Google Messages lar deg snart lage og sende tre-sekunders selfie-GIF-er

0
23
Google Messages Screen Effects= Google

Hvis du noen gang har følt at du bare ikke kunne finne den perfekte GIF-en for å uttrykke tankene dine, kan en ny funksjon i Google Messages være det du trenger. 

Du vil snart kunne ta opp dine egne selfie-GIF-er i Googles meldingsapp, omtrent som GBoard GIF-skaperen fra mange år siden.

Også: Google Messages ruller ut iMessage-lignende emoji-reaksjoner : Slik bruker du dem

En ny  Google Messages-støtteside forklarer hvordan du tar en selfie GIF og injiserer litt personlighet i gruppechatten din. Klikk og hold nede kameraikonet fra meldingslinjen for konvertering av Google Messages. Du kan også se en melding om å lage en selfie GIF i samtalen. Når du gjør det, vises en nedtelling på tre sekunder. Opptaket vil starte automatisk og stoppe etter tre sekunder, men du kan klikke på knappen for å starte opptaket manuelt.

Du kan ta opptak på nytt, men du kan ikke redigere dem. Etter opptak vil du se alternativet for å gjøre om eller sende. Hvis du trykker på send, vil Google Messages levere den nye GIF-en din uten spørsmål. Google vil lagre GIF-er du oppretter i kamerarullen din for senere bruk.

Denne funksjonen, først avslørt av TheSpaAndroid i januar, var ikke tilgjengelig på flere Android-enheter jeg sjekket. Siden Google har publisert en Google-støtteside for det, er det sannsynligvis ikke så langt unna en bred utrulling. 

Det var bare forrige måned at Google lanserte flere nye funksjoner for Google-meldinger, inkludert emoji-reaksjoner i iMessage-stil som lar brukere dele hva de føler ved å bruke animerte emojier. Selv om denne funksjonen bare fungerte fra Google Messages til Google Messages, bør dette nye selfie GIF-alternativet la deg sende sømløst mellom økosystemer.