Reddits nye betalte annonser ser akkurat ut som brukerinnlegg

0
11
Reddit app nedlastingsside på telefonen SOPA Images/Contributor/Getty Images

Neste gang du ser et interessant innlegg i Reddit-feeden din, ta en nærmere titt – for det er kanskje bare en betalt annonse. Et nytt annonseformat har kommet til nettstedet i dag, og det er designet for å se nøyaktig ut som et innlegg fra en ekte bruker.

Kaller dem “frie annonser”," Reddit sa at de nye annonsene er det mest opprinnelige formatet noensinne, designet for å se ut og føles som fellesskapsinnhold som deles av ekte mennesker. Og Reddit håper du ikke behandler det som en annonse.

Også: Ved 35 år er nettet ødelagt, men oppfinneren har ikke gitt opp håpet om å fikse det ennå

Annonsene er ment å etterligne nettstedets megathreads, vil gjøre det mulig for annonsører å bruke en rekke formater i ett innlegg, inkludert bilder, videoer og tekst. "Akkurat som megatråden," en kunngjøring lyder: “annonser i fritt format oppfordrer flere brukere til å komme sammen, få informasjonen de trenger og dykke dypt inn i emnet for hånden.”

Reddit forklarte at den åpne naturen til disse annonsene vil gi annonsører mer frihet til å utforske kreativitet og forhåpentligvis starte samtaler med brukere. 

I tillegg, sa selskapet, nye byggemuligheter med nettstedets annonsebehandlerprogram vil det gjøre det enklere for bedrifter å få navnet sitt og de nye produktene deres frem for et publikum.

Tidlige resultater tyder på at innsatsen fungerer. I følge tall fra Reddit fikk annonser i fritt format 28 % flere klikk enn alle andre typer annonser på nettstedet og så et hopp i samfunnsengasjement.

Også: Ansatte legger inn sensitive data i generative AI-verktøy til tross for risikoen

Reddit fremhevet en nylig kampanje fra Philadelphia Cream Cheese som en suksesshistorie. Et innlegg som spurte brukerne "Hvordan bruker du 'Philly cream cheese' å ta mat til neste nivå?" så mer enn 1000 kommentarer i løpet av en måned, en 91 % oppstemmefrekvens og en 42 % høyere klikkfrekvens enn merkevarens tidligere høye karakter.