Oura Ring-brukere kan nå teste kommende helsefunksjoner gratis. Slik gjør du

0
12
ringeprioritet Nina Raemont/ZDNET

Oura tillater brukere til å teste og forme appfunksjonene før de er allment tilgjengelige med lanseringen av Oura Labs, det smarte ringmerket kunngjort i dag. 

Gjennom betaplattformen vil medlemmene ha et mer intimt engasjement for å prøvekjøre funksjoner under utvikling. Oura Labs-brukere kan slå på og av eksperimentelle funksjoner og til og med gi konstruktive tilbakemeldinger før de offisielt utgis. Noen funksjoner, kategorisert i "oppdagelsesfasen" kan fjernes, endres eller gjøres permanent i appen basert på tilbakemeldingene fra brukerne, sier Oura. 

Også: Oura Ring-brukere kan nå synkronisere data med Strava – her er hvordan du slår den på

Det første eksperimentelle produktet Oura Labs-brukere kan prøve, er Symptom Radar-funksjonen, nå tilgjengelig på iOS-appen. Symptom Radar vil bruke biometriske trender som temperatur, respirasjonsfrekvens, hvilepuls og hjertefrekvensvariasjon for å oppdage endringer i en persons velvære. Når Oura oppdager belastning, vil den varsle medlemmene og be dem om å aktivere hvilemodus eller oppmuntre til et lavere aktivitetsmål for dagen. 

Merkevaren for smartringer har styrket sine nye funksjoner på det siste, i et forsøk på å tilsynelatende konkurrere med de mange spirende smartringmerkene som kommer på markedet i år. Samsung er blant den gruppen, med debuten av sin første smarte ring, Samsung Galaxy Ring, satt til siste halvdel av 2024. Movano Health sendte Evie Ring, en smart ring for kvinner, tidligere i år. Andre smartringmerker, som Ultrahuman og RingConn, har debutert smartringer som konkurrerer med brukergrensesnittet og datainnsamlingen til Oura. 

Også: Den beste smartringen for treningsjunkier slår Oura på 4 viktige måter

Størrelsen på markedet for smarte ringer forventes å øke til en industri på 1 milliard dollar innen 2032, ifølge en rapport fra DataHorizon Research. Og etter hvert som markedet for smartringer vokser, tilbyr Oura, bærebjelken i markedet, flere funksjoner og synkronisering med mer populære apper, som Strava og Natural Cycles, for å opprettholde sin posisjonering. 

Oura medlemmer kan få tilgang til Oura Labs og melde seg på for å teste nye funksjoner fra og med i dag.