Polars nyeste sportsklokke kommer med min favoritt Garmin-funksjon – liksom

0
9
Person med Polar Grit X2 Pro Polar

Etter å ha sluppet Vantage V3 i oktober 2023, er Polar tilbake i dag for å kunngjøre Polar Grit X2 Pro, som tilbyr de samme teknologiene, sensorene og algoritmene i en robust klokke med forbedret holdbarhet og noen få nye programvarefunksjoner bygget for aktiv livsstil i utendørs.

Ut av alle funksjonene som Polar er oppført i Grit X2 Pro, ble jeg umiddelbart oppmuntret av lommelyktalternativet, siden ingen bortsett fra Garmin har tilbudt en LED-lommelykt i wearables. Etter ytterligere avklaring viser det seg imidlertid at Polar ganske enkelt inkluderer en hvit AMOLED-skjermmodus som ligner på det Apple og Samsung tilbyr på sine AMOLED-smartklokker. Jeg håper en dag at Polar, Coros og Suunto legger til en ekte LED-lommelykt til sine utendørsfokuserte klokker.

Også: En av de flotteste hybridklokkene jeg har testet har også et fantastisk batteri livet

Når det gjelder maskinvare, har Grit X2 Pro den samme 1,39-tommers AMOLED-berøringsskjermen som finnes i Vantage V3, dobbel frekvens GPS, offline kart, sving-for-sving-navigasjon drevet av Komoot, 32 GB innebygd lagringsplass og en standard 22 mm klokkerem. Grit X2 Pro er bygget for å tilfredsstille MIL-SPEC 810H-standarder, vurdert til 100 meter for vannmotstand, og har en ripebestandig safirkrystallglassskjerm.

En spesiell Titan-utgave tilbyr en lettere klokke med titan. materialer og et annet lærarmbånd for 50 USD ekstra.

polar-grit-x2-pro-family Polar

Når det gjelder ny programvarefunksjonalitet, er det en ny brødsmule-navigasjon funksjon, VAM gjennomsnittlig stigningshastighet for syklister og 3D-hastighet. Polar lover en programvareoppdatering 3. april, lanseringsdatoen for Grit X2 Pro, som også vil bringe disse nye funksjonene til Vantage V3.

Grit X2 Pro har også Polar Elixir, som utnytter enhetens fire sensorer for å fange opp dataene dine og gi en baseline ment å motivere deg til å forbedre treningsnivåene dine. Elixir-systemet inkluderer et førstegenerasjons pulsoksymeter, EKG og hudtemperatursensorer, sammen med Polars fjerde generasjons optiske hjertefrekvenssensor.

Også: Polar Vantage V3 anmeldelse

Smartklokken kan skryte av en batterilevetid på 10 dager hvis du ikke gjør noen treningsøkter og deaktiverer alltid-på-skjermen (du kan beholde telefonvarsler og 24/7 pulsovervåking aktivert). Polar hevder 43 timers batterilevetid er mulig i ytelsestreningsmodus og opptil 140 timer i øko-treningsmodus.

Polar Grit X2 Pro er tilgjengelig for forhåndsbestilling for $749,90 i Night Black eller Stone Grey . Titan-versjonen i Autumn Leather og Black Silikon er priset til $799,90. En pakke med Polar H10-pulsbrystremmen selges for $869,90. Polar Grit X2 Pro vil være tilgjengelig fra og med 3. april.