Amazon Spring Sale: Få en iPad 10th Gen og AppleCare+-pakke for $418

0
14

Få en iPad 10th Gen pakkeavtale riktig nå. 

June Wan/ZDNET

Hvis du har sett på en iPad, vet du at Apples flaggskip for nettbrett ikke er billig. Du vet også at Apples produkter ikke ser ofte salg. Men akkurat nå under dag to av Amazons store vårsalg, er den siste basismodellen iPad, 10. generasjon, til salgs for $418. 

Også: De 75+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene live nå

Ikke bare kan du få 64 GB, Wi-Fi-aktivert nettbrett for $100 rabatt, men du vil også motta to års AppleCare+ som en del av denne pakkeavtalen.

Apple iPad 10th Gen Apple Pencil Dongle

Apple iPad 10th Gen + AppleCare+ Bundle for $418 (spar $100 på Amazon)

$408 på Amazon

Den 10. generasjonen, utgitt i 2022, er Apples nyeste iPad, og den har betydelige oppgraderinger, som symmetriske rammer, en større 10,9-tommers skjerm, støtte for Magic Keyboard Folio og den nyeste programvareversjonen, iPadOS 16. Men i motsetning til tidligere standard iPad-er, koster den jevnlig $449.

I stedet for den frontvendte Touch ID og hjem-knappen har 10. generasjon tynnere rammer rundt en større Liquid Retina-skjerm, fingeravtrykksensoren er flyttet til ytterkanten, og doble høyttalere flankerer venstre og høyre side når nettbrettet er holdt i landskapsorientering. Og hele enheten veier omtrent ett pund.

Les anmeldelsen: iPad 10th Gen (2022)

Da ZDNET-ekspertanmelder June Wan gikk hands-on med iPad 10th Gen i 2022 og ble imponert over Apples oppgraderinger til basismodellen. Han har til og med fortsatt å bruke nettbrettet langt ut i 2023, og oppdaterte anmeldelsen sin i mai.

"Mitt 'førsteinntrykk' Hot take er fortsatt i flammer: iPad slår ut iPad Pro-modellen på to måter. Den første er Apples eget tilbehør … Det andre området der den vanlige iPaden kanter ut Proffen er kameraplassering," Wan skrev i sin anmeldelse. 

Så hvis du ønsker å fange 10. generasjons iPad, som Wan sier står ganske rimelig opp mot iPad Air, er det nå på tide å hoppe på denne søte Amazon-avtalen mens den fortsatt varer.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele , og oppdaterer de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.