Meta kunngjør et Quest-produkt for å hjelpe lærere med å engasjere elever fra 13 år og oppover

0
23
Person som bruker et Meta Quest 3 VR-headset Kerry Wan/ZDNET

Mens bærbare datamaskiner, spesielt Chromebook, har blitt allestedsnærværende i dagens klasserom, er Meta håper en annen del av teknologien kan bli like nyttig – VR-headset.

Selskapet kunngjorde et nytt utdanningsfokusert produkt på mandag, et som lar lærere, trenere og administratorer kontrollere hvilke apper som er på tilkoblede hodesett og lar dem administrere flere hodesett samtidig. Utdanningsproduktet vil være fokusert på elever i alderen 13 år og eldre, og vil være tilgjengelig senere i år.

Meta foreslo at elevene kunne ta en ekskursjon til et museum i verdensklasse uten å forlate hjemmene sine, lære i laboratorier fylt med dyrt utstyr en skole ikke ville ha tilgang til, delta i opplæring som kan være farlig for nybegynnere, og mer.

Også: Meta Quest 3-anmeldelse: VR-headsettet folk flest bør kjøpe i 2024

Meta vil ikke utvikle innholdet selv, men stole på lærere, forskere og tredje- partyapputviklere over hele verden, sa selskapet. Å oppleve ting som ellers ville vært umulig er appellen, men Metas hovedmål er å hjelpe lærere med å undervise.

"Utdannings- og opplæringstilbydere representerer et betydelig marked for teknologiprodukter," Meta sa i sitt blogginnlegg, "og vi ser et økende antall utviklere som bygger og lanserer apper rettet mot denne sektoren." Selskapet innrømmet at bruken av oppslukende teknologi i klasserommet fortsatt er ganske liten skala, men la til at det er enormt, til og med “transformativt”; potensial.

I blogginnlegget som kunngjorde det nye pedagogiske produktet, pekte Nick Clegg, Metas president for Global Affairs, på noen få eksempler der Quest-headset allerede ble integrert i utdanning. < /p>

New Mexico State University underviser i strafferett ved å fordype studentene i virtuelle åsteder for å lære hvordan de best etterforsker. Stanford University bruker VR for å lære forretningsstudenter myke ferdigheter på arbeidsplassen, som hvordan man har en vanskelig samtale med en kollega eller hvordan man intervjuer godt. University of Glasgow plasserer studenter i virtuelle tarmer for å lære hvordan kroppen kjemper mot bakterier.

Meta har ennå ikke avslørt navn eller pris for produktet.