Walmarts $200 Meta Quest 2-avtale er enda bedre enn Amazons store vårsalgstilbud

0
13
719.375 Jason Hiner/ZDNET

Denne uken har handlet om Amazons store vårsalg-arrangement, men det har latt døren stå åpen for konkurrerende forhandlere til å prismatche eller til og med slå e-handelsgigantens beste tilbud. Eksempelvis har Amazon rabattert den aldri så relevante Meta Quest 2 ned til $200, den laveste prisen til dags dato, og Walmart øker den ved å kaste inn ytterligere $50 i Meta Quest Store-kreditt, som gjelder for spill og annet nedlastbart VR-innhold. Til denne prisen er Quest 2 enkelt den beste VR-avtalen akkurat nå, enten du bare begynner med sporten eller vil ha et sekundært hodesett.

Meta Quest 2 VR-headset

Meta Quest 2 + $50 butikkkreditt for $199 ( spar $100 på Walmart)

Se nå på Walmart

Selv om Quest 2 ikke er det mest prangende VR-hodesettet fra Meta, enn si på markedet, har det en kompakt, relativt lett formfaktor, støtte for PC VR, en 1920 x 1832 oppløsning per øye-skjerm som kan øke opp til 90Hz oppdateringsfrekvenser , og ergonomiske berøringskontrollere. For nybegynnere og folk som bare vil ha en enkel virtuell virkelighetsopplevelse, vil dette hodesettet levere, og litt til.

Også: De 75+ beste Amazon-tilbudene du kan handle under det store vårsalget

Det er fordi Meta har gitt den flere programvareoppgraderinger siden den først ble utgitt i 2020, inkludert håndsporing og forbedret VR-streaming. Det er også verdt å nevne at den gang var 64 GB av Quest 2 priset til $299, så det faktum at du kan kjøpe en som har dobbelt så stor lagringsstørrelse (128 GB), flere muligheter og tilgang til en ekspansiv bibliotek med apper og spill for $100 mindre gjør denne Meta Quest-avtalen til en å huske.

Også: De beste VR-headsettene: Ekspert testet og anmeldt

Som jeg nevnte tidligere, er den bedre Quest 2-avtalen under Amazons Big Spring Sale-arrangement faktisk på Walmart, hvor forhandleren samler en Meta Quest Store-kreditt på $50 med headsettet. Det burde være nok til å kjøpe minst to store VR-titler, inkludert Beat Sabre, Superhot, Supernatural og mer. 128 GB lagringsplass bør også være tilstrekkelig for dusinvis av apper og annet innhold du planlegger å laste opp til Quest.

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons 2024-vårsalg kjører& #xA0;fra 20.–25. mars på detaljhandelsgigantens nettsted. 

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.