Insta360s nye 360-graders kamera kan være det eneste innholdsskapere av gadgeter trenger

0
20
Ant Pruitt/ZDNET

Da jeg anmeldte Insta360' s X3-kamera for to år siden fant jeg ut at kombinasjonen av nyttige maskinvarefunksjoner og intelligent programvare gjorde det til den perfekte reisefølget.

Kameraet hadde også noen knekk; 5,7K-oppløsningsdekselet for 360-videoer oversatt til 1080p-eksport som aldri helt presenterte ekstravagansen til det som ble tatt opp, batterilevetiden var god, men ikke bra, og siden gjennomgangen har X3 opparbeidet seg sin rimelige andel av riper og riper på søkerens berøringsskjerm.

Også: Insta360 X3 360-graders actionkamera vil blåse deg bort

Insta360s X4, lanseres i dag for $499, er ment å løse alle disse problemene og samtidig gi en overlegen innholdsskapende opplevelse. Du kan nå også ta opp videoer med hånd- og stemmebevegelser ved å vise håndflaten eller rope til kameraet.

Den største endringen Insta360 X4 bringer er opptak med høyere oppløsning, fra forgjengerens 5,7K ved 30fps til 8K ved 30fps. Insta360 sier at det nye kameraet kan ta opp 78 % flere piksler, og dermed gjengi mer detaljerte og mindre kornete bilder når du utvikler 360-graders videoer eller annen form for innhold i selskapets mobil- og skrivebordsapper.

Video -opptaksforskjeller

Insta360 X4

Insta360 X3

360-graders videooppløsning

< p>8K 30fps og 5,7K 60fps

5,7K 30fps

360-graders sakte filmoppløsning

4K 100fps

3K ved 100fps

Vidvinkeloppløsning

4K 60fps og 2,7K ved 120fps

4K ved 30fps

Meg-modus

4K 30fps og 2.7 K ved 120 fps

1080p ved 60 fps

Insta360 sier at redigering av opptak gjennom sine proprietære tjenester, selv i 8K, nå er mer effektivt takket være AI Edit, som skanner klippene og foreslår de beste måtene å ramme inn og klippe, og muligheten til å laste ned videoer fra kameraet mens appene kjører i bakgrunnen – noe DJI- og GoPro-apper for øyeblikket ikke tillater.

Når det gjelder maskinvareoppgraderinger, tilbyr Insta360 X4 en større, mer holdbar 2,5-tommers berøringsskjerm, lagdelt med Corning Gorilla Glass, et 2290mAh batteri (opp fra X3s 1800mAh), og en ny avtagbar linsebeskyttelse som kommer i eske. Du vil fjerne dette tilbehøret for det mest optimale videoopptaket, så det er en annen ting å huske. Likevel bør det å ha en linsebeskyttelse være nyttig for kunder som bruker X4 i tøffere miljøer.

Også: Dette kameraet på størrelse med tommel er mitt nye 'må-ha' for reiser

Populære Insta360-funksjoner, som den usynlige selfie-pinnen, reframing i appen, FlowState Stabilization, Horizon Lock og de forskjellige redigeringseffektene fra fellesskapet, er fortsatt tilgjengelige for X4 . Brukere av tidligere Insta360-enheter bør dermed kunne utnytte eksisterende tilbehør og forhåndsinnstillinger når de lager innhold med den nye enheten.

Hvis du er interessert i Insta360 X4, kan du forhåndsbestille en i dag for $499. Det er en prisøkning på 100 dollar fra forgjengeren, men de forbedrede videoopptakene og maskinvarefunksjonene kan gjøre det nye 360-graders kameraet verdt prisen. Vi vet med sikkerhet når ZDNETs Ant Pruitt setter kameraet gjennom vrivingen, så følg med for anmeldelsen.