Tinders 'Del min date' funksjonen lar deg dele dateplaner med venner og familie

0
17
Skjermbilde av en smarttelefon Tinder/ZDNET

Å dele detaljer om en kommende date med en pålitelig venn eller et familiemedlem er alltid en god idé. Nå planlegger datingappen Tinder å rulle ut en ny funksjon designet for å gjøre denne delingsprosessen enklere og raskere.

En ny "Del min date" alternativet i Tinder-appen vil tilby en enkelt lenke der du kan inkludere posisjon, dato og klokkeslett for datoen din, og til og med legge til et bilde av den andre personen.

Også : De beste datingappene: Finn din match for Valentinsdagen

Du vil kunne velge hvem som skal motta datoinformasjonen din og sette opp et ubegrenset antall datodelinger så langt som 30 dager i forveien. Du kan også redigere datodetaljene dine hvis planene endres i siste liten.

Nettdating kan være morsomt og eventyrlig, men siden du egentlig møter en fremmed, kan det være lurt å ta visse sikkerhetstiltak, inkludert å fortelle en betrodd person når og hvor du skal og med hvem. Før min kone og jeg giftet oss og hun var på nettdating, delte hun alltid detaljer om en kommende date med en nær venn.

Tinder's Share My Date-funksjon Tinder

Basert på undersøkelsesdata fra Tinder, gir 51 % av singler under 30 år til vennene sine detaljer om datoene deres, mens 18 % deler informasjon om kommende datoer med moren.

“På Tinder fortsetter vi å lansere nye funksjoner som tar sikte på å skape en morsom, trygg og respektfull opplevelse for alle,” Tinder CMO Melissa Hobley sa i en uttalelse. "Share My Date strømlinjeformer denne grunnleggende informasjonsdelingen slik at singler kan hoppe rett til den spennende delen, fra å finne ut hva de skal ha på seg til å forberede samtaleemner."

Tinder blir med andre online datingapper og -tjenester som lar brukerne dele detaljer om kommende datoer. I 2020 introduserte Match.com et datoinnsjekkingsalternativ som sender automatiske meldinger til en venn eller et familiemedlem mens du er på date. Match Group eier Tinder.

Tinder planlegger å lansere Share My Date i løpet av de kommende månedene til en rekke land, inkludert USA, Storbritannia, Australia, Canada, Singapore, India, Irland, Tyskland, Frankrike , Spania, Japan, Brasil, Sveits, Mexico, Nederland, Italia, Sør-Korea, Vietnam og Thailand. Tinder er for tiden tilgjengelig i 190 land og på mer enn 45 språk.