Få et par Beats Studio Buds+ for $100

0
17
be52

Studio Buds+ fra Beats får $70 i rabatt.

StackSocial/ZDNET

Et par av høy kvalitet med ørepropper kan gjøre en så positiv forskjell i livet ditt. Å lytte til musikken din i høyoppløsning uten å måtte føle hodet tynget av et stort, klønete over-ear-hodetelefonsett er befriende. Å stikke innom for en podcast eller en telefonsamtale med folk mens du rydder huset kommer godt med. Pluss å bruke hvit eller brun støy for å sove gjennom en støyende natt kan være en livredder. 

For å spare på et par ørepropper av høy kvalitet, bør du vurdere å kjøpe disse Beats Studio Buds+ True Wireless Noise-Cancelling Earbuds i åpen boks, som er til salgs for bare $100 (reg. $169).

Beats Studio Buds+ True Wireless Noise Cancelling Earbuds (Open Box)

Beats Studio Buds+ True Wireless Noise Cancelling Ørepropper (Open Box)

$100 hos StackSocial

De kraftige knoppene kommer med aktiv støyreduserende teknologi, som automatisk blokkerer distraherende lyder utenfor. Dette er ideelt for musikkelskere. For brukere som tar mange samtaler, hjelper dobbeltstrålemikrofonene å målrette stemmen din og filtrere ut bakgrunnslyder slik at du kan høres så tydelig som mulig. 

Bruk av Beats Studio Buds+ er enkelt og brukervennlig med on-ear-kontroller som du kan bruke til å hoppe over sanger og ta samtaler. Med knoppene' trykk-og-hold-funksjonen, kan du ta disse kontrollene et skritt videre for å endre lyttemodus, samhandle med en stemmeassistent og til og med kontrollere volumet til det du lytter til. 

Denne åpne eske gjenstanden er bekreftet å være i “ny tilstand og satt i ren emballasje.” De fleste nye varer med åpen boks anses vanligvis som overflødig beholdning, og med forsiktig håndtering kommer de ikke til å skille fra nye, dyrere versjoner av de samme produktene. 

Disse Beats Studio Buds+ True Wireless Noise – Kansellerende ørepropper er til salgs for bare $100 (reg. $169) i en begrenset periode.