Få en trådløs lader til telefonen din som også er en nøkkelring for $19

0
9

Hvordan denne trådløse laderen nøkkelringen vil forandre livet ditt & #x2014; Bare $19.

StackSocial

Å holde iPhone og Apple Watch ladet er ikke alltid så enkelt som det høres ut. For folk som har lang pendling og som reiser mye, kan det å ha en trådløs lader å ta med på farten utgjøre en verden av forskjell. Denne spesifikke trådløse laderen er også en nøkkelring for å redusere rot i lommer og vesker og gjøre ting enkelt å finne. 

Denne svarte 2-i-1 nøkkelring trådløs lader for iPhone og Apple Watch er kun til salgs for $19 (reg. $25) i en begrenset periode. Utstyrt med et kraftig 2500mAh-batteri, kan denne trådløse oppstartsløsningen lade en Apple Watch minst tre til fem ganger hver full lading. Strømbanken støtter lading av hver generasjon av Apple Watch, og den har også en port for iPhone-ledningen din. Dens magnetiske design gjør det også enkelt å holde smartklokken festet og justert. 

2-i-1 nøkkelring trådløs lader for iPhone og Apple Watch - Svart

2-i-1 nøkkelring trådløs lader for iPhone og Apple Watch – svart

$19 på StackSocial

Designet med en Type-C inngang/utgang, denne nøkkelringladeren for iPhone kan også fungere som en reservestrømbank for en rekke andre enheter. Den kommer med en tydelig og godt designet LED digital skjerm som gjør det enkelt å sjekke batterinivået. Den minimale estetikken holder den godt egnet for en lang rekke stiler, arbeidsområder, reisevesker og mer. 

Det nytter ikke å ha en iPhone eller Apple Watch hvis noen av dem er ute av makt. Maksimer mengden output og produktivitet du kan få ut av enhetene dine uten å legge til mye rot i reisevesken eller arbeidsområdet. Denne kombinasjonen av nøkkelring og trådløs lading kommer i svart og hvitt. 

Ikke gå glipp av denne muligheten til å kjøpe en 2-i-1 nøkkelring trådløs lader for iPhone og Apple Watch på salg for $19 ( reg. $25).