For 66 % rabatt får du en smartklokke med magnetbånd

0
9
widthspriority=

Denne smartklokken på 150 USD koster bare 50 USD.

StackSocial

Hva ser du etter i en smartklokke? Hvis dine ønsker er enkle—dvs. holde styr på helsen og kondisjonen din, sjekke tiden og kanskje ta bilder av og til, så kan MagPRO Smartwatch være løsningen for deg. 

Denne svarte MagPRO-smartklokken er til salgs for bare $50 (reg. $150). Designet med flere funksjoner, tilbyr MagPRO den typiske funksjonaliteten til de fleste smartklokker på markedet, men med den ekstra bonusen av et komfortabelt bånd, lang batterilevetid og pålitelig smarttelefonkompatibilitet. 

Snakker til hvordan Vel, denne MagPro fungerer med smarttelefonen din, den kan få meldinger og anropsvarsler slik at du kan lese dem rett på håndleddet selv om telefonen din er i det andre rommet og lader. Den kan også fungere som en fjernkontroll for å ta bilder og videoer for telefonen din. 

MagPRO-smartklokke med magnetbånd og aktivitetsmåler (svart)

MagPRO Smartwatch med magnetbånd & Aktivitetsmåler (svart)

$50 hos StackSocial

Når det kommer til helse- og velværestøtte, er MagPRO designet for å tilby deg alle de informative beregningene og analysene som andre smartklokker kan. Du kan bruke den til å spore skrittene dine eller forbrente kalorier på en gitt dag, sjekke pulsen og mer. MagPRO er vanntett og svettetett, så du bør kunne bruke den mens du nyter hvilken som helst av dine favoritttreningsrutiner.

I tillegg til velværesporing og samtale- og tekstfunksjoner, kommer denne smartklokken med en komfortabel og brukervennlig magnetbånd som kan vikles sikkert og komfortabelt rundt håndleddet. Den får også opptil to dagers batterilevetid og kan lades opp på tre timer eller mindre.

Hent denne svarte MagPRO-smartklokken med magnetbånd og aktivitetsmåler på salg for bare $50 (reg. $150).< /p>