ESPNs strømmetjeneste kommer til Disney+ i 2025. Her er det vi vet

0
11
espn streaming Artie Beaty/ZDNET

Hvis du føler deg tvunget til å beholde kabelbunten bare for å se sport, kan du få litt lettelse neste år. Disney-sjef Bob Iger har bekreftet at ESPNs etterlengtede frittstående strømmetjeneste, som vil inkludere alle sportsgigantens lineære kanaler og mer, er satt til å komme til Disney+ i 2025.

Selskapet sier at integrasjonen vil fungere på samme måte som hvordan Disney+ nå inkluderer  Hulu innhold. Livebegivenheter fra NFL, NBA, MLB, NHL og collegesport vil være en del av pakken, det samme vil studioshow, 30 for 30 dokumentarserier, og det Disney kaller en “oppslukende, tilpassbar sportsopplevelse” som vil inkludere fantasy- og gamblinginnhold.

Også: De beste live-TV-strømmetjenestene for ledningskuttere: Eksperttestet

Kort sagt, dette vil være et mye større tilbud enn det som for øyeblikket er tilgjengelig på ESPN+. Disney håper å gi alt du får gjennom en tradisjonell kabelpakke, og mer. Iger bemerket at det oppslukende, tilpassbare innholdet ville skille ESPNs tilbud fra streamingsatsingen ESPN/Fox/Warner Bros Discovery som selskapene annonserte i februar og som skal lanseres senere i 2024.

tillegg av en frittstående ESPN-pakke kommer på et tidspunkt Disney+ ser store abonnentgevinster – mer enn 150 millioner ved slutten av siste regnskapsår – men også store tap – 387 millioner dollar i fjerde kvartal 2023.

Det er ennå ingen offisiell informasjon om hva den nye ESPN-pakken vil koste. Den nåværende planen med Disney+, Hulu og ESPN+ koster $14,99 per måned med annonser og $24,99 per måned uten annonser. I mars 2024 siterte The Athletic nettverkskilder som sa at ESPNs nye tilbud sannsynligvis ville koste $25 til $30 per måned.

The Athletic bemerket også at for tiden betaler 71 millioner mennesker for ESPN som en del av en TV pakke som kabel eller YouTube TV. Gitt at den gjennomsnittlige amerikanske abonnenten bruker mer enn $1000 i året på strømming, må du lure på hvor mye du egentlig ville spare ved å kutte snoren for ESPNs nye tilbud.