Skaff deg en Dyson V11 Plus trådløs støvsuger for $270 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
23
Dyson V11 på grønn bakgrunn

Dyson V11 er en enestående verdi, takket være en Amazon-rabatt.  

Dyson/ZDNET

For noen år siden kjøpte vi en Dyson V11 Plus trådløs støvsuger for å holde gulvene fri for søppel, kattepels og (ja) til og med menneskelig rusk . Jeg var skeptisk til å begynne med, men skjønte etter hvert at denne støvsugeren faktisk var kraftig nok til å rengjøre både tregulv og teppegulv med en letthet som vanlige støvsugere ikke kunne møte.

Som med alle Dyson-støvsugere, er V11 veldig enkel å bruke. Med en lettlest LCD-skjerm vet du alltid hvor mye batteri du har og til og med eventuelle advarsler som kan oppstå (som et skittent filter). Et av de kuleste triksene i denne støvsugeren er at den automatisk registrerer om du er på teppebelagte eller ikke-teppebelagte gulv. I det sekundet du treffer teppet, øker Dyson kraften. 

Også: De 75+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene live nå

Bare så du vet, er dette støvsugeren avviklet av Dyson (fordi det ble overtatt av senere, kraftigere modeller), men det er fortsatt tilgjengelig på Amazon og er for tiden 36 % rabatt (fra $720 til $443), en besparelse på $277 . Til den prisen er dette støvsugeren stjålet.

Dyson V11 Plus trådløs støvsuger

Dyson V11 Plus trådløs støvsuger

$443 hos Amazon

Funksjonene til V11 inkluderer:

60 % mer kraft og 60 minutters kjøretid på full lading. LCD-skjermen viser strømmoduser, vedlikeholdsvarsler og gjenværende kjøretid. Knapp (plassert på LCD-skjermen) som lar deg bytte mellom de tre modusene manuelt. Tre rengjøringsmoduser (Ekko, Auto og Boost). Motorbarrens renser alle gulvtyper og løsner til og med langt hår og kjæledyrs pels mens du rengjør. Konverteres raskt til håndholdt. Inkluderer syv forskjellige tilbehør for allsidig rengjøring. Uten pose. Inkluderer HEPA-filter. Veier 6,6 pund.

Jeg skal ikke si at dette vakuumet er perfekt. Fra vår erfaring er V11 helt strålende på tepper, men på tregulv mangler det litt. For å plukke opp slike som kattestrø, må du slå opp modusen for å øke, ellers vil du gå over disse bitene flere ganger for å plukke dem opp. I Boost-modus blir søppelet imidlertid plukket opp mer effektivt. Problemet med Boost-modus er at det vil tømme batteriet mye raskere. Som med vår eldre Dyson-støvsuger, får du omtrent 10 til 15 minutters kjøretid ut av full lading når du kjører i modusene med høyere effekt. Så bruk Boost-modus med omhu.

Bortsett fra det ene forbeholdet er Dyson V11 et flott vakuum som har hjulpet oss å holde gulvene (og møblene) rene nok til å møte de krevende behovene til to personer som foretrekker at boligen deres er plettfri. Og til denne prisen (selv etter å ha blitt avviklet), kan du ikke slå V11.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, Selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.