Asus VivoBook Pro får nesten $500 i rabatt under Amazons vårsalg

0
21
Skriv en beskrivelse av produktet i én setning. Newegg

Vi har sett flere tilbud på bærbare datamaskiner under Amazons store vårsalgsarrangement, men denne avtalen har fanget øynene våre: Akkurat nå er Asus VivoBook Pro til salgs med 32 % rabatt. Du kan hente denne utmerkede bærbare datamaskinen for $987 på Amazon for en besparelse på nesten $500 av den vanlige prisen på $1499.

Asus VivoBook Pro (spar $462)

Asus VivoBook Pro (spar $462)

$987 hos Amazon

Asus VivoBook Pro er en arbeidsklar bærbar PC med høyteknologiske spesifikasjoner som vil vare i årevis. Den er utstyrt med en 16-tommers WQXGA+ OLED-skjerm (3840 x 2400), en Intel Core i7-prosessor (opptil 4,8Ghz), 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050-grafikk og 1TB SSD-lagring. 

Også: Asus' ny bærbar PC er et solid MacBook-alternativ som er bedre på flere måter

I tillegg kommer Asus VivoBook Pro også med Windows 11 Pro og et gratis tre måneders Adobe Creative Cloud-abonnement. Den bærbare datamaskinen markedsføres mot spillere fordi enheten har et utmerket kjølesystem med to vifter. Asus VivoBook Pro vil imidlertid også passe kontor- og hybridarbeidere som bare ønsker å oppgradere den bærbare datamaskinen. 

Akkurat nå er den bærbare datamaskinen til salgs for totalt $462 i rabatt, og $987 er den laveste prisen vi har sett på denne enheten.

Også: Jeg kan ikke anbefale 15-tommers MacBook Air nok, selv om det ikke er noe for meg