Denne $400 Samsung-telefonen er håndsettet de fleste burde kjøpe i 2024

0
17
Samsung Galaxy A35 Kerry Wan/ZDNET

Mens vi fortsatt potensielt er måneder unna Samsungs neste store ting innen mobil, kan den nye Galaxy A35 5G tilby akkurat nok til å holde forbrukerne fornøyde litt lenger. Den er tilgjengelig fra og med i dag for $399 og kommer med en livlig 6,6-tommers AMOLED-skjerm, et 5000 mAh-batteri, et trippelkameraoppsett med et 50-megapiksel hovedobjektiv, et Exynos 1380-brikkesett og mer.

Også: Samsung spår over 900 % fortjenesteøkning dette kvartalet

Disse spesifikasjonene kan høres kjent ut fordi de er nesten identiske med fjorårets Galaxy A54 5G, min anbefalte anbefaling for telefonkjøpere i mellomklassen for en god del av 2023. Med nyere programvarefunksjoner og et mer avansert kamerasystem, ville jeg ikke Ikke bli overrasket om Samsungs Galaxy A35 5G detroniserer A54 på flere av ZDNETs beste lister i 2024, i hvert fall inntil noen andre slipper et bedre håndsett til rimelige priser. (Kanskje Google Pixel 8a?)

I forkant av lanseringen tilbrakte jeg en ettermiddag med Galaxy A35, surfet på nettet, så hvor raskt den lastet opp artikler, så på videoer og stresstestet enheten for å se nøyaktig hva Samsungs siste mellomranger var i stand til. Min takeaway? Du har sikkert lest overskriften allerede, men det er en av telefonene jeg vil presse de fleste forbrukere til å kjøpe, spesielt hvis de ikke trenger det beste av det beste – og ikke vil koste mer enn 1000 USD på én.

For $399 er Galaxy A35s spesifikasjoner sjenerøse: 120Hz adaptiv skjerm (les: den bytter mellom 60Hz og 120Hz for å spare strøm), IP67 vann- og støvmotstand (ikke IP68, men fortsatt flott å ha), en 50MP hovedlinse med optisk bildestabilisering, opptil fire år med operativsystemoppdateringer og fem år med sikkerhetsoppdateringer; listen fortsetter. 

Samsung Galaxy A35 5G Hands-on Kerry Wan/ZDNET

Dette funksjonssettet er pakket i en betydelig formfaktor som nå har et bakdeksel i glass – fjorårets A34 hadde en plastikk – og en iriserende Awesome Lilac-fargevariant. A35 kommer også i Awesome Navy, men selv mine redigerte praktiske bilder kan ikke redde det uinspirerende utseendet til fargen.

Også: De beste Samsung-telefonene å kjøpe i 2024

Det du ikke finner i Galaxy A35 er Samsungs nyeste Galaxy AI-funksjoner, de samme on-device og skybaserte maskinlæringsverktøyene som har blitt i raseri med 2024 flaggskip. Du kan kalkulere dette gapet til mangelen på RAM (6 GB), svakere prosessorkraft, eller bare Samsungs favorisering av modellene i S- og Z-serien; det er en liten sjanse for at selskapet vil gi AI-funksjonene sine til A35 når som helst snart.

Samsung Galaxy A35 5G Hands-on Kerry Wan/ZDNET

Men for $399 må du leve med manglene, som også inkluderer tykkere rammer, fraværet av trådløst nettverk lading, og en fingeravtrykksensor på skjermen plassert lavere på skjermen enn typiske Samsung-telefoner. Heldigvis har Galaxy A35 flere fordeler enn ulemper, som jeg har konkludert fra min korte, men intime hands-on tid med telefonen, og den kan bare være mellomklassen å slå mot andre halvdel av året.< /p>