Et Costco Executive Gold Star-medlemskap kommer med et gratis gavekort på $40 akkurat nå

0
25

Få en gratis gave på $40 med et ettårig Costco Executive Gold Star-medlemskap akkurat nå.< /p> StackSocial

Hvis du er interessert i å bli med i Costco og ønsker å få mest mulig ut av medlemskapet ditt, kan et Costco Executive Gold Star-medlemskap være riktig for deg. Du vil tjene en årlig 2 % cashback-belønning på kjøpene dine, og få større rabatter på Costco Services, som gratis veihjelp for biler med dekning fra Costcos bilforsikringsprogram. Og akkurat nå, når du registrerer deg for et Costco Executive Gold Star-medlemskap for $120 gjennom Stack Social, får du et gavekort på $40 gratis. 

costco

Costco 1- Års Executive Gold Star-medlemskap + $40 gavekort

Se nå på StackSocial

Merk at denne avtalen kun er tilgjengelig for nye Costco-medlemmer i USA eller Puerto Rico, eller de hvis medlemskap har vært utløpt i mer enn 18 måneder. Mens du kan kjøpe maksimalt to medlemskap, er det en grense på ett per husstand – slik at du kan beholde det ene og gi det andre i gave. (Du kan imidlertid få et ekstra kort for et medlem av samme husstand som er over 18 år inkludert.) 

Jeg kjøpte en Stack Social-avtale for Costcos Gold Star-medlemskap selv i november 2023, og kan gå god for det. Innløsningsprosessen var enkel: Du kjøper og løser inn medlemskapet på nettet, og henter kortet ditt på et hvilket som helst Costco-lager ved kundeservicedisken (bare vær forberedt på å få tatt et bilde for kortet ditt, noe jeg ikke var). For å få gavekortet ditt skriver du inn e-postadressen din ved innløsningstidspunktet. Gavekortet mitt kom via e-post innen to uker, og jeg hadde muligheten til å skanne det på telefonen eller skrive det ut for å bruke det i butikken eller på nettet. 

Avtalen jeg kjøpte er også fortsatt live: Hvis du er interessert i et Costco Gold Star-medlemskap for $60, kan du få et gavekort på $40 gratis.

Costco har over 800 lokasjoner over hele verden — finn et lager nær deg her. Du kan også handle på nett. Costco-medlemmer kan finne alt fra dagligvarer til husholdningsartikler til elektronikk til et apotek og mer. Medlemmer vil også få besparelser på Costco Services, inkludert Costco Bensinstasjon og Costco Tyre Center, og andre som kan koble deg til bil- og hjemforsikring, kjæledyrforsikring og identitetsbeskyttelse. Costco tilbyr også reisetilbud, inkludert resortpakker og cruise. 

Få et gratis gavekort på $40 med ditt nye Costco Executive Gold Star-medlemskap nå.

Også: Beste TV-tilbud akkurat nå

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.