Vi introduserer MobileX på Walmart: A Simple, Affordable Approach to Wireless Service

0
14

Walmart MobileXs dataprognoser ser smarttelefonens atferd og gir forslag til hvordan data du trenger

Walmart

I en verden hvor det er viktigere enn noen gang å holde kontakten, er det avgjørende å ha en pålitelig og rimelig trådløs plan. Gå inn på MobileX, en helt ny trådløs tjeneste som tilbyr en enkel, rimelig tilnærming til mobil tilkobling. Mens brukere kan registrere seg direkte på Mobile X-nettstedet eller -appen, er Walmart for øyeblikket den eneste store forhandleren som tilbyr trådløse abonnementer. La oss fordype oss i hvorfor MobileX kan være verdt å vurdere.

AI-drevne dataløsninger 

En av måtene MobileX skaper en annerledes trådløs opplevelse på er gjennom bruken av AI, som lar den behandle store mengder data raskt og nøyaktig. Når du registrerer deg for den personlige tilgangsplanen, mottar du 10 gratis dager med tjeneste. I løpet av denne tiden lærer MobileXs AI-verktøy mer om atferden din, prognoser bruksdata og foreslår dataplaner som fungerer for ditt daglige bruk. Det fungerer best for brukere som planlegger å supplere noe av databruken deres via Wi-Fi og trenger å vite hvilken plan de skal velge. 

Også:&#xA0 ;Kan AI optimalisere telefonregningen din?

I den forbindelse har Mobile X andre planer. Basic Unlimited 5 inkluderer ubegrenset snakk og tekst med ubegrenset 5G/4G og 5 GB data for $14,98 per måned. Så er det Basic Unlimited 30, som tilbyr ubegrenset tekst og snakk med 30 GB data for $24,88. For å se om enheten din er kompatibel med noen av disse mobiltelefonabonnementene, kan du bruke MobileXs nettsted for å finne ut det. 

Se på Walmart

Fordeler med MobileX på Walmart

Når du registrerer deg for tjenesten, mottar du følgende fordeler: 

1. Enkelhet: MobileX er designet med enkelhet i tankene. Ingen flere forvirrende planer eller skjulte avgifter. Med dette alternativet får du akkurat det du trenger – ubegrenset snakk, tekstmeldinger og data, alt på en enkelt, enkel plan.

2. Rimelig pris: MobileX tilbyr utrolig konkurransedyktige priser. For bare $24,88 per måned kan du glede deg over ubegrenset snakk, tekstmeldinger og data, uten kontrakter eller aktiveringsavgifter. Dette gjør det til et av de rimeligste trådløse abonnementene på markedet.

OgsåHvordan en ulåst telefon og MobileX kan spare deg for penger

3. Registreringsfordeler: Når du registrerer deg for MobileX, vil du motta en rekke spennende fordeler, inkludert en kreditt på $10 og opptil 10 dager gratis å starte. Disse fordelene gjør det enda mer verdt å bytte. 

4. Landsdekkende dekning: MobileX opererer på et av de beste 5G-nettverkene, som gir pålitelig landsomfattende dekning. Du kan nyte sømløs tilkobling uansett hvor du går, enten du sender tekstmeldinger til en venn i byen eller nyter en meditasjonsapp på en tur i naturen. 

5. Enkel aktivering: Å aktivere ditt MobileX SIM-kort er en lek. Bare følg trinn-for-trinn-instruksjonene i SIM-settet, så er du i gang på kort tid.

6. Ingen kontrakter: Med MobileX er du ikke bundet til noen kontrakter. Du har friheten til å kansellere tjenesten når som helst uten gebyrer for tidlig oppsigelse, noe som gir deg en risikofri måte å prøve tjenesten på. 

7. Walmart Rewards: MobileX-abonnenter kan tjene Walmart Rewards på hvert kjøp de gjør i Walmart-butikker eller på nettet. Disse belønningene kan løses inn for rabatter på fremtidige kjøp eller brukes til å senke den månedlige regningen.

Se på Walmart

Trådløse løsninger til en rimelig pris

Tatt i betraktning alle disse faktorene, fremstår MobileX som en overbevisende valg for enkeltpersoner og familier som leter etter en enkel, rimelig og pålitelig trådløs plan. Med sine konkurransedyktige priser, registreringsfordeler, landsomfattende dekning og AI-drevet plattform, er MobileX en gamechanger i den trådløse industrien.