Den mest avanserte GPS-hundesporeren jeg har testet koster bare $32 akkurat nå

0
10
Pforprioritet=

Hunden din vet kanskje ikke at de har på seg Petcube GPS-sporer, men du vet , og den sinnsroen kan være uvurderlig.

Maria Diaz/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Petcube GPS Tracker er nå tilgjengelig for salg for $53, selv om den er nede på $32 i en begrenset periode under Amazons store vårsalg. Holdes i en silisiumetui, går Petcube GPS-trackeren på hunden din' s halsbånd og lar brukere spore kjæledyrets plassering i sanntid, angi sikre områder gjennom geofencing og slå på “tapt hund-modus”. Sporen kan kun brukes med et månedlig abonnement, som starter på $5 i måneden – – det er ingen gratis måte å spore kjæledyrets plassering med Petcube GPS Tracker. Enheten kan også være for stor og tung for noen små hunder.

Petcube har nettopp lansert en ny Petcube GPS Tracker som lar brukere holde oversikt over hundens plassering. Trackeren passer inn i et silikondeksel som går på halsbåndet til en hund. Enheten, som har et LED-lys og en pipetone som kan styres i Petcube-appen, er også vanntett. 

Også: Denne robotavfallsboksen til USD 700 forandret livet mitt

Alle som har oppdratt en valp, kjenner sannsynligvis panikken ved å ha den lille skurrende pelsballen gli forbi bena dine gjennom en åpen dør. Denne aktiviteten etterfølges vanligvis av en eier i panikk som jager en hund som ennå ikke har mestret tilbakekallingen og er drevet av mangel på sunn fornuft og et ønske om å ødelegge, slik valper vanligvis er. 

Se på Amazon

Hunden min er halvannet år gammel nå, og selv om tilbakekallingen hans er noe pålitelig takket være trening, foretrekker han fortsatt godt to minutter med frihet til å bæsje i naboens hage, i stedet for å komme tilbake til meg umiddelbart etter at jeg ringer ham når han kommer ut. 

Å få tak i Petcube GPS Tracker gir meg trygghet om at jeg vil kunne finne hunden min hvis den vandrer, men også hvis jeg tar ham med på tur eller utforsker i skogen bak huset mitt. 

Petcube GPS Tracker Maria Diaz/ZDNET

Jeg slipper ikke hunden min løs utenfor den inngjerdede hagen vår, men denne sporeren lar meg også sette trygge soner gjennom geofencing. Hvis hunden min forlater de trygge sonene, varsler Petcube meg med et telefonvarsel. Dette varselet lar meg være rolig at han alltid er der han skal være.

Også: Denne kjæledyrroboten lar deg se på, leke med og behandle hunden eller katten din fra hvor som helst< /strong>

Selv om jeg alltid jobber med å trene ham ut av de vanvittige valpens sprø, liker jeg ideen om å ha en GPS-tracker på ham for ikke bare å forhindre at han går seg vill, men også bidra til å styrke tilbakekallingen hans. Petcube GPS Tracker har en pipetone som du kan ringe på Petcube-appen fra smarttelefonen. Jeg lærer for øyeblikket hunden min å finne meg når han hører pipetonen, så han lærer at pipelyd tilsvarer at jeg ringer ham.

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="1280" height="719.0123456790125" fetchpriority="low" alt="Petcube GPS Tracker" height="0" width="0" title="Den mest avanserte GPS-hundesporeren jeg har testet koster bare $32 akkurat nå" />Maria Diaz/ZDNET

Enheten passer godt til min mellomstore hund på 35 pund, men siden enheten har en 2,3" x 0,9" x 0,7" størrelse og er nesten tre unser i vekt, kan jeg se hvordan den ville vært for stor for noen små hunder.

Denne GPS-trackeren tilbyr også aktivitetsovervåking, som sporer kjæledyrets forbrente kalorier, aktivitetstid og gått distanse, alt med historiske data. Når du angir hundens informasjon, inkludert vekten, vil appen anbefale et daglig mål for aktivitetstid for å holde hunden din sunn og glad. 

Petcube GPS Tracker

Petcube GPS Tracker er vanntett og kommer med en magnetisk lader.

Maria Diaz/ZDNET

En hunde fitness tracker er kanskje ikke en prioritet for mange kjæledyreiere, men det kan være et velkomment tillegg for folk som liker å trene med kjæledyret sitt eller de med en valp som trenger å gå ned i vekt. De historiske dataene er et morsomt tillegg som gir GPS-trackeren en ekstra funksjon.

Også: De beste robotstøvsugere for kjæledyrhår i 2024: Testet og gjennomgått

< p>Den største ulempen med Petcube GPS-tracker er at den krever et månedlig abonnement, som starter på $5 i måneden. Abonnementet inkluderer GPS og aktivitetssporing, tilgang til Petcube Trackers funksjoner, som det innebygde lyset og lydsignalet, og til og med en Vet Online chat-konsultasjon, som gir deg tilgang til en lisensiert veterinær på appen – for neste gang Fido tygger den rare planten fra naboens hage. 

Petcube GPS Tracker

Han ser langt roligere ut på bilder enn i det virkelige liv – han er en løper.

Maria Diaz /ZDNET

Petcube gir deg forskjellige alternativer, fra et grunnleggende abonnement til et premium-abonnement, med alternativer for å velge månedlige eller årlige betalinger. Du kan til og med betale inntil fem år på forhånd. Men på slutten av dagen er det enda et abonnement lagt til listen over månedlige betalinger. 

ZDNETs kjøpsråd

Etter å ha testet enheten i over en uke vil jeg anbefale Petcube GPS Tracker for folk som ønsker å finne kjæledyrene sine raskt og enkelt via GPS, så lenge du ikke har noe imot å betale for et abonnement. 

< p>Alle som ønsker å unngå en abonnementsavgift kan velge en AirTag med vanntett etui, slik det er vanlig praksis for noen kjæledyreiere. AirTag bruker ikke GPS. I stedet bruker enheten iPhones Finn mitt nettverk for å kommunisere plasseringen. Denne tilnærmingen betyr at en AirTag har risikoen for ikke å bli funnet på avsidesliggende steder uten iPhones i nærheten, for eksempel hvis du går tur eller camping og mister hunden din. 

Jeg liker det faktum at jeg kan alltid se nøyaktig hvor hunden min er, og at jeg har fred i sinnet fra å spore skrittene hans med 'Lost Pet Mode', som er en høysensitiv sporingsmodus du kan aktivere når du tror du har mistet hunden din.