Få 408 timer med nettsikkerhetstrening med denne pakken på $60

0
11

Spar på en pakke med nettsikkerhetskurs som kan hjelpe deg med å forberede deg på en ny karriere.

StackSocial

Cybersikkerhet er fortsatt en raskt voksende bransje med tonnevis av godt betalte jobbmuligheter som må fylles. Selv om læringskurven for mange av ferdighetene som trengs kan være bratt, er det ikke umulig å bryte seg inn i bransjen. Det kan være lurt å starte med et nettbasert program som dekker mange baser. Denne omfattende IT-opplæringspakken fra StackSocial inneholder over 400 timer med instruksjon om grunnleggende ferdigheter og programvare i cybersikkerhetsindustrien, og du kan få den mens det er den laveste prisen akkurat nå til $60 (reg. $755). 

The Complete 2024 Cyber ​​Security Developer & IT Skills Bundle

The Complete 2024 Cyber ​​Security Developer & IT-ferdighetspakke

$80 på StackSocial

Studer cybersikkerhet i 26 kurs 

Som en selvgående vei til sertifisering kan denne pakken hjelpe deg med å komme i gang med kurs om beste praksis for etisk hacking, koding med Python og mer. Leksjonene dekker en rekke ferdighetsnivåer, med instruksjon for nybegynnere og videregående elever. 

Å få den tekniske ekspertisen din sertifisert beviser din mestring for potensielle arbeidsgivere, men disse eksamenene er ikke en kakegang. Hvis du vil jobbe med å bli sertifisert som nettsikkerhetsekspert, start med et av de fire CompTIA-kursene. Mellom de fire får du tilgang til nesten hundre timer med ekspertinstruksjon om prinsipper for trusselanalyse, risikostyring og mer. 

Bundlen tilbyr også tilgang til eksamen og sertifiseringsforberedelse forelesninger. Du beholder alt kursmateriell, og kan gå tilbake for å se det når du vil. 

Få den komplette 2024 Cyber ​​Security Developer and IT Skills Bundle til salgs for $60 nå.