Roombas nye $275 Combo Essential kan være budsjettrobotstøvsuger å slå i 2024

0
10
Roomba Combo Essential iRobot

iRobot annonserte i dag en ny, rimelig robotstøvsuger og mopp som skal erstatte budsjettvennlig Roomba 600-serien. Den nye Roomba Combo Essential overgår den bestselgende 600-serien ved å legge til en moppefunksjon, 20 ganger mer sugekraft, opptil 120 minutters batterilevetid og 25 % bedre oppsamling av skitt på harde gulv – alt for bare $275.

Den nye Roomba Combo Essential-robotstøvsugeren og -moppen rengjør også i pene rader, og fikser en av de vanligste plagene med 600-serien. For nok en oppgradering til sin budsjettvennlige linje, lar Roomba Combo Essential brukere tilpasse suge- og væskeinnstillinger, se Clean Map-rapporter og få tilgang til iRobot OS-automatiseringer.

Også: De beste iRobot-støvsugere. av 2024: Ekspert testet og gjennomgått

"Siden iRobot overgår mer enn 50 millioner solgte roboter over hele verden, hedrer vi denne arven med introduksjonen av den rimelige Roomba Combo Essential, som renser enda bedre og gjør mer enn forgjengeren," sa Barry Schliesmann, produktsjef i iRobot. “Denne roboten gjør iRobot 2-i-1-rengjøringsopplevelsen mer tilgjengelig for alle, enten det er en nyutdannet, en ny huseier eller noen som ønsker å nyte fordelene med automatisert rengjøring for første gang."

I motsetning til avanserte 2-i-1 robotstøvsugere med selvrensende evner, må Roomba Combo Essential-eiere tømme søppeldunken og vaske moppputen manuelt mellom rengjøringene, fylle på vanntanken og fjerne moppputen for å støvsuge over tepper. Dette er selvfølgelig mindre ulemper for det som er en av de rimeligere robotstøvsugere og -moppene på markedet. 

Kunder kan kjøpe den nye Roomba Combo Essential for $275 på iRobots nettsted. Andre forhandlere vil også begynne å selge roboten fra og med 7. april. Alle med en Roomba 600-serie kan også bytte inn sin eksisterende robot for opptil $50 kreditt for å kjøpe en Roomba Combo Essential.

Også: Denne robotstøvsuger- og moppkombinasjonen er den mest praktiske jeg noen gang har brukt

Den nye Roomba Combo Essential er sannsynligvis best egnet for hjem med stort sett harde gulv som lar roboten dekke store områder uten eieren må fjerne moppefestet. Men iRobot lanserer også et Roomba Vac Essential-alternativ, en robot med kun vakuum, for $250 fra og med 12. april.