Du kan kanskje tjene penger på de mest populære trådene dine

0
14
Tråder kan betale deg for populære innlegg Lance Whitney/ZDNET

Du kan snart få betalt for å lage virkelig populære innlegg på tråder. Meta lanserer et bonusprogram kun for invitasjoner som vil belønne Threads-brukere basert på ytelsen til innleggene deres og antall innlegg de publiserer.

Først bekreftet av Meta til Business Insider (krever abonnement), bonusene utbetales kun til Threads-innlegg med 2500 eller flere visninger. Selskapet avslørte ikke hvor bonusprogrammet er tilgjengelig eller hvor lenge det kan kjøre, men en Threads-støtteside gir flere nøkkeldetaljer og krav for både Threads- og Instagram-kontoene dine.

Også: President Biden bruker tråder for å legge ut innlegg til det føderale. Slik kan du også

Threads-profilen din må være offentlig og Instagram-profilen din må være en profesjonell (enten bedrift eller skaper). Hvis du ber om å bli med i bonusprogrammet, vil du motta et popup-varsel og en invitasjon i Professional Dashboard i Instagram-appen, en funksjon som kun er tilgjengelig for bedrifts- og skaperprofiler.

Deretter trenger du for å sette opp bonuser på Instagram før kvalifiseringen din går ut. Ved å trykke på alternativet for bonuser i dashbordet avsløres vilkårene for bonusen, statusen til inntektene dine og utløpsdatoen for programmet.

I løpet av programmets testfase må hvert kvalifiserende innlegg motta minst 2500 visninger via Threads iOS- eller Android-appen eller Threads-nettstedet. Bonusene deles ut basert på ytelsen eller engasjementet til innleggene dine, samt antall innlegg du oppretter.

Meta sa at du kanskje også må tjene et visst minimumsbeløp for å motta en utbetaling, men spesifiserte ikke beløpet. Hvis du ikke klarer å nå dette ukjente beløpet, vil du ikke få betalt, selv om Meta sa at det kunne invitere deg til å bli med i et annet bonusprogram på veien. Beløpet du tjener beregnes ved slutten av bonusperioden. Du mottar deretter utbetalingen en gang i den påfølgende måneden.

Hvert av innleggene dine må også oppfylle følgende betingelser:

Innlegget ditt kan ikke gjøres krav på av en annen rettighetshaver. Innlegget ditt kan ikke bryte Instagrams retningslinjer for inntektsgenerering for innhold. Innlegget ditt kan ikke være merkevareinnhold. Innlegget ditt må være på et språk som støttes av bonusprogrammet. Innlegget ditt kan ;ikke inkludere innhold vannmerket med en tredjeparts plattforms merke, navn eller logo. Innlegget ditt kan ikke se ut til å være uautentisk eller motta falske visninger eller kunstig forsterkede visninger. Innlegget ditt kan ikke ha blitt slettet. innlegget må inneholde tekst.

Tråder ble lansert i juli 2023, og fikk en økning i popularitet rett utenfor porten, og la til mer enn 100 millioner brukere på mindre enn en uke. I månedene som fulgte, så plattformen imidlertid antall brukere og engasjementstid synke etter hvert som den første buzzen tok av. Etter hvert som Threads begynte å legge til flere funksjoner, kom imidlertid tjenesten tilbake og er for tiden den nest mest populære gratisappen i Apples App Store og blant topp 10 i Google Play Store.

Å betale for spesielt populære Threads-innlegg er Metas siste triks for å lokke inn flere brukere. X, tidligere Twitter, betaler brukere for innlegg som er svært engasjerende, men du må først registrere deg for et Premium-abonnement for $8 per måned eller et Premium+-abonnement for $16 per måned.