Få denne eksklusive filmprojektoren i salg nå med 26 % rabatt

0
11
525

Spar 26 % på denne filmprojektoren i en begrenset periode.

StackSocial

I strømmingens tidsalder er det så mange alternativer å se hjemmefra at det noen ganger føles som om den eneste grunnen til å dra ut på kino er å nyte det store, projiserte bildet på en stor skjerm. Du kan bygge bro over dette gapet med en hjemmeprojektor, spesielt en som er så godt utstyrt som dette rabatterte alternativet. 

Kun i en begrenset periode kan du få denne FHD-filmprojektoren med Bluetooth, WiFi 6 og 4K-inngangsstøtte på salg for bare $286 (reg. $389). Denne avanserte projektoren kommer med massevis av innovative og nyttige funksjoner som vil gjøre seeropplevelsen hjemme så høy som mulig.

Når det gjelder å sette opp et klart og attraktivt bilde som bruker det meste av teknologien for hånden hjelper projektorens autofokusfunksjoner enormt. Den har også et autolinsedeksel som åpnes og lukkes slik at du ikke trenger å holde styr på det og linsen forblir ren for støv når du ikke bruker den. 

FHD-filmprojektor med Bluetooth

FHD-filmprojektor med Bluetooth

$286 hos StackSocial

Projektoren kommer med forvrengningsfrie zoommuligheter og et kontrastforhold på 2000:1 med 8-it fargedybde. Dette er rett der oppe med tall på kino, så du nyter et bilde av så høy kvalitet som du kan utenfor en skikkelig kino. 

Projektoren har innebygde 12W stereohøyttalere samt Bluetooth 5.2-funksjonalitet hvis du vil koble til et surround-lydhøyttalersett du kanskje allerede har installert. Det er enkelt å konfigurere det, og det kommer med to HDMI- og lydporter for å koble til strømmepinner, HDMI-kabler og mer. 

Bare i en begrenset periode kan du Få denne FHD-filmprojektoren med Bluetooth, WiFi 6 og 4K-inngangsstøtte til salgs for bare $286 (reg. $389).