GitHub gir ut et AI-drevet verktøy som er en “radikalt ny måte å bygge programvare på”

0
18
GitHub

I løpet av de siste to årene har generativ AI bidratt til å akselerere hva programmerere kan gjøre. Nå gir GitHub dem enda flere verktøy.

På mandag lanserte selskapet en teknisk forhåndsvisning av GitHub Copilot Workspace, et AI-drevet utviklermiljø. Utgivelsen bygger på GitHubs eksisterende produktivitetsverktøy, inkludert  GitHub Copilot, lansert i 2022, og Copilot Chat, som lar programmerere bruke naturlig språk for å teste og feilsøke koden sin.

Også : Jepp! Microsoft Copilot mislyktes i hver eneste av kodetestene mine

"Innen Copilot Workspace kan utviklere nå brainstorme, planlegge, bygge, teste og kjøre kode på naturlig språk," kunngjøringen forklarer. “Denne nye oppgavesentriske opplevelsen utnytter forskjellige Copilot-drevne agenter fra start til slutt, samtidig som den gir utviklere full kontroll over hvert trinn i prosessen.”

Copilot Workspace gir utviklere ende-til-ende AI støtte på hva de enn bygger, med sikte på å hjelpe der mange programmerere blir blokkert: begynnelsen av et prosjekt. Fra og med et GitHub-lager eller et problem, kan ingeniører jobbe med AI-drevne agenter for å løse feil og teste mulige løsninger.

Fordi Copilot Workspace er kjent med kodebasen og tidligere utgavesvar, kan verktøyet foreslå og ta skritt for å prøve å løse problemet, alt skrevet på naturlig språk. 

Også:  Klar til å implementere AI på jobben? Google har et nytt kurs for det

Alle Copilot Workspaces trinn og kodeforslag kan redigeres, noe som betyr at utviklere har kontroll over hva som er distribuert, men trenger ikke å bygge hver komponent for å komme dit. Utviklere kan kjøre sin endelige kode i Workspace, gjøre justeringer i GitHub Codespace og dele en lenke til arbeidsområdet deres med andre teammedlemmer, som kan se hvordan de brukte Copilot-agenter for å realisere det endelige produktet.

mobile-timeline.png

GitHub Copilot Workspace-agenter implementerer trinn på mobil. 

GitHub

I følge kunngjøringen håper GitHub å gjenskape hele utvikleropplevelsen: "Copilot Workspace representerer en radikalt ny måte å bygge programvare med naturlig språk på, og er uttrykkelig designet for å levere – ikke erstatte – utviklerens kreativitet, raskere og enklere enn noensinne før."

Ved å gjøre programvaren enklere og enklere å bygge, lar verktøyet profesjonelle utviklere fokusere på systemer med større bilder i stedet for å bli satt inn i kodelinjer, forklarte GitHub. Selskapet ønsker også at Copilot Workspace skal hjelpe nybegynnere og hobbyprogrammerere. 

Også: Implementere AI i programvareutvikling? Her er alt du trenger å vite

GitHub tar sikte på å demokratisere koding for programmerere på alle nivåer ved å “kvantifiserbart redusere produksjonsprosessen”," som nevnt i utgivelsen. "Vi akselererer til en fremtid der 1 milliard mennesker på GitHub vil kontrollere en maskin like enkelt som de sykler," selskapet la til.

Copilot Workspace kan brukes på skrivebord og mobil, og er nå tilgjengelig for teknisk forhåndsvisning — registrer deg her.