De beste billige webhotelltjenestene

0
11

Kan du kjøpe en måneds webhotell for mindre enn prisen på en Starbucks grande cappuccino? Ja, du kan, og det vil også være kvalitetswebhotell, som vi oppdaget da vi undersøkte de beste webhotelltjenestene for denne kjøperens guide. 

Vi oppdaget også, da vi så litt nærmere på detaljene i disse billige webhotellplanene, at tre av de uforanderlige lover for gode kjøp fortsatt gjelder her: 1. Hvis en avtale høres for godt ut til å være sant. , det er sannsynligvis; 2. Sjekk alltid den fine skriften; og 3. (Viktigst av alt) Du får det du betaler for.

Hva er den beste billige webhotellleverandøren akkurat nå?

Hostinger er ZDNETs toppvalg for billig webhotell i 2024. Den har noen av de billigste introduksjons- og førsteårsprisene som er tilgjengelige, en rekke funksjoner og ekstra bolt-on alternativer, automatiske sikkerhetsoppdateringer og 24/7 support.< /p>

ZDNET-forfattere har lang erfaring, personlig og gjennom å diskutere hosting med bransjeeksperter, med dagens webhotelltjenester. Målet vårt er å gi informasjonen du trenger for å bygge en kortliste og deretter evaluere og sammenligne alternativer, ideelt sett ved å bruke prøveperioden hver leverandør tilbyr. Nedenfor finner du våre beste anbefalinger for billige webhotellleverandører på markedet i dag.

Beste billige webhotell i 2024

Hostinger

Beste billige webhotell generelt

Hostinger Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Rimelig Nybegynnervennlig Ideles Lastehastigheter kan angivelig være sakte for enkelte brukere utenfor USA og Storbritannia. Flere detaljer

Hostinger-funksjoner: < strong>Flerlagsplaner | Daglige, ukentlige sikkerhetskopier | Gratis SSL | Opptil 200 GB lagringsplass | Gratis e-post | Dedikerte IP-adresser | Støtte for e-handel | Automatisk oppdatering, sikkerhetsoppdateringer

Hostinger har noen av de absolutt laveste introduksjonsprisene vi har sett, med tidsbegrensede tilbud som starter på $2,99 per måned, med to måneder gratis. Med tanke på allsidigheten til planene og funksjonene som tilbys, er Hostinger et av våre beste valg for billig, pålitelig webhotell. 

Start- og nestenivåplanene støtter opptil 100 nettsteder. Hostinger gir brukere opptil 200 GB lagringsplass, opptil 100 e-postadresser og videresendere, gratis SSL-nettstedsikkerhet og ubegrenset båndbredde, sammen med et gratis domenenavn. 

Du får ett klikk WordPress-installasjon og gratis nettstedmigrering, noe som gjør dette til et utmerket alternativ for de fleste nettstedutviklere. Hvis du vil ha e-handelsmuligheter, må du imidlertid velge enten et middels eller høyere nivå. 

Hvis du trenger et tema, tilbyr Hostinger også en dra-og-slipp-nettstedbygger og maler. Du kan også dra nytte av funksjoner, inkludert Google Analytics-integrasjon, SEO-verktøy, AI, SSH, DDoS-beskyttelse, iscenesettelsesfunksjonalitet for testformål og dedikerte IP-adresser (på premium-planer). 

Samlet sett , anser vi Hostingers billigere planer for å være et utmerket alternativ for mindre prosjekter og bedrifter med et attraktivt prispunkt. 

Mens mange kunder applauderer Hostingers kundeservice, er det rapporter om tilbakevisning og sakte innlastinger av enkelte klienter som driver flere nettsteder.

Se nå hos Hostinger

A2 Hosting

Beste billige webhotell for kundestøtte

A2 Hosting anmeldelse | Beste billige webhotell

Fordeler & Ulemper ProsRimelige grunnleggende nivåer Positive kundeanmeldelser Imper Dyre dedikerte serverplaner WordPress-vertsabonnementer begrenset til 50 GB Flere detaljer

A2-funksjoner: Flerlagsplaner | 99,99 % oppetidsforpliktelse | Gratis SSL-sertifikater | cPanel-kontroll | Pengene-tilbake-garanti | Automatiske sikkerhetskopier | 24/7 telefon, e-post, live chat-støtte

A2 (navnet er et rop til selskapets hjem i Ann Arbor, Michigan) gjør det enkelt å komme i gang, med gratis migrering, 100 GB lagringsplass, ubegrensede e-postkontoer, staging, en nettstedbygger og 24/7 support inkludert i A2s grunnleggende, personlige pakke for bare $2,99/måned.

Det vi liker spesielt godt med dette alternativet er potensialet til å oppgradere etter hvert som det lille, grunnleggende prosjektet ditt vokser, med ekstra hastighet, lagring og kapasitet tilgjengelig når du er klar. 

Kunder applauderer firmaets døgnåpne telefon-, e-post- og chatstøtte, med assistanse tilgjengelig under migrering og utover. 

Se nå på A2 Hosting

Bluehost

Beste billige webhotell for e-handel

Bluehost-nettvertsanmeldelse | Beste billige webhotelltjeneste

Fordeler & Ulemper ProsPlanene inkluderer lagringsalternativer fra 10 GB til 225 GB SSD-lagring Gratis CDN Imper Prisen er høy sammenlignet med konkurrentene etter innledende periode Lastetiden kan være treg Flere detaljer

Bluehost-funksjoner: Planer med flere lag | 10 GB – 225 GB lagring | Gratis CDN-oppsett | Støtte for ett nettsted på grunnleggende planer | Egendefinerte WordPress-temaer

I virksomhet siden 2005, er Bluehost en solid konkurrent som en av dagens beste billige webhotellleverandører. Anbefalt av WordPress, Bluehost-planer begynner på $2,95/måned som en introduksjonspris, med e-handelsklare domener på markedsføring for $9,95/måned. 

Vi liker spesielt e-handelsplanen som den kommer med alt du trenger for å starte din nettvirksomhet: butikktemaer, støtte for opptil tre nettsteder, gratis SSL, butikkanalyse, ubegrensede produktoppføringer, sikre betalingsportaler på nett, generering av fraktetiketter og mer.

Bluehost-kundetilbakemeldinger indikerer at selskapet tilbyr solid støtte, selv om lastetidene kan være langsomme.

Se nå på Bluehost

DreamHost

Beste billige webhotell for nybegynnere nettsteder byggere

DreamHost anmeldelse | Best billig webhotell Fordeler & Ulemper Pros Billige månedsplaner uten kontrakt God verdi treårsplaner Ideles E-post må kjøpes separat Flere detaljer

Dreamhost-funksjoner: 24/7-støtte | Automatisert daglig sikkerhetskopiering | Ett-klikks WordPress-installasjon | Gratis domene | Gratis SSL | 97-dagers pengene-tilbake-garanti | 24/7 support

Dreamhost tilbyr de laveste prisene med tre års forpliktelser på delte startplaner, så hvis du vil vite nøyaktig hvor mye nettstedet ditt kommer til å koste deg månedlig på lang sikt, bør du vurdere tilbudet på $2,59/måned.

< p>Delte planer kommer i to alternativer: Starter (ett nettsted, e-post koster ekstra) og ubegrenset (så mange nettsteder og e-postkontoer du ønsker for $3,95/måned). Gratis domener er inkludert det første året, noe som bidrar til å holde kostnadene nede.

Dette alternativet er flott for førstegangseiere av nettsteder, spesielt hvis du har tenkt å bruke WordPress innholdsstyringssystem — som nettstedbygger og over 200 maler er inkludert som standard. Gratis SSL-sertifikater er også inkludert for et sikkerhetsløft. Selv om vi anbefaler å vurdere den langsiktige planen, er det bare $4,95 hvis du vil ha et måned-for-måned alternativ.

Kunder sier at støtten er på topp og de setter pris på fleksibiliteten til tjenesten, og mange synes de WordPress-relaterte tjenestene er enkle å bruke uten teknisk kunnskap. Selv om noen synes det kan være utfordrende å nå kundestøtte i utgangspunktet.

Se nå på DreamHost

ScalaHosting

Beste billige webhotell for allsidighet

ScalaHosting ScalaHosting

Fordeler & Ulemper Pros Ubegrenset nettsteder Gratis SSL Sterk kundestøtte Imdeler Beskyttelse mot skadelig programvare begrenset til premiumplaner Flere detaljer

ScalaHosting-funksjoner: Planer med flere lag | Ett-klikks installasjon | Iscenesettelse | Daglige sikkerhetskopier | Ett eller ubegrenset antall nettsteder | Gratis SSL-sertifikater | 10 GB til 100 GB lagringsplass

ScalaHosting er et av våre beste valg for allsidighet, siden du kan bruke så lite som noen få dollar på inngangsplanen og sannsynligvis mindre enn $20/måned for abonnementer på toppnivå, avhengig av om du tar en kampanjeavtale eller ikke.

Trinnene, som starter på bare $2,95/måned og går opp til $14,95/måned, inkluderer delt eller dedikert hosting, ubegrenset nettstedstøtte, gratis SSL-sertifikater, daglige sikkerhetskopier utenfor stedet, iscenesettelsesfunksjoner, ubegrensede e-poster og databaser, gratis migreringsverktøy, et WordPress-installasjonsprogram med ett klikk og mer. 

Tilbakemeldinger fra kunder indikerer at helpdesk-teamet er profesjonelt og dedikert, med utmerket kundestøtte – og priser – totalt sett.

Se nå på ScalaHosting

Hva er det beste billige webhotellet?

Hostinger er ZDNETs toppvalg for billig webhotell i 2024. Den har noen av de billigste introduksjons- og førsteårsprisene som er tilgjengelige, en rekke funksjoner og ekstra bolt-on alternativer, automatiske sikkerhetsoppdateringer og 24/7 support. Du kan imidlertid sjekke ut hovedfunksjonene i alle våre beste anbefalinger nedenfor.

< td>

A2-hosting

< tr>

Billig nettstedsvertstjeneste

WordPress-integrering i basisplan

Gratis nettstedmigrering

Gratis SSL-støtte i basisplan

Hostinger

✔️

✔️

✔️

✔️

✔&#xFE0F ;

✔️

Bluehost

< /td>

✔️

✔️

DreamHost

✔️

✔️(plugin)

✔️

ScalaHosting

✔️

✔& #xFE0F;

✔️

Hvilken billig er nettvertstjenesten riktig for deg?

For å hjelpe deg å ta den beste avgjørelsen, vurder hva som betyr mest for deg hos en webhotellleverandør:

< td>

En vert som lar deg kjøre nettstedet ditt uten å tømme banken. Med tanke på allsidigheten til planene og funksjonene som tilbys, er Hostinger et av våre beste valg for billig, pålitelig webhotell.

Velg denne billige webhotelltjenesten…< /p>

Hvis du vil…

Hostinger

A2-hosting

p>

En høykvalitets og rimelig vertstjeneste som gir mange muligheter for å oppgradere i fremtiden.

Bluehost

En vert som utmerker seg i å hjelpe nye nettbaserte virksomheter med å komme i gang. Hold imidlertid øye med fornyelsespriser. 

DreamHost

A vert som tillater maler og et enkelt grensesnitt for nye nettstedbyggere og WordPress-brukere – det perfekte valget hvis du akkurat er i gang. 

Scala Hosting

< p>ScalaHosting er en fleksibel webhotellleverandør som, selv om den er rimelig billig, lar deg skalere når og når du ønsker.

Faktorer du bør vurdere når velge en billig webhotellleverandør

Nedenfor finner du de viktige faktorene du bør vurdere når du leter etter den beste billige webhotellleverandøren som er tilgjengelig og på markedet i dag.

Rimelig pris. : Et av de første spørsmålene du bør stille er: hva er ditt foretrukne budsjett? Husk at kampanjetilbud ikke vil vare evig, og det kan være prisøkninger etter det første året.Hastighet og stabilitet: Generelt sett er delt hosting billigere enn dedikert hosting. Men hvis du forventer høye trafikkvolumer eller du vil ha lynrask sideinnlasting, kan du velge litt dyrere vertspakker.E-handel: Vurder om nettstedet ditt trenger e-handelsfunksjonalitet eller ikke. Hvis dette er i horisonten, er det sannsynlig at kostnadene for planen din vil endre seg. Du kan imidlertid omgå dette ved å selge fra nettsteder inkludert eBay og Etsy.Tilleggsfunksjoner: Mange nettverter er ikke sjenerte for å generere ekstra inntekter gjennom funksjoner som sikkerhetskopiering og nettstedmigrering, så du må ta med disse kostnadene før du kan ta et informert valg. Hvis du velger en billig plan, forvent regelmessige mersalgstilbud for mer fullverdige (og betydelig dyrere) planer. 

Hvordan valgte vi disse billige webhotelltjenestene?

Når du velger en webhotellpakke, er det mer å vurdere enn bare en lav pris. Vi vurderte et bredt spekter av ekstra faktorer som kan være avgjørende når det er på tide å skille ut kandidater på listen over vertsleverandører.

La oss starte med den viktigste faktoren av alt: En pengene-tilbake-garanti . Hver leverandør vi undersøkte tilbyr minst 30 dager hvor du kan prøve tjenesten uten risiko. Andre faktorer inkluderer:

Kundestøtte: Hvor mange kontaktalternativer tilbyr leverandøren for planen du har valgt? Hvis telefonstøtte ikke er tilgjengelig og e-post- og billettbaserte systemer er den primære mekanismen for problemløsning, hvor raskt svarer støtteteamet?Båndbredde og lagringsplass: For delte hostingplaner tilbyr de fleste tilbydere “ubegrenset” dataoverføringer og lagring, men det er alltid en side full av fin skrift som krever at du overholder "rimelig" restriksjoner og retningslinjer for akseptabel bruk. Sikkerhetskopiering: Automatisk sikkerhetskopiering på nettet er den mest pålitelige måten å sikkerhetskopiere nettstedet ditt på. De fleste hostingleverandører tilbyr automatisk sikkerhetskopiering, men noen tar ekstra betalt. Vi inkluderte alternativer for i det minste daglige og ukentlige sikkerhetskopier.Ytelse: Som regel, jo mindre du betaler for en delt vertsplan, desto mer sannsynlig er det at du opplever sakte sideinnlastinger, fordi disse lavkostplanene vanligvis grupperer flere delte kontoer på serveren. Vi har inkludert delt hosting med budsjetter i tankene, men vi har også listet opp leverandører som tilbyr dedikerte oppsett.Sikkerhet: Vi sørget for at våre anbefalte leverandører i det minste følger grunnleggende beste fremgangsmåter for sikkerhet. Tilbyr leverandøren multifaktorautentisering? Oppdateres viktige programvarepakker automatisk, eller må du selv holde deg oppdatert? Det er viktig å vurdere slike spørsmål før du registrerer deg.Alternativer for e-post og domene: Flere leverandører tilbyr gratis domeneregistrering som en del av en vertspakke, men selvfølgelig er kostnaden for den registreringen innebygd i regningen for selve planen. Andre kan kreve at domener og e-posttjenester betales separat, og vi har vurdert hvert tilbud under vår forskning.

Finnes det gratis webhotelltjenester?

Ja. Men de tillater ofte ikke mange tilpasningsalternativer. Gratis webhotelltjenester inkluderer Wix, WordPress og GoDaddy. De kan også inneholde annonser. 

Hvor mye koster det å drive et nettsted?

Det kommer helt an på hvilken webhotellplattform du velger å bruke. Men betalt webhotell for et enkelt nettsted varierer alt fra $2 til $10 per måned. Hvis du trenger bedriftsbasert hosting, kan kostnadene nå hundrevis av dollar per måned.

Kan billige webverter kjøre WordPress?

WordPress-hosting er en undergruppe av standard nettstedshosting, og derfor vil flertallet av leverandørene tillate installasjoner av WordPress Content Management System (CMS). Faktisk vil selv de billigste vertene ofte tilby WordPress-installasjonsfunksjoner med ett klikk. 

Hva trenger jeg for å drive et nettsted for småbedrifter?

Vanligvis er det tre tjenester du minst trenger for nettstedet ditt: et domenenavn, en vert og e-posttjenester. Mange nettverter vil gi deg et domenenavn gratis – i det minste det første året – og de kan også pakke inn begrensede e-posttjenester. Men husk at du kanskje må kjøpe disse separat. Hvis du har tenkt å selge produkter på nettstedet ditt, må du velge en pakke som støtter e-handel.

Finnes det alternative webhotellplattformer å vurdere?

Du må veie alternativene dine før du velger en webhotelltjeneste. Selv om disse tjenestene ikke kom inn på hovedlisten vår, er de svært pålitelige og gode alternativer hvis ingen av de andre webvertene appellerer til deg.

Se på SitegroundView på NamecheapView på Hostgator