De 25 mest populære produktene ZDNET-lesere kjøpte forrige måned

0
12
Samsung S95D OLED Jason Hiner/ZDNET

Spring gjorde sitt store inntog forrige måned, og mange forhandlere, fra Samsung til Best Buy til Amazon, feiret med noen seriøse besparelser på toppteknologi under noen forskjellige salgsarrangementer, som Amazons nylig avsluttede Big Spring Sale. 

ZDNETs team av ekspert produkttestere og redaktører søkte gjennom alle de beste produktene og tilbudene som kom og gikk gjennom den siste måneden for å hjelpe deg med å finne den beste verdien på alle produktene du ville ha (og de du ikke visste at du trengte) . Og nå har vi fått noen data som viser hvilke varer ZDNET-lesere har kjøpt mest i løpet av mars måned. 

Også: Samsung vil fortsatt gi deg en gratis 65- tommers 4K-TV: Se om du kvalifiserer

Teamet vårt har samlet de bestselgende produktene på tvers av forskjellige forhandlere den siste måneden. Følgende er oppført i rekkefølge av enheter solgt via lenkene som er klikket på fra ZDNET-historier. (En merknad: Personvernet ditt er beskyttet — vi har bare tilgang til aggregerte data fra brukerbasen vår, og det er ingen måte for oss å identifisere kjøpene til enkeltpersoner.) 

Her er de 25 beste produktene ZDNET-lesere kjøpte i løpet av mars måned – og noen av disse flotte kjøpene er fortsatt på salg. 

De 25 beste produktene ZDNET-lesere kjøpte i mars 2024

    Få en gratis 65-tommers TU690T TV med Samsung 2024 TV forhåndsbestilling (spar $499 hos Samsung) Helioclipse 12-Pack solformørkelsesbriller: $10 (spar $27 hos Amazon)Spigen Tempered Glass Screen Protector for iPhone 15 Pro: $18 (spar $17 hos Amazon) )Nintendo Switch OLED Pokemon Scarlet/Violet-versjon: $330 (spar $114 på Walmart)FITVII Fitness Tracker-smartklokke: $45 hos Amazon LC-dolida søvnhodetelefoner og maske: $20 (spar $20 hos Amazon) Perytong søvnhodetelefoner: $20 på AmazonRocketbook Fusion Smart Reusable Notebook: $30 (spar $7 hos Amazon)Anker Powerline III USB C til USB C ladekabel 6 fot: $10 hos AmazonAnker 622 magnetisk batteri med stativ: $35 (spar $35 hos Amazon) Woosh! 2.0 Smartphone Screen Cleaner Kit: $20 hos AmazonBaseus Magnetic Power Bank 6000mAh bærbar lader: $37 hos BaseusBosch GO (Gen 2.0) Smart skrutrekker: $80 hos AmazonOnePlus Open, 16GB RAM+512GB Dual-SIM Factory Ulåst Smarttelefon: $10,20 $2. Lifegoo Mini Electric Screwdriver 62-in-1: $42 hos AmazonSoundcore av Anker Sleep A10 Sleep Earbuds: $130 hos AmazonJLab Jbuds ANC 3 Wireless Earbuds with Charging Case: $60 hos AmazonHoto Electric Screwdriver 3.6V Kit: $43 (spar $27 på Amazon Smart)CardSmart Bluetooth-vare- og lommeboksporing: $40 hos AmazonFå 69 % rabatt på NordVPNs 2-års plan + 3 måneder ekstra (spar på NordVPN) Sony WF1000XM5 trådløse støyreduserende ørepropper i svart: $278 (spar $22 hos Amazon)Jiobit Gen 3 Smart Tag GPS Tracker: $150 (for øyeblikket ikke på lager)Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm med Blue Alpine Loop: $780 (spar $19 hos Amazon) iRobot Roomba j7+ Robotstøvsuger: $577 (spar $233 hos Amazon) Ultimate Basketball Tilbud, spar $40 i 4 måneder på Sling TV (spar på Sling TV)

For mer, sjekk ut de beste Amazon-tilbudene akkurat nå.