To nye AirPods-modeller ventes i høst – her er alt vi vet så langt

0
16
airpods-pro-2 Jason Hiner/ZDNET

Apple forbereder seg på sin største AirPods-lansering noensinne, ifølge Bloombergs Mark Gurman. Gurman sier at teknologiselskapet forbereder seg på å produsere minst 20 millioner nye AirPods-enheter og forventer å slippe dem til høsten.

De nye AirPods vil erstatte andre og tredje generasjons basismodell AirPods. Ett par har et kodenavn som slutter på E for "entry," og den andres kodenavn ender på M for “midt-lag”, så vi kan utlede at en modell vil ha flere oppgraderte funksjoner enn den andre. Begge AirPods vil debutere et nytt design, forbedret passform og kompatibilitet med USB-C-lading. 

Også: Apples siste anskaffelse tipser om AI-drevne iPhone-planer

Gurman sier at den oppgraderte modellen vil ha aktiv støyreduserende teknologi og Find My-høyttalere i dekselet, på samme måte som AirPods Pro (2. generasjon). 

Apple har tidligere reservert støyreduserende teknologi for sine førsteklasses øreplugger, men ANC-øretelefonmarkedet har blitt betydelig mer konkurransedyktig. Det finnes høykvalitets støyreduserende ørepropper som koster mindre enn AirPods Pro, for eksempel OnePlus Buds 3 og JLab JBuds ANC 3.

Basismodell AirPods er laget av hard plast og ligner Apples originale EarPods. På grunn av den harde plastkonstruksjonen, sier noen at basismodellen AirPods er ubehagelig å ha på seg i lange perioder.

Også: Nye 2024-iPader skal etter sigende fortsatt lanseres i slutten av mars eller april

Men et redesign for forbedret passform, kan de nye AirPods ha ørepropper i skum eller silikon som den oppgraderte Pro-versjonen. En ny versjon av AirPods Pro er beregnet til å komme ut neste år, og det er uklart hvordan Apple planlegger å fortsette å utmerke seg i premium-øretelefonene.

Fortsatt, med nye AirPods som kommer denne høsten, Apple også har planer om å inkludere oppgradert programvare for kompatible AirPods i iOS 18. Apple jobber angivelig med å gi AirPods Pro en høreapparatmodus, men det er ikke mange detaljer offentlig tilgjengelig.