få det helt riktig. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Se nå på Nextcloud

pCloud

Beste skylagringstjeneste for et livstidsabonnement

pcloud sjvn

Fordeler & Ulemper ProsLivstidskontrakt Best of breed sikkerhet Imper Det er dyrt med mindre du er sikker på at pCloud vil være i stand til å oppfylle støtteløftet. Flere detaljer

Jeg er alltid forsiktig med “levetiden” abonnement på hva som helst, spesielt datatjenester. Likevel, etter ni år i virksomhet, er jeg tilbøyelig til å gi den sveitsbaserte pCloud fordelen av tvilen. Jeg liker også at pCloud kommer med klienter for Linux, macOS og Windows, samt Android- og iOS-smarttelefoner. 

PCloud tilbyr 4 GB gratis lagringsplass til å begynne med. Du kan også legge til mer lagringsplass, med 1 GB en gang, for å installere en skrivebordsapp, en smarttelefonapp, lagre smarttelefonens videoer og bilder i pCloud og få andre til å abonnere på pCloud. Du kan maksimalt bruke 10 GB gratis lagringsplass. 

Men hvis du er virkelig seriøs med lagringsplassen din, kan du for øyeblikket få 500 GB lagringsplass for alltid for en engangsbetaling på $199. Eller $399 for 2TB. Det er en god avtale.

En annen fin funksjon er at pCloud kommer med filkryptering kun på klientsiden. Med pCloud Crypto krypterer du filene dine ved hjelp av 256-bit AES, og ingen bortsett fra deg kan lese dem. Å, når de sier «ingen»," de betyr "ingen." Hvis du mister passordet ditt, mister du dataene dine. Disse filene er lagret i Crypto-mappen. Denne funksjonen koster $4 per måned, $39 per år eller $150 for en levetidsplan. Det er inkludert gratis på forretningsplaner. Du kan også velge å lagre dataene dine på de mer personvernbevisste EU-serverne. 

Hvis du har noen filer du vil dele med andre – men ikke del passordet ditt med dem — du kan også lagre ukrypterte mapper på samme konto med de sikrede filene og mappene dine. 

Bedriftstjenesten starter med 1 TB for $96 per bruker med minimum tre brukere årlig. Dette kommer til totalt $288 i året. På en gang tilbød pCloud en livstidsforretningsplan, men den tilbys ikke lenger.

Hvis personvern og betaling én gang for skylagring i svært lang tid appellerer til deg, sjekk ut pCloud.' xA0;

Se nå på pCloud

Apple iCloud

Beste skylagringstjeneste for Apple-brukere

apple-icloud Apple

Pros & Ulemper Pros Gratis 5 GB med hvilken som helst Apple-enhet Fungerer hånd i hanske med iWorks Godt grensesnitt < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">Ideles Høye priser Har opplevd tekniske problemer Flere detaljer

Jeg likte ikke iCloud, selv på Mac-ene mine, på flere år. Jeg brukte Google Disk eller NextCloud i stedet. Men det er endelig fikset nok feil til at jeg kan si at Mac-, iPhone- eller iPad-brukere kan stole på dataene sine. I de dårlige gamle dager skulle iCloud tilby sømløs integrasjon og brukervennlighet for enhver iGadget. I praksis var det et surt rot. I dag er det mye bedre.

Å eie et Apple-produkt gir deg 5 GB gratis iCloud-lagring. En god funksjon er at alt du kjøper fra iTunes Store ikke teller mot lagringsgrensen din. Du kan bruke iCloud til å automatisk sikkerhetskopiere all data fra Apple-enhetene dine til serverne. 

Selvfølgelig vil 5 GB ikke kutte det for seriøse sikkerhetskopier. I stedet må du oppgradere til en av tre iCloud+-planer: $1 i måneden for 50 GB, $3 i måneden for 200GB, eller $10 i måneden for 2TB. ICloud+-planer inkluderer også sikkerhetsfunksjoner som Cloud Private Relay, et virtuelt privat nettverk (VPN); Skjul min e-post, som gjør akkurat det den sier; og HomeKit Secure Video, et system for sikker administrasjon og lagring av ringeklokken og sikkerhetskameravideoen.  

Selv om det ikke er et stort salgsargument, er iCloud også integrert med iWork, Apples lavprispakke. Det er ingen Google Workspace eller Microsoft 365, men det er greit for for eksempel skolearbeid. Jeg er fortsatt ikke gal etter iCloud — jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å bli det — men hvis du allerede er en Apple-bruker hele tiden, er det endelig verdt å bruke iCloud.

Se nå på Apple

Hva er den beste skylagringstjenesten?

Personlig foretrekker jeg iDrive, Google Drive og Nextcloud – men de dekker mine behov best. Her er en titt på hvordan alle tjenestene sammenligner seg i vitale beregninger: 

Skylagringstjeneste

strong>

Apple iCloud 

Boks

Dropbox

Google Disk

iDrive

NextCloud< /strong>

OneDrive

pCloud

Gratis lagringsplass

5 GB

10GB

2GB

15GB

5 GB

Varierer

5 GB

10 GB

Fokus

Fotolagring og lagring.

Kontorarbeid og lagring.

Lagring.

Bildelagring, lagring, kontorarbeid.

Lagring og sikkerhetskopiering.

Lagring, kontorarbeid og backup.

p>

Kontorarbeid og lagring.

Lagring og sikkerhetskopiering.

Spesialfunksjoner

Integrasjon av Mac og iPhone.

Online kontorintegrasjon.

Mest støtte for uvanlige plattformer.

Google One-integrering.

Sikkerhetskopiering.

Åpen kildekode og sikkerhet.

Microsoft 365 og Windows-integrasjon.

Sikkerhet.

Det finnes en rekke alternativer for mange forskjellige formål. Så enten du vil sikkerhetskopiere familiebilder eller holde forretningsdokumenter sikre, har vi en tjeneste for deg. 

Hvilken er den rette skylagringstjenesten for deg?

Det er ingen løsning som passer alle. Skyvalget ditt avhenger av hva du bruker og hva du vil gjøre med det. Alle disse tjenestene gir deg mer enn nok gratis eller billig tjeneste for små bedriftsformål. Kort sagt, ikke la deg distrahere av hvor mange gratis gigabyte med lagringsplass du får – det er ikke så viktig. Denne tabellen hjelper deg med å finne de beste skytjenestene du kan velge basert på hva du vil ha fra den: 

Hvis du er eller ønsker& #x2026;

Velg deretter…

Alt-i-ett kontor/sky/arbeidsflyt:

Box, Google Drive, Nextcloud eller OneDrive

Apple-brukere:

iCloud eller Google Disk

Sikkerhetskopiering:

iDrive

Mest for pengene:

iDrive

Brukervennlig og flere enheter:

Dropbox

Google-brukere:

Google Disk

Linux-brukere:

Nextcloud

Personvern først: 

pCloud

< /td>

Brukere som setter stor pris på å ha datakontroll: 

Box eller Nextcloud

Windows-brukere:

OneDrive

Hvordan fungerer skylagring?

Når det kommer til skylagring, er en sky egentlig bare noen andres harddisk. Til tross for de endeløse historiene om hvordan skyer er usikre og noen kan hente dataene dine, krypteres dataene dine mens du reiser over internett til leverandørene dine' servere. Når du først er der, er den kryptert på disse serverne. Dataene dine er sannsynligvis tryggere der enn de er hjemme eller på kontoret. 

Den er usynlig for deg, men bak kulissene laster ikke de beste skylagringstjenestene opp en helt ny kopi av filene dine hver gang du endrer dem. I stedet sender de bare endringene til filene dine. Dette sparer deg for tid og båndbredde. 

Er skylagring trygg?

Generelt sett er skylagringstjenester trygge. Skylagringstjenestene på denne listen lagrer alle filene dine på krypterte skyservere. Dette betyr at dataene og filene dine er kryptert for å gjøre det vanskeligere for nettkriminelle å få tilgang til informasjonen.

Det er imidlertid også viktig å beskytte data på din side. Du kan gjøre dette ved å avstå fra å bruke en offentlig Wi-Fi-tilkobling og endre passordene dine regelmessig. 

Også: Beskytt personvernet ditt mot hackere, spioner og myndighetene 

Er Google Disk en skylagringstjeneste?

Google Disk er en skybasert lagringstjeneste som lar brukere lagre filer, dokumenter og bilder gratis opptil 15 GB. Det beste av alt er at det er veldig enkelt å bruke. 

Også: Hvordan organisere Google Disk 

Den tilbyr også brukere innebygd beskyttelse mot skadelig programvare, løsepengeprogramvare og mer. Tenk på det som din digitale sikkerhetsvakt som sørger for at dataene dine forblir trygge fra hackernes nysgjerrige øyne. Og for jobben tilbyr den enkel integrasjon med programmer som Microsoft 365. 

Eier jeg fortsatt dataene mine når de er på skyen?

Ja, du gjør det . Og, nei, selskapet kan ikke lese eller bruke det til egne formål. Så, for eksempel, bør et skyselskap ikke kunne bruke dokumentene dine til å trene et AI-program. 

Bør jeg fortsatt sikre dataene mine?

Ja det burde du. Bare fordi et selskap sier at dataene dine er trygge, betyr det ikke at de ikke kan hackes. Så hvis personvern og sikkerhet er viktig for deg, velg en skylagringstjeneste som bruker robust kryptering både under transport og hvile. Alle skylagringstjenestene anbefaler jeg å bruke begge.

For ekstra sikkerhet, slå på tofaktorverifisering for å sikre at ingen kan bryte seg inn i nettfilene dine. 

Kan du få 100 GB gratis lagringsplass?

Flere tjenester tilbyr enorme mengder gratis lagring. Men jeg stoler ikke på noen av dem. Det faller inn under ordtaket du får det du betaler for. Den mest lagringsplassen du kan få gratis er Google, med 15 GB lagringsplass.

Hva er den mest pålitelige skylagringen?

Det er en binding mellom DIY NextBox og pCloud . Vil du være så sikker som noen kan være på at dataene dine er trygge for nysgjerrige øyne? Hvis det er deg, anbefaler jeg enten å bygge din egen skylagringstjeneste med NextCloud eller bruke pCloud med høy sikkerhet. Med NextCloud bestemmer du selvfølgelig hvor du vil beholde dataene dine. 

Jeg bruker både mine egne interne servere og en offsite server. Med pCloud kan du velge mellom amerikanske eller EU-servere for å lagre dataene dine trygt. Uansett, med pCloud får du den beste tilgjengelige datakrypteringen. 

Tilbød ikke Amazon en personlig skylagringstjeneste?

amazon-cloud-drive Amazon

Ja, ja, det gjorde de. Den ble kalt Amazon Cloud Drive. Amazon la det ned på slutten av 2023. Seriøse bedrifter med store lagringsbehov bruker selvfølgelig tjenester som Amazon Web Services (AWS) S3 og Amazon FSx. Disse tjenestene er ikke ment for vanlige brukere.

Finnes det alternativer til skylagringstjenester verdt å vurdere?

Klart det. Det er greit å bruke Network Attached-Storage (NAS) for sikkerhetskopiering — det gjør jeg — men du er alltid én brann eller et innbrudd unna å kysse dataene dine farvel. Så hvis du vil ha en seriøs sikkerhetskopi, kan du henvende deg til alternative langvarige forkjempere for sikkerhetskopiering av skyen for mer sikkerhet. 

Du står overfor det samme problemet med å bruke bærbare stasjoner og USB-pinner for ekstra på veglageret. Hvis noen tar tak i stasjonen din, kan du kysse dataene dine farvel. 

Alle disse er verdt i seg selv, men de har også sikkerhetsproblemer. 

< h2>Finnes det andre verdifulle skyalternativer?

Det er det faktisk. Her er noen av mine favoritter. 

Se på BackblazeView på Sync