Fem største kunngjøringer på Microsofts March Surface and AI-arrangement

0
13
Sabrina Ortiz/ZDNET

Microsoft er uten tvil ledende innen AI-området akkurat nå , lanserer stadig nye tilbud og oppdateringer for å ligge i forkant. Derfor er det ingen overraskelse at selskapet tok til mars Surface and Windows AI-arrangementet for å avsløre en håndfull nye AI-funksjoner og maskinvare.

Også: Microsoft avduker Surface Pro 10 og Laptop 6 med AI-funksjoner. Her er hva som er nytt

Som Microsofts hendelsesbeskrivelse, “Avansere den nye æraen av arbeid med Copilot”," underforstått fokuserte arrangementet på selskapets AI-tilbud spesifikt for bedriftskunder. I stedet vil Microsoft Build, som finner sted i mai, ha kunngjøringer som passer bedre for vanlige forbrukere. Inntil da, her er alt selskapet avduket på Surface-arrangementet denne uken.

1. Copilot i Microsoft 365 er nå på Windows

windowscopilot.png Microsoft

De viktigste AI-nyhetene under arrangementet er at Copilot-funksjonene i Microsoft 365 endelig kommer til Windows. Dette er en stor gevinst for profesjonelle arbeidere, for nå i Copilot i Windows-grensesnittet kan de velge et "Work" alternativet for å aktivere Copilot i Microsoft 365, som vist på bildet ovenfor. 

Også: Microsoft Copilot vs. Copilot Pro: Er abonnementsavgiften verdt det?< /p>

Copilot i Microsoft 365 er en arbeidsflyt som endrer spill fordi den tilfører Copilot-hjelp på tvers av alle 365-applikasjonene, inkludert Word, Excel, PowerPoint, Outlook og mer, for å hjelpe til med oppgaver som å lage PowerPoint-presentasjoner, skrivehjelp og tolke regnearkdata . I utgangspunktet kan Copilot forstå brukerens hele univers av arbeidsdata for å gi enda dypere assistanse. 

2. Nye Copilot-tilgjengelighetsfunksjoner i Windows 11

Microsoft Copilot Maria Diaz/ZDNET

På slutten av måneden vil det komme en ny versjon av Windows 11 forhåndsvisning som vil har en rekke nye Copilot-ferdigheter for tilgjengelighet. For eksempel vil brukere kunne be Copilot om å slå på fortelleren og skjermforstørrelsen, endre tekststørrelse eller starte direkte teksting. 

Dessuten: Windows 11s store nye oppdatering er full av kunstig intelligens og ruller ut nå – her er hva som er i den

Å be Copilot hjelpe til med å justere PC-innstillingene gjør det mulig for brukere å ha mer kontroll av enheten, noe som gjør det lettere å få tilgang til viktige innstillinger i stedet for å måtte navigere gjennom en rekke forskjellige faner og slite med å finne det de spesifikt leter etter.

3. De første AI-drevne Surface PC-ene for bedrifter

Microsoft Surface Pro 10 og Laptop 6 Microsoft/ZDNET

Etter å ha lansert Surface Pro 9 eller Surface Laptop 5 for to år siden, avduket Microsoft endelig de etterfølgende modellene – Surface Pro 10 og Surface Laptop 6. Fordi dette var Microsofts første maskinvarelansering i AI-PCens æra, enheter fikk oppgraderinger under panseret, inkludert en ny prosessor, for bedre å støtte AI og produktivitetsoppgaver.

Også: Surface vs. MacBook: Kan Microsofts nye armbaserte AI-PCer konkurrere med Apple?

Begge modellene har en ny Intel Core Ultra (5 eller 7) prosessor som har en dedikert Neural Processing Unit (NPU) for bedre enhetsytelse og batterieffektivitet, spesielt når du utfører AI-relaterte oppgaver. Som vist på bildet ovenfor, forblir utseendet til Surface-enhetene relativt uendret. 

For en fullstendig oversikt over hva de nye produktene har, kan du lese ZDNETs Senior Review Editor Kerry Wan'apos ;s roundup.  

4. Windows 365 GPU-støtte 

Microsoft Surface Laptop Studio 2 på NYC-arrangement Kerry Wan/ZDNET

Selv om denne funksjonen ikke bruker AI, kan den absolutt være nyttig for oppgaver relatert til det. Windows 365 GPU har potensial til å forbedre mange profesjonelle' arbeidsflyter ved å gi brukere tilgang til GPU-baserte sky-PCer. Den forbedrede grafikkytelsen til disse maskinene vil være avgjørende for oppgaver som krever mer kraft, for eksempel innen grafisk design, bilde- og videoredigering (og gjengivelse) og mer.

Microsoft sier at Windows 365 GPU-støtte, som for øyeblikket er tilgjengelig i forhåndsvisning, var sterkt etterspurt av kunder som ønsket tilgang til en GPU i en Software-as-a-Service-løsning.

5. Den første Copilot-nøkkelen på en Microsoft-enhet

Microsoft Copilot-nøkkelen på ThinkBook 14 2-i-1 Gen 4 fra Lenovo. Max Buondonno/ZDNET

Det ville ikke være lanseringen av en AI PC uten å nevne en Copilot-nøkkel. Både de nye Surface-enhetene og det nye Surface Pro-tastaturet, avbildet ovenfor, inkluderer en dedikert Copilot-tast for å gjøre det enklere for brukere å få direkte tilgang til AI-hjelp. Det hjelper absolutt at Windows-brukere uten den nyeste PC-en eller Surface-enheten fortsatt kan få tilgang til funksjonen ved å klikke på Copilot-ikonet fra Windows 11-oppgavelinjen.