De beste gaming bærbare datamaskinene i 2024: Razer, Acer, MSI og mer sammenlignet

0
13

Når det kommer til en spillers suksess, handler det ikke bare om ferdigheter. Det handler også om å ha den beste gaming-laptopen for å hjelpe deg i kampen om kronen. Fra en glitrende, detaljert skjerm til fyldig, fargerik grafikk, det er mye å si for en flott bærbar PC. Disse datamaskinene er utstyrt med kraftige prosessorer og avansert maskinvare for å levere toppmoderne spesifikasjoner for dine spilleventyr. 

Også: Det beste bærbare datamaskiner

Spillbærbare datamaskiner er imidlertid ikke de billigste bærbare datamaskinene, så det er viktig at du finner den beste spillbærbare datamaskinen som er verdt pengene. ZDNETs dyptgående forskning avslører at Razer Blade 17 er den beste gaming-laptopen, takket være dens fenomenale ytelse, oppgraderte i7-prosessor og overlegne grafikk. Vi inkluderte imidlertid også alternativer fra Acer, MSI, Asus og mer. 

Også: De beste datamaskinene

De beste bærbare gaming-PC-ene i 2024

Vis mindre Se nå på WalmartView nå på Amazon Pros Fantastisk skjerm Fantastisk tilkobling Stillegående drift Ulemper Dårlig batteri Begrenset lading

Razer Blade 17

Beste spill laptop generelt

Razer Blade 17-spesifikasjoner: Prosessor: Intel Core i9 | Skjermstørrelse: 17,3 tommer | Grafik: RTX 3080 Ti | Operativsystem: Windows 11 

Razer Blade 17 er ikke bare den beste gaming-laptopen du kan kjøpe, men den er også den beste 17-tommers bærbare.&# xA0;

4K Ultra-HD-skjermen måler 17,3 tommer og er utstyrt med en rask 144-Hertz-oppdateringsfrekvens. Det er oppgradert NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti-grafikk, paret med en 12. generasjons Intel 14-Core i9-prosessor med opptil 5,3 GHz Turbo Boost for enda raskere ytelse enn før. Det raske GDDR6-minnet er 50 % raskere enn forrige generasjon, og gir deg forbedringer du faktisk kan se og føle. Chroma RGB-tastaturet er en ekstra bonus, og gir enkel synlighet selv i mørket. Den er også stillegående, ved å bruke sitt karakteristiske Vapor Chamber Cooling-system for å sikre en mykere drift. 

Gled deg over utmerket tilkobling med Thunderbolt 4 USB-C-, USB-A- og SD-kortkompatibilitet. Windows 11 leveres også forhåndsinstallert.

Razer Blade 17Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på WalmartView nå hos Amazon Pros Imponerende tastatur Utmerket skjerm Rimelig Ulemper Ikke så bærbart Høylytte fans

Acer Nitro 5

Beste bærbare gaming-verdi

Acer Nitro 5-spesifikasjoner: Prosessor: Intel Core i5-9300H | Skjermstørrelse: 15,6 tommer | Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 1650 | Operativsystem: Windows 10 Home 

Acer Nitro 5 er et godt valg for den beste rimelige gaming-laptopen, og tilbyr en enkel design med en lav prislapp som brukere ikke kan annet enn å sette pris på. 

Nitro 5 bruker en niende. -Generasjons Intel Core i5-9300H-prosessor, arbeider med en hastighet på opptil 4,1 gigahertz for en pålitelig ytelse du kan stole på. Intel Wireless Wi-Fi 6 er innebygd for raskere trådløse tilkoblinger mens du spiller, og bidrar til å forhindre forstyrrende etterslep og krasj. For større bekvemmelighet kommer Amazon Alexa innebygd og klar til bruk. 

Skjermen er også flott: 15,6-tommers full HD-skjerm viser den bærbare datamaskinens NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk og LED-bakgrunnsbelysning. Det bakgrunnsbelyste tastaturet er en livredder under de sene nattspilløktene, mens Acer Cool Boost-teknologi holder ting stille slik at du ikke forstyrrer noen sovende romkamerater eller familie.  

Acer Nitro 5Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Tilpassbar RGB-belysning Lett og bærbar Solid maskinvare Ulemper Leveres med bloatware Ikke det mest effektive kjølesystemet

Asus ROG Zephyrus G14

Beste ultraportable spillbærbare bærbare datamaskin

Asus ROG Zephyrus G14-spesifikasjoner: Prosessor: AMD Ryzen 9 8945HS | Skjermstørrelse: 14 tommer | Grafik:  Nvidia GeForce RTX 4060 GPU | Operativsystem: Windows 11 Home

Hvis portabilitet er en viktig faktor for å velge en bærbar PC, er Asus ROG Zephyrus G14 et av de beste alternativene der ute. Denne MacBook-inspirerte bærbare datamaskinen har maskinvaren for spill (Ryzen 9 er blant det øvre sjiktet av prosessorer), samtidig som den er subtil nok til å fungere som en kontorklar bærbar datamaskin. 

OLED-skjermen med 2K-oppløsning er omgitt av tykke svarte rammer, og fungerer som en kontrast som får fargene på skjermen til å poppe opp, spesielt mot det stilige hvite tastaturet. Legg til et overraskende langvarig batteri, og du har en bærbar datamaskin som er like hjemme i spillet som på kontoret.

asus-rog-zephyrus-14-on -tableVis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros 1080p gaming 144Hz oppdateringsfrekvens Rimelig Ulemper Skjerm kan bli bedre Plastkonstruksjon

HP Victus 15

Beste HP gaming bærbare datamaskin

HP Victus 15-spesifikasjoner: Prosessor: Intel Core i5-12500H | Skjermstørrelse: 15,6 tommer | Grafik: NVIDIA GeForce RTX 3050| Operativsystem: Windows 11 Home

HP Victus 15 er også en av de beste bærbare datamaskinene til under 1000 dollar du kan kjøpe. 

Denne HP gaming-laptopen kommer med en 12. generasjons Intel Core i5-12500H-prosessor med NVIDIA GeForce RTX 3050 grafikk og nye forbedrede Ray Tracing og Tensor Cores for en overlegen ytelse i forhold til tidligere modeller. Nyt 1080p Full HD-skjermen som måler 15,6 tommer for en akkurat passe størrelse som mange brukere setter pris på. 

Du har også ekstra bred visning med 178-graders visningsvinkler, slik at du og vennene dine fortsatt kan se klart fra alle vinkler. NVIDIA GeForce RTX 3050-grafikk skinner på denne modellen og er ytterligere supplert med et bakgrunnsbelyst tastatur som alltid sikrer at synlighet er en toppprioritet. Batteriet varer opptil åtte timer, men det tar bare 30 minutter å få en 50 % lading når du bruker HP Fast Charge, slik at du kommer tilbake i spillet så mye raskere. 

HP Victus 15 Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Best Buy-proffer Utrolig kraft Fenomenal mini-LED-skjerm Utmerket tastatur Ulemper Dyrt Veldig tungt

MSI GT77 Titan

Beste 17-tommers spillbærbare bærbare

MSI GT77 Titan-spesifikasjoner: Prosessor: Intel Core i9-13980HX | Skjermstørrelse: 17,3 tommer | Grafik: RTX 4080 | Operativsystem:Windows 11 Pro

MSI GT77 Titan kommer forberedt for seriøs ytelse med en imponerende konstruksjon som ikke ofte sees blant bærbare spillmaskiner.

Det starter med en superrask 13. generasjons Intel Core i9 -13980HX-prosessor. Derfra kan du nyte en monster 17,3-tommers 4K-skjerm i Ultra HD som består av bittesmå mini LED-lys for en utrolig detaljert og levende skjerm. Den kommer også med et spesielt antirefleksbelegg for å sikre topp synlighet, uansett hvor du befinner deg. 

NVIDIA GeForce RTX 4080 grafikkort vil yte spillene dine rettferdighet og fungerer sammen med  Cherry MX Ultra Low Profile mekanisk tastatur. Tilkoblingen er flott med alternativer for Thunderbolt 4- og USB-Type C-porter. I mellomtiden presser MSI OverBoost Ultra-teknologien for maksimal ytelse samtidig som den forhindrer overoppheting gjennom Cooler Boost Titan-systemet. 

MSI GT77 Titan Vis ekspert Ta Vis mindre

Hva er den beste spillbærbare datamaskinen?

Brukere og eksperter er enorme fans av Razer Blade 17, og det er vanskelig å ikke være det. Den er moderat priset samtidig som den gir en overdimensjonert skjerm, avansert i9-prosessor og tilpasset RGB-belysning. 

For å se hvordan den kan sammenlignes, er dette en titt på de beste bærbare gaming-PCene.

< td>

$1899

Gaming bærbar PC

Kostnad

Prosessor

Skjermstørrelse

Razer Blade 17

$1 900

Intel Core i9

17,3 tommer

Acer Nitro 5

$700

Intel Core i5-9300H

15,6 tommer

ASUS ROG Zephyrus 14

AMD Ryzen 9 8945HS

14 tommer

HP Victus 15

$720

Intel Core i5-12500H

p>

15,6 tommer

MSI GT77 Titan

$3 839

Intel Core i9-13980HX

17,3 tommer

Hvilken er den beste gaming-laptopen for deg?

Det er ikke alltid så lett å finne den beste gaming-laptopen for dine behov. De tekniske spesifikasjonene kan være forvirrende å spore og begynne å føle på samme måte fra modell til modell. 

Det er der jeg kan hjelpe. Før du kjøper den beste gaming-laptopen, bør du vurdere disse forslagene for å hjelpe deg med å finne den riktige modellen for dine behov.

Velg denne bærbare spillbæreren…

Hvis du vil…

Razer Blade 17

Pålitelig ytelse med utmerket grafikk og en sjenerøs skjerm. Det raske GDDR6-minnet er 50 % raskere enn forrige generasjon.

Acer Nitro 5

Den beste rimelige gaming-laptopen med en i5-prosessor. Den 15,6-tommers full HD-skjermen viser den bærbare datamaskinens NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk og LED-bakgrunnsbelysning. 

ASUS ROG Zephyrus 14

En bærbar PC med solid maskinvare som faktisk er bærbar, eller en bærbar PC som du kan ta med inn på kontoret. 

HP Victus 15

En populær bærbar spillbærbar PC med en tydelig 1080p-skjerm og paneler for bred visning. Batteriet varer også i opptil åtte timer.

MSI GT77 Titan

En kraftfull gaming-laptop med markedsledende mini-LED-skjermteknologi og en oppgradert i9-prosessor.

< h2>Hvordan valgte jeg disse bærbare gaming-PC-ene?

Før du kjøper en gaming-bærbar, bør du ta deg tid til å reflektere over disse vurderingene.

Prosessor: Også kjent som CPU, er prosessoren som hjernen til datamaskinen, og hjelper alt til å kjøre riktig og raskt. De fleste bærbare spillmaskiner har prosessorer som Intel Core i9 eller i7, eller du kan se en AMD Ryzen 7- eller 9-prosessor på andre bærbare datamaskiner. Når du handler, husk denne tommelfingerregelen: jo høyere tall, jo kraftigere prosessor. 

Grafikkort: Når du spiller, er det viktig å ha best mulig grafikkort slik at spillet ditt kan føles naturtro med rike farger og levende bilder. De fleste av de beste gaming-bærbare datamaskinene har en tendens til å inkludere NVIDIA GeForce- eller AMD Radeon-grafikkort.

Tilkobling:Bærbare datamaskiner tilbyr vanligvis ikke så mange porter som deres stasjonære følgesvenner, men det betyr ikke at du er uheldig. De beste gaming-bærbare datamaskinene vil tilby mange alternativer, for eksempel USB-C, USB-A, Thunderbolt 4 og HDMI-porter. 

Pris:Kostnaden for en god gaming-laptop kan variere betydelig, med forskjellen på flere tusen dollar. Ting som prosessor, grafikkort og minne kan alle påvirke prisen, så husk disse tingene når du handler. For å gi deg en ide om hva du kan forvente, fant vi ut at de beste gaming-bærbare datamaskinene varierer fra $650 til mer enn $3800 i pris. 

Hvilket merke er best for gaming-bærbare?

Når du handler etter bærbare spillmaskiner, vil du finne at det er mange alternativer tilgjengelig fra flere forskjellige datamaskinprodusenter. Noen produsenter kan spesialisere seg på budsjett bærbare spillmaskiner, mens andre kan fokusere på avanserte bærbare datamaskiner. I søket vårt fant vi at de beste bærbare gaming-PC-ene kom fra ledende produsenter som Razer, Acer, Asus og HP.

Kan du kjøpe en gaming-laptop for $1000?

Det er lett å bruke flere tusen dollar på en gaming-laptop, men det er mulig å finne en flott gaming-laptop under $1000 når du har et budsjett. Med Acer Nitro 5 og HP Victus 15 priset rundt $650, kan du enkelt kjøpe en kvalitetsbærbar PC under $1000 uten å ofre viktige funksjoner. 

Hvor mye RAM trenger jeg i en gaming-bærbar?< /h2>

RAM refererer til minne med tilfeldig tilgang, eller hvor mye minne datamaskinen har. Det er avgjørende at den bærbare spillbæreren har nok RAM til å kjøre favorittspillene dine og lagre filer. Vanligvis har de beste gaming-bærbare datamaskinene minst åtte megabyte RAM, men den generelle tommelfingerregelen er jo mer RAM, jo bedre.

Finnes det alternative gaming-bærbare datamaskiner verdt å vurdere?

Disse er ikke de eneste tilgjengelige alternativene. Sjekk ut disse andre alternativene for den beste spillbærbare datamaskinen som kan være verdt en ny titt.

Se på AmazonView på AmazonView på Amazon