Google har nettopp lansert en raskere og mer effektiv Chrome-nettleser for Windows, men det er en hake

0
14
Hold opp HP Dragonfly Pro Chromebook. Kerry Wan/ZDNET

Google har sluppet en ny versjon av Chrome-nettleseren som er kompatibel med Windows-PCer drevet av ARM-basert  Snapdragon CPUer. Denne nye utgivelsen er fullt optimalisert for den nye maskinvaren og operativsystemet, så surfingen skal være raskere og jevnere. 

Også: Installere ChromeOS Flex? 5 ting du må gjøre først for å unngå hodepine

"Den nye versjonen av Google Chrome vil bidra til å sementere Snapdragon X Elites rolle som den fremste plattformen for Windows-databehandling fra midten av 2024, " Qualcomm president og administrerende direktør Cristiano Amon sa.

Husk at Snapdragon X Elite ikke er klar for utgivelse før midten av 2024. Hvis du håper å kjøpe en Windows-PC drevet av Snapdragon X Elite, vil du sannsynligvis ha to alternativer å velge mellom i mai: Microsofts Surface 6 og Surface Pro 10, som begge ryktes å ha tilgjengelige forbrukervarianter. innen da.

X Elites spesifikasjoner viser 12 Oryon-kjerner som ifølge Qualcomm skal doble ytelsen til Intels 13. generasjons Core i7-1360P og i7-1355U. Qualcomm hevder også at X Elite tilbyr omtrent 68 % mindre strømforbruk, noe som burde oversettes til en stor forbedring av batterilevetiden.

Også: Google Chrome beskytter deg nå bedre mot risikable nettsteder og svake passord< /strong>

Den nye ARM-baserte versjonen av Chrome inkluderer også nettleserens generative AI-funksjon Help Me Write, som hjelper deg å begynne å skrive eller avgrense noe du allerede har skrevet. Brukere vil også ha tilgang til tusenvis av Chrome-utvidelser og -temaer.

Selv om det er få alternativer for ARM-baserte Windows-PCer, satser Google sannsynligvis på at antallet øker i løpet av de kommende årene. Google sier at du vil kunne laste ned den ARM-baserte versjonen av Chrome denne uken.