Disney planlegger angrep på Disney+s passorddeling. Her er hva du bør vite

0
21
Disney+ Disney/ZDNET

Deling av Disney+-passorddeling er endelig her.

I september 2023 varslet Disney brukere som deler passord via en e-post til Disney+-abonnenter som truet med kontooppsigelse hvis de delte passordet sitt utenfor husstanden. I februar 2024 mottok amerikanske abonnenter e-poster med detaljer om nye endringer i Disney+s vilkår for bruk, som spesifikt forbød bruk av påloggingsinformasjon som ikke var deres. Nå har Disney-sjef Bob Iger delt en tidslinje for når selskapet vil begynne å håndheve den nye Disney+-policyen.

I et CNBC-intervju sa Iger at Disney+ ville begynne å håndheve sin policy mot passorddeling i juni i " bare noen få land" etterfulgt av en full utrulling i september. Iger spesifiserte ikke hvilke land som skulle komme først. Selv om tjenestevilkårene for Disney+ og andre Disney-strømmetjenester forbyr denne praksisen, innrømmet han at retningslinjene fortsatt ikke er håndhevet.

Også: De beste direktesendte TV-strømmetjenestene for ledningskuttere: Ekspert testet

Hulu, som Disney eier, sendte en lignende e-post i februar. Iger sa imidlertid ikke om den kommende håndhevelsen vil gjelde for alle Disney-strømmeeiendommer, eller bare Disney+.

Disneys beslutning om å håndheve forbudet mot passorddeling kommer etter at Netflix prøvde den samme policyen og endte opp med å vinne stort, med en enorm økning i registreringer. I en samtale med investorer i fjor nevnte Iger spesifikt Netflix og sa at han håpet et lignende grep kunne hjelpe Disney+ til å vokse.

Disney har sagt at Disney+-abonnenter vil kunne legge til noen utenfor hjemmet deres til planen deres for en liten avgift, men har ennå ikke delt beløpet. Netflix tar på sin side $7,99 per måned.

Iger har helt klart store planer for strømming. Disney skal lansere en frittstående ESPN-strømmetjeneste i 2025. I et forsøk på å presse folk mot dyrere pakker, planlegger Disney å integrere den nye tjenesten i Disney+, omtrent på samme måte som selskapet gjorde med Hulu i forrige måned.< /p>